ONTVANG 1,75% CashCoins Schuurman Schoenen
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Neckermann Reizen Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Neckermann Reizen

Extra korting op de kwaliteitsvakanties tegen de scherpste prijzen van Neckermann Reizen!

Wil jij ook voordelig op vakantie? Bij Neckermann Reizen boek je jouw vakantie tegen de scherpste prijzen. Of het nu gaat om een citytrip, last minute, vliegvakantie of exotische vakantie, Neckermann biedt het allemaal. Boek nu en profiteer van scherpe prijzen en extra korting.

Neckermann Reizen Beoordelingen

marianne hiemstra  | 01/01/19  07:51:50 | Winkelbeoordeling :
Onze laatste reis naar Rome hebben we geboekt via Neckermann. En ik moet zeggen, we zijn heel tevreden. Prima klantenservice en leuke aanbiedingen. Het hotel was subliem, ondanks de 3 sterren. Zeker voor herhaling vatbaar!
Arnold Smit  | 21/11/18  13:06:31 | Winkelbeoordeling :
hallo ik heb hele fijne ervaringen met Neckermann Reizen Wat een fijne organisatie is dit toch echt Ik heb een wereld vakantie gehad een hele goede reis wat allemaal vlot en goed verliep en een gigantisch mooi Resort met alles erop en eraan en dat voor een prijsje dat kan echt en alleen maar Neckermann Reizen wezen Ik ben weer helemaal bijgekomen heerlijk
gerry van dinther  | 23/10/18  02:22:35 | Winkelbeoordeling :
Neckermann Reizen als je een reis wilt boeken kun je dat daar zeker doen . Bij twijfels bel je naar hun en je krijgt netjes uitleg over dingen die je wilt weten . De reizen zijn altijd goed verzorgt en is er wat dan staat de reisleiding klaar voor je .
Miriam Piccini  | 28/06/18  15:42:41 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik kan Neckermann Reizen zeer zeker aanbevelen vanwege dat ik al jaren mijn vakantie erbij boek. Ik heb nog nooit een probleem gehad met een boeking.Het geen wat afgesproken was kreeg ik ook,zelfs meer . De klantenservice is zeer vriendelijk en behulpzaam mocht je vragen hebben. Neem ook eens een kijkje op de website van Neckermann reizen
jack hof  | 01/09/17  17:20:22 | Winkelbeoordeling :
Bij Neckermann reizen vindje hele mooie aanbiedings af en toe voor een redelijke prijs en is de keuze in reizen groot voor ieder wat wils,maar is de reisleider op de vakantie locatie soms niet erg welwillend in de hulpverlening(uit ervaring)maar zijn de reizen top bij dit reisbureau.
Sanne Scheeres  | 19/02/17  09:15:33 | Winkelbeoordeling :
Al verschillende keren met Neckermann reizen op vakantie geweest en nooit geen problemen gehad. Mooie hotels en goede begeleiding. Boeken doe je makkelijk online. Enig puntje van kritiek is dat de hotels wel duurder zijn dan bij andere aanbieders.
Julia Pruymboom  | 11/12/16  00:31:46 | Winkelbeoordeling :
Goed
Vera Van Der Klauw  | 19/08/16  17:50:50 | Winkelbeoordeling :
Ja zeker, bij Neckermann je vakantie boeken is een aanrader. Wij gaan al jaren met vrienden op vakantie en boeken dan bij Neckermann omdat het altijd prima verzorgd is. Zowel het hotel als de plaats waar we zitten is altijd TOPPIE !
Jolijn Schroer  | 29/06/16  07:47:17 | Winkelbeoordeling :
Jaaaaa ook dit jaar weer een vakantie geboekt voor de zomervakantie via Neckermann reizen. Ruime keuze en de service is ontzettend goed. Wij kunnen weer lekker van onze vakantie gaan genieten
Lena Terra  | 15/01/15  19:44:56 | Winkelbeoordeling :
Bij Neckermann Reizen begint de vakantiepret op het internet. Profiteer van de vroegboekkorting voor je zonvakantie. Neckermann heeft de leukste hotels voor het hele gezin lekker dicht bij het strand.
Jeroen Van Lieshout  | 11/08/15  18:58:15 | Winkelbeoordeling :
Op de website van Neckermann kun je een vakantie boeken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit vliegvakanties, last-minute aanbiedingen en wintersport vakanties. Ook is er door Neckermann al een top 10 bestemmingen aangegeven, zodat je al kunt zien welke vakanties er worden aanbevolen.
Tim van Dongen  | 10/09/14  21:44:24 | Winkelbeoordeling :
Goede aanbieding waar we gebruik van hebben kunnen maken, prima vlucht via transavia en net hotel met ontbijt! Goede ervaring met deze reisorganisatie. Een weekje madeira geboekt en van genoten. Zaten in een net appartement en op een mooie locatie.
Tessa van der Velde  | 22/02/16  17:13:26 | Winkelbeoordeling :
Zo´n mooie reis geboekt bij Neckerman Reizen. Het was echt genieten voor ons beiden. Alles was tot in de puntjes verzorgd van de vroege ochtend tot de late avond. Zoveel moois gezien, de leukste dingen gedaan en heerlijk gegeten.
Tamara Winkler  | 24/10/15  08:19:17 | Winkelbeoordeling :
Neckermann reizen heeft een overzichtelijke en duidelijke webshop. Vakantiepret begint bij het bekijken van de verschillende reizen naar verschillende bestemmingen en de leuke aanbiedingen. Uitgekozen reizen kun je bewaren op je persoonlijke pagina, waardoor je deze makkelijk kunt terugkijken.
Anouska Borgman  | 08/10/15  15:01:45 | Winkelbeoordeling :
Neckermann reizen heeft een groot aanbod aan reizen. Service is goed en duidelijk. Ik vond dat er iets niet duidelijk stond op de site, heb een mail gestuurd met zijn vraag en kreeg ruim op tijd antwoord terug. Vandaar goede service.
Erik Geldermann  | 24/09/15  08:44:57 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze. Het assortiment is gigantisch en de prijs prestatie verhouding is zeer goed. Je kunt op deze site alles kopen wat je maar kunt bedenken. De verzending is ook goed geregeld. Als je vandaag besteld heb je het in de meeste gevallen morgen thuis.
Bianca Saalbrink  | 02/09/15  12:02:35 | Winkelbeoordeling :
Neckermann is een goede keus om een reis te boeken. Ze hebben enorm veel keus aan bestemmingen en hotels in allerlei prijscategorien. De indeling in verschillende categorien maakt het zoeken eenvoudig. Ook goede klantenservice.
Jeroen van Lieshout  | 07/08/15  20:53:32 | Winkelbeoordeling :
Op de website van Neckermann kun je een vakantie boeken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit vliegvakanties, last-minute aanbiedingen en wintersport vakanties. Ook is er door Neckermann al een top 10 bestemmingen aangegeven, zodat je al kunt zien welke vakanties er worden aanbevolen.
Annie Deinum  | 28/07/15  16:28:17 | Winkelbeoordeling :
Neckermann reizen is al 45 jaar een expert op het gebied van reizen. Gespecialiseerd in vliegreizen naar zonnige gebieden, maar heeft ook een assortiment andere reizen zoals autovakanties en stedentrips voor een betaalbare prijs.
nosa oreavbiere  | 22/07/15  11:37:25 | Winkelbeoordeling :
mijn mening over neckermann is goed om eerlijk van woorden te zeggen en ik vind dat ze erg goed bezig zijn met hun goede service en dat geeft mij toch de moed om over te praten dus ik zou mensen aaranden te koppen bij neckermann
Shalini Bhulai  | 21/07/15  20:21:46 | Winkelbeoordeling :
Neckermann.nl biedt enorm veel reizen. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen naar verschillende plekken. Als je geluk hebt kun je flink wat besparen. Op de site kun je heel gemakkelijk je reis zoeken, aanvullende informatie bekijken en boeken.
dinesh bhulai  | 01/07/15  19:51:37 | Winkelbeoordeling :
Neckermann biedt vele producten aan namelijk vanaf kleding tot en met reizen. Je kunt gemakkelijk de reis die je nodig hebt samen stellen op de site en aanvullende informatie aanvragen. Ook het boeken is gemakkelijk
Ria Vink  | 25/06/15  22:33:44 | Winkelbeoordeling :
Neckermann reizen is een van de grootste touroperaters van Nederland. Ze hebben een uitgebreid pakket aan reizen overal naar toe. Alle reizen zijn via de web shop te boeken en zijn scherp in prijs. De kwaliteit en service zijn goed.
anja van vessem  | 24/05/15  08:52:18 | Winkelbeoordeling :
wat een fijn reisbureau,mijn dochter heeft voor ons geboekt en alles was tot in de puntjes geregeld! als ik wederom op vakantie gaat overweeg ik Neckermann reizen zeker mee,een goede reis organisatie waar ik opnieuw een fijne vakantie door zal hebben
José van Ansem  | 21/05/15  15:55:29 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met neckermann op reis geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
anke plomp  | 21/05/15  09:31:59 | Winkelbeoordeling :
We hebben een keer te maken gehad met Neckerman op een reis, en vonden de reisleider ontzettend slecht. Ze wist ons weinig tot niks te vertellen over de omgeving, en toen we haar een keer nodig hadden voor een ziekte,zei ze doodleuk,ik ben er morgenavond weer.
louis roodenburg  | 11/05/15  18:36:40 | Winkelbeoordeling :
Weet u dat Neckerman al sinds 1963 vakantiereizen aanbied,dus ik hoef u niet te vertellen dat Neckerman een zeer goede en betrouwbare reisorganizatie is ,aangesloten bij ANVR,dus altijd zekerheid ,lage prijzen voor bus/vliegvakanties.
Alma Selimovic  | 08/05/15  11:20:26 | Winkelbeoordeling :
tegenwoordig weer een snelle bezorging...alleen wanneer men online wilt kijken en moet men scrollen en niet meer bladzijde voor bladzijde wat wel vriendelijker was. Ook als je maat en kleur hebt ingesteld kan je weer alles opnieuw instellen. Was vroeger beter!!
Avanka Besten  | 29/04/15  15:15:55 | Winkelbeoordeling :
Wij gaan niet zo vaak vliegen. Voor een gezin met 2 kleine kinderen vind ik dit nogal prijzig. En eigenlijk zou ik dan nooit bij Neckermann REizen boeken. Zij staan erom bekend dat ze behoorlijk prijzig.Exact dezelfde reizen kun je bij concurrenten veel goedkoper boeken.
Angel de Wit  | 20/04/15  20:23:29 | Winkelbeoordeling :
Bij Neckermann Reizen begint de vakantiepret op het internet. Profiteer van de vroegboekkorting voor je zonvakantie. Neckermann heeft de leukste hotels voor het hele gezin lekker dicht bij het strand.
Margo de Wit  | 19/04/15  13:56:48 | Winkelbeoordeling :
Bij Neckermann Reizen begint de vakantiepret op het internet. Profiteer van de vroegboekkorting voor je zonvakantie. Neckermann heeft de leukste hotels voor het hele gezin lekker dicht bij het strand.
Sabrina Schuurman  | 19/04/15  07:39:15 | Winkelbeoordeling :
Ontzettend leuke vakantie gehad. Vriendelijk ontvangst van de Nederlandse reisleidster. Transfer was lichtelijk chaotisch maar uiteindelijk allemaal goedgekomen. We konden via de reisleiding leuke uitstapjes boeken, deze waren best prijzig maar de moeite waard.
Fons van der Hart  | 18/04/15  11:23:59 | Winkelbeoordeling :
Boek jouw vakantie tegen de scherpste prijzen bij Neckermann Reizen. Of het nu gaat om een citytrip, last minute, vliegvakantie of exotische vakantie, Neckermann biedt het allemaal. Kijk ook eens naar de Stunt van de dag en de Inpakken & Wegwezen aanbiedingen!
Gerrit Vink  | 06/04/15  22:03:23 | Winkelbeoordeling :
Neckermann Reizen is een heel grote reisorganisatie waar je allerlei reizen wereldwijd kan boeken. Dit kan allemaal via de web shop. Het aanbod is hel uitgebreid en de kwaliteit is goed. Ook de service en eventuele garantie zijn goed.
hilda schouten  | 25/03/15  05:09:48 | Winkelbeoordeling :
neckerman is een hele leuke webshop met heel veel leuke en ook neg eens betaalbare spullentjes , zoals elektronica kleding en nog veel meer . ik zou zeggen neem eens een kijkje en neem de proef op de som je zult zien dat het niet tegen valt. en je hebt het snel in huis
Harm Raspe  | 23/03/15  08:41:35 | Winkelbeoordeling :
Prima site.hier kan je echt van alles bestellen van uit je luie stoel.De diverse links brengen je naar de juiste producten en de bestellingen wordt vrij vlot verwerkt.Ik zelf heb positieveervaringHet is zeker de moeite waard om de site te bekijken.
Michel veninga  | 17/03/15  22:12:45 | Winkelbeoordeling :
Ben jij al bekend met Neckermann Reizen? Altijd het meest actuele aanbod van vliegvakanties inclusief accommodaties of voor een korte stedentrip en dat tegen gunstige prijzen. Vergelijk het maar op de site.
Joyce van der Hart  | 15/03/15  16:12:13 | Winkelbeoordeling :
Wil jij er even lekker tussenuit? Ga dan eens kijken bij Neckermann Reizen daar vind je geweldige vakantie's! Voor ook hele leuke prijzen! Dat is toch heerlijk.Of jou nou zon,zee en strand wil of een fijne stedentrip.Allemaal te vinden bij Neckermann Reizen.
Els van Oortmerssen  | 15/03/15  12:17:55 | Winkelbeoordeling :
Als je nu toch al weet waar je zo ongeveer naar toe wilt van de zomer loont het te kijken bij Neckermann Reizen. Ze voeren een actie Pre-summer Sale waarbij je per persoon tot maar liefst 150,= euro korting kunt verdienen!
Manon Veger  | 10/03/15  16:56:24 | Winkelbeoordeling :
website met veel verschillende soorten vakanties, er zit altijd wat bij wat jou aanspreekt. ik twijfel aan de foto's, het ziet er allemaal grandioos uit maar weet uit ervaring dat dit vies kan tegenvallen.
ina kiel  | 11/03/15  09:57:13 | Winkelbeoordeling :
bij neckerman kun je leuke en voordelige reisjes en dagjes uit boeken een vertrouwde maatschapij en leuke mede werkers goede verzorgin en klanten service dus kom snel kijken en boek je leuke vacantie of dagje uit
Bud Spencer  | 08/03/15  21:50:20 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Neckermann Reizen op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
Stephanie van der Hart  | 05/03/15  16:14:15 | Winkelbeoordeling :
Wil jij er even lekker tussenuit? Of wil je al de zomer vakantie boeken? Ga dan snel naar Neckermann Reizen daar vind je de voordeligste reizen! Wat wil je nog meer? Oja natuurlijk lekker veel zon.Ik zeg snel boeken!
p. ramautar  | 03/03/15  07:50:50 | Winkelbeoordeling :
Op Neckermann vindt je vele soorten artikelen zoals reizen, enzovoorts. Als je geluk hebt kun je goedkope reizen met name last minutes boeken en hierdoor veel besparen. De site is betrouwbaar en gemakkelijk.
Harry Nak  | 02/03/15  20:50:15 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met neckermann op reis geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
huub stolle  | 02/03/15  09:21:44 | Winkelbeoordeling :
Nechermann reizen is een bekende in de wereld van de reis organsatie. HJe kunt offline of online je reis boeken. Hotel, appartemeneten of alleen een vlucht maakt niet uit je kunt voor alles bij hun terecht. De service staat op een hoog niveau. aangesloten bij stichting garantie reisgelden. Echt Top
Elena Vasilescu  | 22/04/13  13:49:49 | Winkelbeoordeling :
dudelijke site,goodkoop en goede service
Tilly  | 01/05/17  16:55:29 | Winkelbeoordeling :
Fijne site om vakantie uit te zoeken en te boeken. Heel gebruiksvriendelijk, duidelijk en veel keus. Als je inspiratie op wil doen is deze site zeker een aanrader. Kortingen worden duidelijk aangegeven.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

 
Close
tot 3,25% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 1,75% CashCoins Schuurman Schoenen
visit register click click