ONTVANG TOT 21,25 CashCoins Online.nl
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

OHRA Huisdierenverzekering Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over OHRA Huisdierenverzekering

Kies voor de OHRA Huisdierenverzekering. Je huisdier is toch een gedeelte van je gezin?

Huisdieren zijn onderdeel van ons dagelijks bestaan. 's Morgens de hond uitlaten, de kat te eten geven, het hok van de cavia schoonmaken. Je bent verzekerd, je partner en je kinderen zijn verzekerd. Waarom zijn je huisdieren dan niet verzekerd? De huisdierenverzekering van OHRA biedt het beste voor je hond of kat. Een groot aantal medische behandelingen die flink in de kosten kunnen lopen valt onder de basisdekking. Onverwachte hoge kosten zijn hierdoor verleden tijd. Je hond of kat krijgt de beste medische zorg dankzij de speciale honden- of kattenverzekering. Net als bij jou: een verzekering die past bij je huisdier.

OHRA Huisdierenverzekering Beoordelingen

Arnold Smit  | 15/04/19  00:19:15 | Winkelbeoordeling :
met de OHRA huisdierenverzekering , heb ik een veilig gevoel wat mijn huisdieren betreft en vooral ook mijn portemonnee! het gebeurt gelukkig niet vaak dat mijn huisdieren ziek of gewond zijn, maar mocht het gebeuren kan ik altijd terugvallen op de huisdierenverzekering van Ohra die daar meestal wel 100% van vergoed! en de premie die ik betaal is werkelijk minimaal helemaal in verhouding met de kosten bij de dierenarts Ik haal het er dik en dik uit en ben er heel tevreden over!
Natascha Luiten  | 02/07/18  21:26:03 | Winkelbeoordeling :
we hebben een hond en twee katten. voor onze hond hebben we een verzekering bij ohra afgesloten en dat is maar goed ook. ze bleek al met 4 jaar artrose te hebben en hoewel de pijnstillers niet worden vergoed is door de verzekering een operatie financieel mogelijk. ook de jaarlijkse controle en vaccinatie zijn gedekt. natuurlijk heb je altijd kosten met huisdieren maar door ohra hoeven we niet te wikken en wegen welke behandeling wel of niet mogelijk is maar kunnen we gewoon altijd het beste doen voor onze hond
Adri Veltman  | 08/02/18  20:37:15 | Winkelbeoordeling :
Een ziektekostenverzekering voor onszelf kiezen we met zorg. Wel of geen tandarts, fysio, noem maar op. Ook voor de huisdieren is dat mogelijk bij de huisdierenverzekering bij Ohra. Vooral onverwachte hoge kosten worden vergoed.
ryanne jansen  | 20/10/17  22:11:47 | Winkelbeoordeling :
slechte verzekering. deze moet je nooit nemen. vergoed niets en komt telkens met excuses waarom niet. nu blijkt dat ik het ook niet zomaar stop kan zetten....achterlijk bedrijf, geniepig en alleen maar uit op geld. bah.
Sjak Vreede  | 11/10/17  18:51:21 | Winkelbeoordeling :
ik heb hier mijn huisdieren verzekering afgesloten voor mijn hond. vergeleken met andere verzekering aanbieders zijn ze goedkoop en hebben een hele goede service. je dient je nota in en binnen 10 dagen is alles geregeld.
Leo Paans  | 29/05/17  04:03:18 | Winkelbeoordeling :
Gelukkig kun je je huisdier ook verzekeren tegen ziektenkosten. En de premie bij Ohra is heel goed betaalbaar en je hebt de zekerheid dat je niet voor financiele verrassingen komt te staan als er toch wat gebeurd
Leo Paans  | 18/05/17  04:57:05 | Winkelbeoordeling :
Gelukkig kun je je huisdier tegenwoordig ook laten verzekeren tegen ziektekosten. En bij Ohra kun je voor een redelijke premie indekken voor onvoorziene kosten voor de dierenarts en je kunt zelf bepalen hoeveel procent wilt verzekeren.
Marianne Hiemstra  | 15/10/16  21:02:42 | Winkelbeoordeling :
Sinds het moment dat onze hond bij ons kwam is zij verzekerd bij de Ohra. Gelukkig is ze niet vaak ziek en hoef ik niet vaak naar de dierenarts. Maar 1 keer gebeurde dat wel en wij hebben het bedrag bijna helemaal terug ontvangen. Ideaal!
Shalini Bhulai  | 10/05/14  16:37:32 | Winkelbeoordeling :
Op OHRA.nl tref je diverse verzekeringen aan zoals huisdierenverzekering, woonhuisverzekering, zorgverzekering, enz. De premies zijn redelijk laag en online afsluiten gaat gemakkelijk. Binnen enkele dagen heb je je polis al.
Jolanda den Engelse  | 21/04/14  09:42:43 | Winkelbeoordeling :
Ik ken de Ohra huisdierenverzekering niet, maar ik vind het leuk dat er een verzekering voor je huisdier is. Dierenartskosten kunnen erg oplopen en sommige mensen zijn zo gek met hun huisdier dat ze bereid zijn veel kosten te maken. Dan is zo'n verzekering een goede oplossing.
Ria Verkuijl  | 13/01/14  11:24:46 | Winkelbeoordeling :
Heb al tientallen jaren mijn verzekeringen bij Ohra en ben er uitermate tevreden over. Niet alleen vanwege de goede service maar ook vanwege de pakketkorting en de korting op de poliskosten als je donor bent.
Shevenna Selder  | 10/01/14  12:16:13 | Winkelbeoordeling :
Goede service klantvriendelijk .
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,75% CashCoins vanHaren
visit register click click