ONTVANG TOT 0,44% CashCoins ah.nl

NLE Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over NLE

Betaal direct fors minder op je energierekening en krijg korting op je overstap!

NLE is de grootste onafhankelijke energieleverancier in de Nederlandse markt en is 3x op rij als goedkoopste getest door de Consumentenbond. Ze hechten veel waarde aan persoonlijke service en het leveren van voordeel aan de klant. Wil je overstappen? De NLE biedt een geheel verzorgde overstapservice.

NLE Beoordelingen

Clint Eastwood  | 03/11/19  15:16:01 | Winkelbeoordeling :
Via de app en mail wordt je op de hoogte gehouden hoeveel je hebt verbruikt en er wordt direct een berekening gedaan hoeveel je terug zou krijgen als je op deze manier door zou blijven gaan. App en website zijn makkelijk te bedienen en het belangrijkste NLE is de goedkoopste van dit moment!
Iris Bethlehem  | 12/10/19  13:01:02 | Winkelbeoordeling :
Ik zit nu 2 jaar bij NLE en ik vind het een prima bedrijf. Zelf heb ik er nooit problemen mee gehad en krijg ik altijd mail. Je kan makkelijk inloggen bij je account en ziet precies wat je maandelijks betaald.
Bert Visser  | 25/09/19  07:42:02 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn eind vorig jaar overgestapt naar de Nederlandse energie maatschappij NLE, dit alles is soepel verlopen. Ze hebben de opzegging met onze toenmalige energieleverancier geregeld en ze zijn veruit het voordeligste!
Anne Smit  | 15/09/19  21:33:09 | Winkelbeoordeling :
NLE de Nederlandse Energie Maatschappij en alles-in-een is in mijn beleving echt de goedkoopste hier in Nederland die er ook echt is voor de klant deze maatschappij is baanbrekend geweest in prijzen die voorheen bij andere maatschappijen totaal niet bestonden zo goedkoop daarnaast ook kwalitatief erg goed en tevens een goede service en klantenservice Ik ben een dik tevreden over en kan het iedereen aanbevelen
Veronika Kalou  | 09/09/19  06:25:44 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn in 2015 overgestapt naar De Nederlandse Energie Maatschappij en dat was allemaal heel soepel verlopen, zeer betrouwbare leverancier, uitstekende helpdesk, sturen duidelijke facturen en hanteren een superscherpe prijs, aanrader dus!
Ahmed Elyakoubi  | 26/03/19  18:33:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een Internet abonnement bij online.nl voor 10 euro per maand aangesloten en das echt een koopje . Ben er zelf heel tevreden mee en zo goedkoper uit vergeleken dan bij elk ander Internet provider . Een echte aanrader :-)
Milan  | 10/02/19  10:32:14 | Winkelbeoordeling :
Prima bedrijf waar je voor schappelijke tarieven gas en elektra kunt afsluiten. Maandelijks krijg je een overzicht per mail met een indicatie of je nog ensigns goed zit wat betreft je voorschot. De apps zijn niet denderend, maar wel functioneel. Aanrader.
Kees Kivits  | 03/02/19  12:13:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb alleen maar goede recensies van NLE, ook een mooie prijs voor gas en licht ik ben nu even weg maar ga toch weer even bekijken of ik terug ga . Als ze nu weer een actie hebben zal ik zeker terugkeren want de service is oke.
Mohammed Mechchate  | 12/01/19  15:19:34 | Winkelbeoordeling :
en als je een contract voor 3 jaar registreert, heb ik een bonus van 160 € en zijn er veel voordelen en Christelle-gas is goedkoop en het is nog steeds een normale prijs en we kunnen niet altijd onze consumptie zien in direct
Joyce Tegenbosch  | 08/01/19  07:54:00 | Winkelbeoordeling :
Goede klantenservice. Ik heb contact gehad omdat ik zonnepanelen kreeg en ze hebben me zeer goed geholpen en alles geregeld zodat ik niets meer zelf hoefde te doen. Ook de tarieven zijn laag.
Ilse Schieman  | 19/12/18  22:54:54 | Winkelbeoordeling :
De nle is een goedkope energie en gas bedrijf . geeft elke maand een overzicht van je verbruik en tips voor veilig en goedkoop verbruik . Via de app kan je zelf je verbruik en betaling zien en regelen . goede service een dikke aanrader dus.
Samantha Oostwal  | 12/12/18  09:39:16 | Winkelbeoordeling :
ik heb nle als energiemaatschappij en ik ben blij met hun. ze zijn vriendelijk aan de telefoon en denken met je mee over je verbruik alleen hun wachttijden aan de telefoon mag verbeterd worden en hun website mag overzichtelijker worden
Sabhan  | 01/11/18  17:23:58 | Winkelbeoordeling :
Super goed ga zo door onlie best goed ben tevreden dus kan gerust gebruik van maken wees niet bang .
Aziza Akrouch  | 18/10/18  21:35:19 | Winkelbeoordeling :
NLE heeft een erg goed service en is erg betrouwbaar! Ze doen zeker wat ze zeggen en zijn goed bereikbaar tijdens de werkdagen via telefoon of via sociaal media kun je altijd terecht voor als je vragen:)
Tessa Zomer  | 25/07/18  05:38:22 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden. Via de app en mail wordt je op de hoogte gehouden hoeveel je hebt verbruikt en er wordt direct een berekening gedaan hoeveel je terug zou krijgen als je op deze manier door zou blijven gaan. App en website zijn makkelijk te bedienen even inloggen en het spreekt voor zich. Bij vragen wil de klantenservice altijd helpen. En het belangrijkste de goedkoopste maatschappij van dit moment!
Janny Sterling  | 09/06/18  06:46:06 | Winkelbeoordeling :
Eindelijk een energie maatschappij die doet wat hij/zij zegt. Zodra men merkt dat de kosten hoger worden dan het voorschot wat je betaalt wordt dit aangepast om te voorkomen dat je teveel bij moet betalen. Je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar. Overigens is het de goedkoopste!
Gilvenzo Uitenwerf  | 07/05/18  20:17:59 | Winkelbeoordeling :
Goeie actie bij online, eerste halfjaar 33,50 daarna 43,50. Ik ben zelf klant sinds pas maar top service. Voorderest wil ik vermelden glasvezel 50mb heb ik en doet t uitstekend. Ik ben tot nu toe tevreden, klanteservice luistert goed en neemt de tijd ook te kijken dus wat mogelijk is.
Carola Vriezen  | 25/04/18  03:31:52 | Winkelbeoordeling :
Goed werkende site, betrouwbare en snelle service. Heeft een goede zoekfunctie om snel te kunnen vinden wat je nodig hebt. Goede klantenservice en wordt vriendelijk te woord gestaan. Zeker een aanrader voor familie, vrienden en kennissen.
Marieke Meerkerk  | 07/03/18  21:24:45 | Winkelbeoordeling :
Ik ben inmiddels ruim een jaar klant bij NLE en nog steeds heel erg tevreden. De prijzen zijn laag en je heb zelf goed inzicht in je verbruik. als er dingen veranderen neemt een medewerker contact met je op om je te informeren. Ik zou NLE zeker adviseren aan andere. Ik ben zeer tevreden!
Corry Zoer  | 07/02/18  04:26:40 | Winkelbeoordeling :
nle zeggen dat ze goedkoopste zijn. helaas aan het eind van de streep zijn ze duurder dan de bekende aanbieders. bij contact zoeken geen tot minimasl contact heb sterk het gevoel teljens afgescheept te worden
Kim F  | 01/02/18  23:43:31 | Winkelbeoordeling :
Dit jaar overgestapt naar de Nederlandse energie maatschappij NLE, dit alles is soepel verlopen. Ze hebben de opzegging met onze toenmalige energieleverancier geregeld en ze zijn veruit het voordeligste!
Nines  | 04/01/18  07:34:33 | Winkelbeoordeling :
De Nederlandse Energie Maatschappij is een zeer betrouwbare leverancier van gas en electriciteit. Ik ben in 2016 overgestapt en dat is allemaal heel soepel verlopen. Ze hebben een uitstekende helpdesk, sturen duidelijke facturen en hanteren een superscherpe prijs. Aanrader !!!
Andrea landheer  | 19/10/17  19:29:46 | Winkelbeoordeling :
ben wel tevreden, je kan via whatsapp vragen stellen en wordt redelijk snel geholpen. de medewerkers kwamen vriendelijk en behulpzaam over. ik heb geen negatieve dingen te melden over dit bedrijf en heb het ook aan mensen in de omgeving aangeraden
Hendrik De Vried  | 15/10/17  04:47:10 | Winkelbeoordeling :
goed bedrijf goede service het overstappen heeft niet echt heel erg lang geduurd dus ik vind dat het heel goed is om hier een stroompje weg te halen het is en blijft wel een duur stroompje maar dan heb je ook wat
Gerie Kramer  | 20/07/17  09:50:41 | Winkelbeoordeling :
Ik heb geen goede ervaringen met de Nederlandse Energie maatschappij. Ze hebben een slechte klantenservice, de helft van de medewerkers heeft geen idee waar ze het over hebben. Ook kreeg ik na opzegging nog rekeningen binnen.
Hendrik Gertjan Dekker  | 28/05/17  11:01:25 | Winkelbeoordeling :
Deze energieleverancier doet met recht zijn naam eer aan, Hollandse degelijkheid en prime service naast zeer concurrerende tarieven en leuke acties. Een echte aanrader. en weet, sinds kort kun je er ook terecht voor telefonie, internet en televisie!
Remco De  | 14/05/17  04:51:58 | Winkelbeoordeling :
slechte surves en is altijd wel wat met hun. een al problemen en storingen. zat bijna de helft van de tijd zonder problemen bij ze maar naar half jaar begon de gezeur. wijzig hier en daar meer kosten waar ik nie om gevraagd had
Hilda Nap  | 12/05/17  11:21:10 | Winkelbeoordeling :
zeer goede service en klantvriendelijkheid staat bij hun hoog in het vaandel... ze staan voor je klaar bij storing en blijven doorzoeken naar een juiste oplossing bij problemen.. Zou deze energiemaatschappij zeker aanraden..
Miriam Piccin  | 21/04/17  10:03:49 | Winkelbeoordeling :
wat kan ik hierover zeggen. Wil je lage tarieven voor energie en gas.wordt dan lid van deze energie maatschappij. Weet niet wat je ziet bij je jaarafrekening. Scheelt echt veel dus kom op.ga ook naar de deze maatschappij
Soraya Soenarto  | 08/04/17  00:25:52 | Winkelbeoordeling :
Goed bedrijf. Makkelijk over te stappen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Klantenservice altijd vriendelijk en goed te volgen als je vraagt om uitleg.
Ths Van Den Berg  | 09/04/17  09:10:37 | Winkelbeoordeling :
fijne leverancier...nooit problemen mee gehad....klanten service en email werkt ook snel....ze zijn vriendelujk en nemen de tijd voor je....ik raad het dan ook zeer zeker aan iedereen aan.....omdat alles goed geregeld wordt voor je
Nancy Holterman  | 26/01/17  21:08:47 | Winkelbeoordeling :
Super service
Olivier van Laar  | 21/01/17  16:26:44 | Winkelbeoordeling :
De Nederlandse Energie Maatschappij is een zeer betrouwbare leverancier van gas en electriciteit. Ik ben in 2014 overgestapt en dat is allemaal heel soepel verlopen. Ze hebben een uitstekende helpdesk, sturen duidelijke facturen en hanteren een superscherpe prijs. Aanrader !!!
Yoeri van der Kleij  | 05/01/17  19:04:15 | Winkelbeoordeling :
Bij de nederlandse energie maatschappij heb je voor scherpe tarieven een goedkope leverancier aan echt top! ga zo door
Corine Jemaa  | 15/12/16  15:13:50 | Winkelbeoordeling :
positief. net overgestapt naar alles in 1 pakket. Eindelijk weer tv kijken zoals ik het gewend was. Service was ook prettig. Heb WhatsApp berichtje gestuurd met wat vragen. Vragen zijn binnen 24 uur beantwoord.
din bhulai  | 02/12/16  23:50:18 | Winkelbeoordeling :
De Nederlandse Energie Maatschappij is een van de goedkoopste aanbieders van elektriciteit en gas. Je kunt gemakkelijk en snel een abonnement nemen.
Monique Jellacic hoogerwerf  | 04/12/16  00:39:23 | Winkelbeoordeling :
krijg al 3jaar zonder problemen miijn stroom en gaslevering en de jaarnota geen probleem kan je in termijnen betalen zeer vriendelijke medewerksters dit is een echte aanrader voor mensen die van minimum leven
d. bhulai  | 16/11/16  08:39:02 | Winkelbeoordeling :
De Nederlandse Energie Maatschappij biedt onder onderen stroom en gas aan tegen redelijke prijzen. Ze zijn goedkoper dan de grote en bekende maatschappijen zoals Eneco.
Theo Hopmans  | 21/10/16  06:47:13 | Winkelbeoordeling :
Bij de Nederlandse Energie Maatschappij kun je heel goedkoop je energie contact afsluiten. Hierbij kun je kiezen voor een 1 of meerdere jaren. Ook kun je natuurlijk alleen een elektriciteit of alleen gas contact afsluiten, maar samen kan ook. Ook krijg je nog eens extra cashbacks op je account bijgeschreven.
Lianne Engels  | 24/08/16  22:27:29 | Winkelbeoordeling :
Goede overzichtelijke website! Complimenten... Duidelijker heb ik ze nog niet gevonden!
M. Wiegink  | 31/05/16  18:59:04 | Winkelbeoordeling :
Mijn man is bij de Nederlandse energiemaatschappij aangesloten en dit bevalt hem prima. Nette prijs en als je ze nodig hebt is het contact goed. Kortom perfecte service
sara isa  | 02/05/16  09:18:17 | Winkelbeoordeling :
NEM heeft een zeer overzichtelijke website waarbij je duidelijke kopjes hebt om de nodige informatie te vinden. Ook vind je makkelijke de meest gestelde vragen waardoor je snel je antwoord kunt vinden. Top !!!
Jochem Engel  | 17/01/16  07:54:23 | Winkelbeoordeling :
Goede en juiste aanbod ontvangen. Geen problemen gehad met het overstappen. En bij vragen wordt ik juist en correct behandeld.
Inge vd Kerkhof  | 21/10/15  23:05:56 | Winkelbeoordeling :
De beste prijs krijgen voor je energielasten voor gas en stroom iedere maand doe je bij NEM. Ik heb heel veel profijt bij deze aanbieder en het is gewoon de beste en goedkoopste aanbieder die er is. De klantenservice is bij hun ook erg goed.
Denise Verbakel  | 20/10/15  16:24:33 | Winkelbeoordeling :
Prima leverancier, geen problemen. Jaren geleden overgestapt, Ned Energie Mij heeft de overstapboete betaald en sindsdien tevreden klant. Inschatting klopt altijd, rekeningen gaan altijd goed. Het belangrijkste is eigenlijk dat ik nooit last heb van de leverancier, en dat is een goed teken.
Lewis Hamilton  | 21/10/15  12:20:59 | Winkelbeoordeling :
Prima leverancier, geen problemen. Jaren geleden overgestapt, Ned.Energie Mij heeft de overstapboete betaald en sindsdien tevreden klant. Inschatting klopt altijd, rekeningen gaan altijd goed. Het belangrijkste is eigenlijk dat ik nooit last heb van de leverancier, en dat is een goed teken.
chantal hartog  | 16/10/15  20:21:03 | Winkelbeoordeling :
Nederlandse Energie Maatschappij is voor mij top vanwege de goede telefonische helpdesk, ze luisteren naar klachten en proberen deze zo snel mogelijk op te lossen of hulp te bieden Voor mij ging het om hulp bij betalingsuitstel.
Thomas Sloos  | 12/10/15  19:38:31 | Winkelbeoordeling :
Bij NLE ben je absoluut het goedkoopste uit als je vergelijkt met andere aaanbieders voor gas en stroom. Ik ben hier nu al 2 jaar klant bij en haal er nog steeds veel voordeel uit voor energie besparing. Een topper!
Paul P. Van Der Putten  | 11/10/15  16:45:21 | Winkelbeoordeling :
Sinds 6 maanden afnemer van gas & electra van NLE wat me erg bevalt. Vooral de prijs en de service bevalt erg goed. Het leuke kaartje dat ik kreeg na een vriendelijk gesprek met de klantenservice werd erg op prijs gesteld.
Shalini Bhulai  | 05/10/15  21:23:43 | Winkelbeoordeling :
Nederlandse Energie Maatschappij biedt goede tarieven aan qua electriciteit en gas. Op de site vindt je de prijzen en andere informatie, hierdoor is het makkelijker een keuze te maken. T.o.v. maatschappijen als Eneco zijn zij goedkoper.
Judith Witten  | 05/10/15  12:47:05 | Winkelbeoordeling :
ben enige tijd geleden overgestapt naar de Nederlandse Energie Maatschappij. vanwege een hoge kortingsbonus. de overstap werd netjes geregeld wij merkten daar helemaal niks van. en ook krijgen wij netjes aan het einde van het jaar deze kortingsbonus. deze werd wel verekend met de eindnota maar was zoals afgesproken. zeer tevreden
Jos Bolle  | 23/09/15  15:41:31 | Winkelbeoordeling :
NEM is energie besparen, met de laagste maandelijkse lasten voor uw stroom en gas verbruik ten opzichte van andere aanbieders. Dit is een aanbieder waar ik vol lof over spreek. Ik heb hier verder niks op aan te merken.
pars ram  | 18/09/15  09:37:32 | Winkelbeoordeling :
Nederlandse Energie Maatschappij biedt gas en electriciteit aan tegen redelijk scherpe prijzen. Ze zijn een prijsvechter. Op de site vindt je genoeg informatie over d producten en prijzen. De site is gebruiksvriendelijk.
d. bhulai  | 15/09/15  21:15:32 | Winkelbeoordeling :
Nederlandse Energie Maatschappij biedt verschillende soorten contracten aan met betrekking tot gas en electriciteit. Je kunt voor vaste of variabele contracten kiezen. Op de site vindt je veel informatie zodat je makkelijk kunt kiezen.
Will van den Bulk  | 05/09/15  09:42:46 | Winkelbeoordeling :
Energie hebben we dagelijks nodig. Om te bepalen hoe we er op een eerlijke en voordelige manier aan kunnen komen geeft de Web shop van de Nederlandse Energie Maatschappij een helder inzicht in hoe we die de keuze makkelijker kunnen maken.
annie deinum  | 03/09/15  15:09:09 | Winkelbeoordeling :
Al 6 jaar een goed betalende klant bij de NLE en daar moet ik ook hard voor werken. Nu een mail dat ze 2x gaan incasseren (dit zou zijn om de gemiste inkomsten van wanbetalers in te dekken) en daar ben ik niet blij mee. Nog 2 maanden, dan kan ik overstappen.
Eddy Albers  | 03/09/15  12:04:52 | Winkelbeoordeling :
Slechte energie leverancier, heeft mij onnodig veel geld, moest onnodig de opzegging met de vorige leverancier betalen! Dus mijn advies is: NOOIT naar de Nederlandse Energie Maatschappij gaan, dat is een oplichters bende!
Alex van Vlierden  | 31/08/15  18:45:10 | Winkelbeoordeling :
ik heb goede ervaring met de nederlandse energie maatschappij ze zijn niet duur denk ik ze zijn vriendelijk en denken met je mee kortom ben ik tevrede met de nederlandse energie maatschappij ook wel nle genoemd .
Piet Sloos  | 27/08/15  13:39:52 | Winkelbeoordeling :
Dit is een uitstekende aanbieder met de laagste prijs garantie voor uw gas en elektriciteitsverbruik. Ik ben hier nu inmiddels 2 jaar klant bij en ben nog altijd tevreden. De kosten blijven vrij laag.
Harry van de Sunweb  | 27/08/15  08:55:24 | Winkelbeoordeling :
Prima leverancier, geen problemen. Jaren geleden overgestapt, NL Energie Mij heeft de overstapboete betaald en sindsdien tevreden klant. Inschatting klopt altijd, rekeningen gaan altijd goed. Het belangrijkste is eigenlijk dat ik nooit last heb van de leverancier, en dat is een goed teken.
Henk Smid  | 25/08/15  20:04:06 | Winkelbeoordeling :
De Nederlandse energiemaatschappij was de afgelopen periode niet zo heel erg positief in het nieuws vanwege wat akkefietjes, maar wij zijn al 2 jaar lid en zijn bijzonder tevreden over de Nederlandse energiemaatschappij.
Do Ijsbrandy  | 23/08/15  09:39:32 | Winkelbeoordeling :
Wat een oplichters. Niet te vertrouwen. Beloven veel maar je krijgt alleen problemen. Slecht bereikbaar voor opheldering. Ik zou er persoonlijk nooooiiit meer klant van willen zijn al is dit de laatste keus.
erik geldermann  | 22/08/15  09:34:32 | Winkelbeoordeling :
Goede zaak. Met vedienstelijke aanbiedingen op gebied van engergie. Ook hebben ze steengoede informatie over hoe je energie kunt besparen op allerlei manieren in het dagelijkse leven. Kortom een prima leverancier.
Christian Weber  | 15/08/15  21:00:45 | Winkelbeoordeling :
Nederlandse Energie Maatschappij heeft een van de betere websites op het internet in Nederland. Iedere dag vol goede en goedkope aanbiedingen. Dus al je iets wilt weten over energie en contracten: KIJKEN !!
dinesh bhulai  | 15/08/15  14:55:30 | Winkelbeoordeling :
Op de site van Nederlandse Energie Maatschappij kun je allerlei soorten abonnementen afsluiten m.b.t. electriciteit en gas. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk; je vindt de informatie en prijzen snel.
Johan Cruijff  | 14/08/15  17:22:44 | Winkelbeoordeling :
Prima leverancier, geen problemen. Jaren geleden overgestapt, Ned.Energie Mij heeft de overstapboete betaald en sindsdien tevreden klant. Inschatting klopt altijd, rekeningen gaan altijd goed. Het belangrijkste is eigenlijk dat ik nooit last heb van de leverancier, en dat is een goed teken.
Jane Van Zonneveld  | 14/08/15  12:08:00 | Winkelbeoordeling :
grootste oplichters met zogenaamde groene stroom, milieu, en duurzaamheid . Deze 3 woorden bestaan echt niet maar de consument trap gewoon in al deze smoezen van alle energie bedrijven in Nederland.Het is gewoon grijs stroom ,geen duurzaamheid of milieuvriendelijke producten is.
Michel veninga  | 12/08/15  12:07:56 | Winkelbeoordeling :
De Nederlandse Energie Maatschappij is een concurrerend energiebedrijf met scherpe tarieven. Goede service en snelle afhandeling van je aanvraag. Keuze uit verschillende pakketten. Zeker weten dat je goedkoper uit bent!
Jacob Smeets  | 11/08/15  10:34:44 | Winkelbeoordeling :
De Nederlandse energie Maatschappij lijkt mij een zeer vertrouwde leverancier van Stroom,en gas.Ze zijn ook goed bezig met het leveren van duurzame energie.Windenergie speelt hierbij een belangrijke rol. Het is de moeite waard om eens te vergelijken met mijn huidige energieleverancie !
Patrick Tax  | 08/08/15  21:07:23 | Winkelbeoordeling :
Enige tijd geleden heb ik een 1-jarig contract afgesloten bij de Nederlandse energie maatschappij. Het proces van een contract afsluiten tot aan de overgang naar hun verliep vlekkeloos. Zij hebben de juiste tarieven gehanteerd en gezorgd voor een correcte eindafrekening.
Wim Speelberg  | 05/08/15  08:58:00 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar je voor het goede doel zeker een kijkje moet nemen. Veel verschillende en aantrekkelijke aanbiedingen en voor jong en oud is er wel iets. Zeker een aanrader voor nu en in de toekomst.
Buket Ertem  | 03/08/15  17:52:21 | Winkelbeoordeling :
De nederlandse energie maatschappij heeft een erg positiefe indruk voor mij, ze hebben veel goed betaalbare producten. Zoals de zonnepanelen en 'Anna' (een nieuw product) ook uit mijn omgeving hoor ik er alleen maar goede verhalen over. Super!
R.L Metera  | 02/08/15  19:18:27 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg tevreden over deze maatschappein daroom ben nog een keer ingeschrijven als vaste klant voor 3 jaar.Ik wens dat overaal zou zo mensen vriendelijk zijn naar elkaar als daar.Met vriendelijke groet.Romie
Marcel Reynen  | 28/07/15  20:14:53 | Winkelbeoordeling :
Voor een zeer scherp tarief moet je bij de Nederlandse Energie Maatschappij zijn! Overstappen is heel eenvoudig: dat wordt voor je geregeld. Dus vraag om een aanbieding goor een contract boor één of meerdere jaren en je weet zeker dat je niet teveel betaalt voor je elektriciteit én gas !!
Johan van de Put  | 24/07/15  21:13:37 | Winkelbeoordeling :
De Nederlandse Energie Maatschappij is een goedkoop en goed alternatief voor mij om de overstap te maken indien mijn huidige contract afloopt. naast scherpe prijzen schijnt ook volgens horen hun service goed te zijn.
Clemens Cleijnen  | 24/07/15  20:21:53 | Winkelbeoordeling :
Slechte ervaring gehad met dit bedrijf. De jaarafrekening gaf aan dat ik zo'n 1500- euro moest bijbetalen omdat de maandelijkse voorschotbedragen door hun ingeschat waren. Volgens NEM waren de telefonisch doorgegeven meterstanden niet ontvangen.
Nosa Oreavbiere  | 22/07/15  11:48:12 | Winkelbeoordeling :
nederlandse energie maatschappij. mijn beoordeling over is echt goed en ik denk dat dat mij toch de moed geeft om over hun te beoordelen , of over praten met vriend en ik vind dat ze erg goed bezig zijn dus.
Rachida Achefay  | 16/07/15  09:42:52 | Winkelbeoordeling :
NEM is een top energie leverancier. De prijzen zijn laag. De werknemers goed geschoold. En komen de afspraken netjes na. Mvg
Fons van der Hart  | 12/07/15  09:57:24 | Winkelbeoordeling :
De Nederlandse Energie Maatschappij is een van de voordeligste leveranciers van Gas en Electriciteit. Een héél overzichtelijke website maakt goed duidelijk wat je maandelijkse lasten zijn en geeft een goed inzicht in de financiele zaken.
Henriet van Wieren  | 14/07/15  18:40:14 | Winkelbeoordeling :
Voor mij is dit de goedkoopste maatschappij, met een goede service. Ik heb nog nooit problemen bij de Nederlandse Energie Maatschappij gehad zoals storingen en dergelijke, ik ben dus zeer tevreden en raad deze maatschappij aan.
Alma Selimovic  | 10/07/15  03:42:13 | Winkelbeoordeling :
Ik schrok van de kostenverschillen tussen mijn oude en de nieuwe energiemaatschappij. Naar goed over nagedacht te hebben, besloot ik over te stappen naar de Nederlandse Energie Maatschappij. Ik ben blij deze beslissing te hebben genomen. Ik hoop op vele jaren goedkope energie
Arnold Treep  | 01/07/15  22:08:48 | Winkelbeoordeling :
Wat een vervelende firma is dat zeg ze vallen je lastig aan de deur in het winkelcentrum en in de stad , maar als je dan naar de website gaat en daar een kennelijk te moeilijke vraag stelt dan krijg je gewoon geen antwoord . Nou voor mij dus niet DE maatschappij .
louis roodenburg  | 24/06/15  09:31:32 | Winkelbeoordeling :
De Nederlandse Energie Maatschappij is een maatschappij die energie inkoopt tegen zeer scherpe prijzen en daardoor kunnen zij de consumentenprijzen zeer laag houden,kijk eens bij de Ned. Energie Maatschappij en ziet hoeveel u kunt besparen.
Joyce van der Hart  | 21/06/15  16:39:08 | Winkelbeoordeling :
De Nederlandse Energie Maatschappij is op dit moment de goedkoopste energie maatschappij die je kan hebben.Daarbij is de service ook nog eens heel goed van de Nederlandse Energie Maatschappij.Ze helpen je overal mee.en overstappen is heel makkelijk.
Harm Raspe  | 08/06/15  11:54:26 | Winkelbeoordeling :
Leuke site, hier kan je de gekoopste energieleverangier vinden.Ik heb zelf ook via deze site een juiste keuze kunnen maken voor het afnemen van gas en licht.Het is de moeittewaard om deze site te bezoeken.
Harry Nak  | 03/06/15  20:53:54 | Winkelbeoordeling :
Prima leverancier, geen problemen. Jaren geleden overgestapt, NEM heeft de overstapboete betaald en sindsdien tevreden klant. Inschatting klopt altijd vrij goed, rekeningen gaan altijd goed. Het belangrijkste is eigenlijk dat ik nooit last heb van de leverancier, en dat is een goed teken.
Luigi Pinna  | 03/06/15  11:14:09 | Winkelbeoordeling :
Na overgestapt te zijn van mijn vorige energieleverancier ben ik bij de NEM gekomen dit bevalt me erg goed.Ik wil gewoon toch goedkoper uit zijn. Andere energie leveranciers zijn toch wat duurder.Ik kan de NEM dan ook van harte aanbevelen.
Chantal ten hoff  | 25/05/15  16:54:27 | Winkelbeoordeling :
Nederlandse Energie Maatschappij. Super organisatie. Ben er zelf ook lid van, geweldig. Goede service, ben er over te spreken. Prima, ga zo door! de mensen helpen je goed bij problemen Groetjes Chantal ten Hoff.
Ria Vink  | 22/05/15  23:13:21 | Winkelbeoordeling :
De Nederlandse Energie Maatschappij is een goed bedrijf om je energie af te nemen. Ze hanteren scherpe prijzen en een leuk aanbod bij het overstappen. Alles is te regelen via de web shop. De kwaliteit en service zijn goed.
Grada Sloos  | 25/05/15  09:49:12 | Winkelbeoordeling :
Dit is een aanbieder met scherpe prijzen voor mijn energieverbruik. Ik heb hier een contract voor een jaar mee afgesloten en het bevalt me goed. De service was goed en ik werd goed geïnformeerd. NEM is een uitstekende aanbieder.
KLemao Christiaans  | 19/05/15  19:45:02 | Winkelbeoordeling :
Dit is een uitstekende aanbieder die de kosten laag houdt voor uw stroom en gas verbruik. Ik heb nu een jaar contract bij ze genomen en waarschijnlijk ga ik die verlengen. Ik ben zeer tevreden met deze aanbieder.
Vera Mennen  | 19/05/15  19:59:18 | Winkelbeoordeling :
Van deze aanbieder word ik blij, ze hebben een aantrekkelijk aanbod en daardoor ben ik niet duur uit voor mijn verbruik. Op hun website staan duidelijk de stroom en gas verbruik vermeld en kun je je eigen overzicht goed bijhouden.
Stephanie van der Hart  | 14/05/15  15:57:36 | Winkelbeoordeling :
Ben jij op zoek naar goedkope en schone energie maatschappij? Ga dan eens naar de Nederlandse Energie Maatschappij daar vind je zeer zeker iets wat voor jou voordelig is.En dat willen we allemaal toch?
Frank Smid  | 12/05/15  14:49:23 | Winkelbeoordeling :
De nederlandse energiemaatschappij is op dit moment de meest aantrekkelijke en voordeligste energiemaatschappij die nederland kent. De nederlandse energiemaatschappij is ook nog de goedkoopste en sneleste leverancier die er is.
wil koster  | 12/05/15  11:56:21 | Winkelbeoordeling :
Wil jij besparen op je energie? Dan ben je hier op het goede adres. Voor voordelige tarieven kun je hier gas, elektriciteit en water aanvragen. Je kunt zelfs op de website nog een vergelijking starten tussen verschillende maatschappijen.
Leo Paans  | 10/05/15  03:41:35 | Winkelbeoordeling :
Ik ben sinds januari 2015 klant geworden bij Nederlandse Energie Maatschappij, en heel erg tevreden. Zij boden de laagste prijs en de klantenservice is erg goed. Je kunt makkelijk contact opnemen en je krijgt ook heel snel antwoord.
Susanne van Straten  | 08/05/15  08:56:29 | Winkelbeoordeling :
Dit is wat mij betreft de beste en duidelijkste energieleveranciër die je kunt hebben. Ze zijn het laagst geprijsd en de voorwaarden zijn erg duidelijk omschreven op hun website. Ook zijn ze erg klantvriendelijk.
Neele van Gent  | 07/05/15  12:47:27 | Winkelbeoordeling :
Goede overzichtelijke en vooral fijne website. Het contact is snel gelegd. In een paar kleine klikken is het mogelijk om te zien of je kunt besparen, en wie wil dat nou niet! Er is tevens een gratis app beschikbaar waarmee je verbruik bij kunt houden die ook goed werkt. Ik ben voor!
Wilfred Verbakel  | 30/04/15  16:10:19 | Winkelbeoordeling :
Prima leverancier, geen problemen. Jaren geleden overgestapt, NL Energie Mij heeft de overstapboete betaald en sindsdien tevreden klant. Inschatting klopt altijd vrij goed, rekeningen gaan goed. Het belangrijkste is dat ik nooit last heb van de leverancier, en dat is een goed teken
Love Hartje  | 25/04/15  11:47:29 | Winkelbeoordeling :
Een bedrijf dat energie levert op een duidelijk manier! je weet waar je aan toe bent, en dat is heel makkelijk! het is echt een aanrader voor mensen die van goedkoop houden en ook van duidelijkheid houden!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 0,63% CashCoins reBuy
visit register click click