ONTVANG TOT 21,25 CashCoins Online.nl
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Oxxio Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Oxxio

Kies bij Oxxio het energiepakket dat bij jou past en stap over met korting

Elk huishouden is anders, ook als het gaat om het energieverbruik. Bij Oxxio, energieleverancier van groene stroom en gas, kan je daarom kiezen uit verschillende energiepakketten. Kies het pakket dat het beste bij jou past en bespaar tot honderden euro's op jouw energierekening.

Oxxio Beoordelingen

Bert Visser  | 12/08/19  08:26:03 | Winkelbeoordeling :
Ik heb jaren energie afgenomen bij Essent,maar ben blij dat ik daar niet neer bij zit, ik ben een jaar of 12 geleden overgestapt naar Oxxio en daar ga ik niet meer bij weg ook. Oxxio raad ik dan ook sterk aan bij iedereen!
Mar Bak  | 03/08/19  11:01:50 | Winkelbeoordeling :
De website van Oxxio is overzichtelijk. De app is goed aangesloten op de website. Enige verbeterpunt is de automatische chatbot waar je steeds per ongeluk opdrukt en zelf start. De klantenservice is snel te bereiken en leggen alles duidelijk uit.
Ferry Swinkels  | 24/07/19  19:23:35 | Winkelbeoordeling :
Ik kijk aan het eind van het jaar naar de aanbiedingen die energieleveranciers bieden voor het sluiten van een nieuw contract. Bij Oxxio kreeg ik de meeste cashback die op de jaarrekening wordt uitbetaald. Hele mooie actie, dus ik was overgestapt!
Fred Gasselich  | 19/07/19  22:12:50 | Winkelbeoordeling :
Oxxio is goed en heel overzichtelijk, verbruik te zien in de gebruiksvriendelijke Oxxio applicatie waar ook je gemiddelde verbruik vergeleken wordt met andere mede gebruikers, zeker aan te bevelen! ook overstap zonder problemen.
Harry Nak  | 30/06/19  08:17:50 | Winkelbeoordeling :
De App werkt super handig van Oxxio, en ze hebben een hele goede service, en hulp bij problemen, je kan met de App alles vinden en doen,vooral kijken of je goed zit met je meterstanden, daarmee kan je goed zien of je niet teveel gebruikt hebt, heel handig.
Harry Webber  | 24/06/19  08:41:23 | Winkelbeoordeling :
Neem al weer enkele jaren energie af bij Oxxio, best wel naar tevredenheid, ik kreeg behoorlijk wat terug want ik was vrij hoog ingeschat, nu beter geregeld, betaal een normaal maandbedrag en heb een dubbele meter.
Fred Bonaparte  | 03/06/19  07:16:24 | Winkelbeoordeling :
Ik kijk elk jaar naar de aanbiedingen die energieleveranciers bieden voor het sluiten van een nieuw contract. Bij Oxxio krijg je dus gewoon al € 175,- cashback die op de jaarrekening wordt uitbetaald. Hele mooie actie. Ik zit dus nu weer bij Oxxio!
Gio Santana  | 25/05/19  08:20:09 | Winkelbeoordeling :
Prima app van Oxxio, ik heb goede ervaringen met Oxxio, ben enkele jaren geleden overgestapt en heb nog nooit klachten gehad met rekeningen etc. Ze bieden groene energie aan tegen een heel fatsoenlijke prijs, zeker aan te bevelen!
Berry Stevens  | 22/05/19  10:45:54 | Winkelbeoordeling :
Neem al enkele jaren energie af bij Oxxio, best wel naar tevredenheid, ik kreeg behoorlijk wat terug want ik was vrij hoog ingeschat, dat is nu beter geregeld, betaal een normaal maandbedrag en heb een dubbele meter.
Jan Metaal  | 10/05/19  06:55:50 | Winkelbeoordeling :
Ik ben op advies van mijn vrienden destijds bij Oxxio gegaan, na 2 jaar heb ik zeker geen spijt, absoluut voordelig, en met gegevens inzien erg makkelijk. Ik raad het hier in mijn flat nieuwe bewoners ook steeds weer aan.
Jacks Teller  | 29/04/19  08:24:36 | Winkelbeoordeling :
Wij stappen elk jaar over van energieleverancier en hebben dit nu ook weer gedaan naar Oxxio, die hebben nu hele scherpe prijzen en altijd een hele overzichtelijke eindafrekening. Alles is heel duidelijk en helder. Ik kan Oxxio zeker aanbevelen!
Dave Donk  | 01/04/19  08:00:39 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden het afgelopen jaar bij Oxxio een heel voordelig energiecontract afgesloten. Ook de app die Oxxio heeft is heel goed, je kunt zelf je verbruik en de kosten bijhouden en eventueel bijstellen. Prima leverancier!
Cokkie corne  | 31/03/19  12:53:38 | Winkelbeoordeling :
Door het grote aanbod is vergelijken van energieaanbod een puzzel. Bij Oxxio vind je super scherpe prijzen voor stroom en gas. Niemand wil teveel betalen dus stap nu snel over naar Oxxio en profiteer van alle voordelen.
Arnold Smit  | 19/03/19  17:58:41 | Winkelbeoordeling :
Oxxio Daar ben ik zeer tevreden over daar heb ik mijn energie contract samen met internet en bellen dus praktisch alles in 1 bij lopen! Voor een klein bedrag leveren hun grote service supersnel internet en spotgoedkoop bellen! en werkelijk nooit geen storingen Ik ben er zeer tevreden over en kan het ook echt iedereen aanbevelen
Assumar Gellis  | 19/03/19  12:10:17 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben een goede ervaring met Oxxio, zijn enkele jaren geleden overgestapt en hebben nog nooit klachten gehad met rekeningen etc. Ze bieden groene energie aan tegen een heel fatsoenlijke prijs, Oxxio is zeker aan te bevelen!
Cindy Kalou  | 10/03/19  09:49:02 | Winkelbeoordeling :
Bij Oxxio kun je verschillende contracten op gas en stroom afsluiten. Terug zeer aantrekkelijke prijzen. Ook krijg je nog eens een extra pakket met energie besparende artikelen cadeau. Tevens krijg je ook nog eens extra cashbacks op je account bijgeschreven.
Freddy Maertens  | 27/02/19  09:27:31 | Winkelbeoordeling :
Een paar maanden terug hebben wij gas en licht bij Oxxio afgenomen en zijn zeer tevreden met de aanvraag procedure. Dit is een van de beste aanbieders, die we ooit hebben gehad en zullen zeker langer klant bij Oxxio blijven!
Janny Sterling  | 18/02/19  19:44:31 | Winkelbeoordeling :
Prima met Oxxio, vooral de App is super handig, en hele goede service, en hulp bij problemen, je kan met de App alles vinden en doen,vooral kijken of je goed zit met je meterstanden, daarmee kan je goed zien of je niet teveel gebruikt hebt, heel handig.
Pieta Bambergen  | 09/02/19  10:48:06 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn alweer 3 jaar bij Oxxio klant en naar alle tevredenheid. Er is ook een fijne App waardoor je je verbruik kunt zien en dus nooit voor verrassingen komt te staan. Ook bij telefonisch contact is iedereen altijd even vriendelijk en behulpzaam!
Marco Heurter  | 09/02/19  08:10:45 | Winkelbeoordeling :
oxxio is een snelgroeiende organisatie. duidelijke informatie wat ze wel en niet kunnen bieden. een duidelijke reclame en advertenties. overstappen wordt snel en makkelijk geregeld door hun zelf. .
Veronika Kalou  | 30/01/19  19:11:41 | Winkelbeoordeling :
Vanaf 1988 was ik altijd trouw bij een energieleverancier, Toch na al die jaren heeft een verkoper me weten over te halen aan de deur en maakte ik de overstap naar Oxxio. Het bevalt me prima en alle afspraken die tot nu zijn gemaakt zijn allemaal nagekomen.
Chanel West Coast  | 19/01/19  10:28:54 | Winkelbeoordeling :
Zijn nu ruim een half jaar klant bij Oxxio, een energieleverancier die natuurlijk bekend is van zijn reclames op tv, waarin ze zelf ook al aangeven de goedkoopste te zijn. Ze hebben een erg behulpzame klantenservice wanneer je over wilt stappen, wij zijn tevreden!
Kluk Kluk  | 14/01/19  09:37:32 | Winkelbeoordeling :
Volgens mij is Oxxio een van de bekendere energieleveranciers van Nederland. Ze maken veel reclame en hebben interessante aanbiedingen voor nieuwe leden. Er wordt ook veel aandacht besteedt aan innovaties, bijvoorbeeld met de Oxxio app, Ik heb nu energie sinds 3 maanden van Oxxio en bevalt me goed.
Miriam Piccin  | 06/01/19  23:53:52 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ben al jaren klant van Oxxio en het bevalt mijn goed. Het welkomst cadeau was zeer prettig. Korting op de energie en gas voor drie jaar lang. De service van Oxxio is ook uitstekend en behulpzaam en zijn zeer vriendelijk. Ik raad iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen op de website van Oxxio.
Fouzia Benboubker  | 07/07/18  08:38:25 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Oxxio een van de beste energieproviders in Nederland, ik heb deze week bij hun een contract afgesloten, goede prijs/kwaliteitsverhouding, ik heb een korting gekregen op mijn een jarige contract, goede klantenservice, altijd bereikbaar en snelle afhandeling van mijn aanvraag.Een echte aanrader.
Carola Vriezen  | 10/06/18  00:13:37 | Winkelbeoordeling :
Goed werkende site, betrouwbare en snelle service. Heeft een goede zoekfunctie om snel te kunnen vinden wat je nodig hebt. Goede klantenservice en wordt vriendelijk te woord gestaan. Zeker een aanrader voor familie, vrienden en kennissen.
Anne Mulder  | 12/04/18  19:16:20 | Winkelbeoordeling :
wij hebben jarenlang bij Essent gezeten,maar ben blij dat ik daar niet neer bij zit.wij zijn een jaar of 12 geleden overgestapt naar Oxxio en daar ga ik niet meer bij weg ook.Oxxio raad ik dan ook sterk aan bij iedereen.
Genesis Gibbes  | 10/02/18  20:39:05 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe heb ik echt niks te klachten over oxxio. De prijs is laag. Hun doen echt hun best om de app te bewerken. Goeie updates je kan ze gelijk spreken via de app en ook wordt je gelijk geholpen. Oxxio is juist te snel met terug storting van geld soms wat een beetje verwarring kn brengen voor je betalingen maar dit bewerken ze ook snel terug zodat je een goede overzicht heb van je nota’s.
 | 24/01/18  00:30:01 | Winkelbeoordeling :
goed en overzichtelijk. verbruik te zien in de gebruiksvriendelijke oxxio applicatie waar ook je gemiddelde verbruik vergeleken wordt met andere mede gebruikers. zeker aan te bevelen! ook overstap zonder problemen.
natascha Reuters  | 28/11/17  01:10:49 | Winkelbeoordeling :
Oxxio Heeft hele mooie aanbiedingen en de prijs is goed. Maar het rare is wel je verbruikt gas wanneer je er niet bent en dan niet een klein beetje maar flinke pieken dat is heel vreemd en Oxxio weet nergens vanaf.
Sanne de Bruijn  | 25/11/17  20:05:56 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne klantenservice bij oxxio. Als je vragen hebt worden deze heel snel beantwoord ook nemen ze je serieus. Ook als je problemen hebt lossen ze dit vrij snel op. Klantenservice van oxxio is goed bereikbaar. Vriendelijke medewerkers die je netjes te woord staan.
Theo Hopmans  | 03/09/17  10:57:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb het afgelopen jaar een energie contract gehad en ik ben zeer tevreden over de jaarrekening. Ondanks het al goedkope tarief, kreeg ik nog geld terug, bij hetzelfde verbruik. Mijn advies, stap ieder jaar over en maak gebruik van de korting als nieuwe klant.
Theo Hopmans  | 02/09/17  11:15:31 | Winkelbeoordeling :
Ik had het afgelopen jaar bij Oxxio een heel voordelig energiecontract afgesloten. Ook de app die Oxxio heeft is heel goed, je kunt zelf je verbruik en de kosten bijhouden en eventueel bijstellen. Prima leverancier.
Kel Pro  | 16/06/17  19:02:09 | Winkelbeoordeling :
Ben nu half jaar klant bij Oxxio, het bevalt me erg goed, maandpremie is ook lager 12 euro, de overstap en de klantenservice redelijk geregeld. Ik ben redelijk tevreden. Het kan wel allemaal wat makkelijker
Diana Strijker  | 02/04/17  22:27:13 | Winkelbeoordeling :
super bedrijf. handige app en makkelijk contact te krijgen via telefoon.
Marion Janssen  | 18/03/17  17:57:11 | Winkelbeoordeling :
Al jaren klant bij Oxxio naar alle tevredenheid. Er is ook een fijne App waardoor je je verbruik kunt zien en dus nooit voor verrassingen komt te staan. Ook bij telefonisch contact iedereen altijd even vriendelijk en behulpzaam!
Leona Paans  | 14/11/16  00:44:22 | Winkelbeoordeling :
Aan het eind van het jaar kijk ik altijd naar de aanbiedingen die energieleveranciers bieden voor het sluiten van een nieuw contract. Bij Oxxio krijg je dus gewoon al € 175,- cashback die op de jaarrekening wordt uitbetaald. Hele mooie actie. Ik stap over!
Leo Paans  | 14/11/16  00:40:13 | Winkelbeoordeling :
Aan het eind van het jaar kijk ik altijd naar de aanbiedingen die energieleveranciers bieden voor het sluiten van een nieuw contract. Bij Oxxio krijg je dus gewoon al € 175,- cashback die op de jaarrekening wordt uitbetaald. Hele mooie actie. Ik stap over!
A.S. Haverlag  | 15/05/16  22:24:56 | Winkelbeoordeling :
Ik kan heel kort zijn : gewoon goed , goede service en Prettige klantenservice ....
Jolanda Pol  | 07/04/16  12:35:37 | Winkelbeoordeling :
Sinds 1988 was ik altijd trouw bij een energie leverancier . Ik wilde maar niet veranderen en bank voor een misstap. Toch na al die jaren heeft een verkoper me weten over te halen aan de deur en maakte ik de overstap naar Oxxio. Het bevalt me prima en alle afspraken die tot nu zijn gemaakt zijn allemaal nagekomen. Met een gerust had tekende ik nu voor 1 jaar en volgend jaar zien we wel weer verder
Thea Wiel Van Der  | 12/03/16  08:21:06 | Winkelbeoordeling :
Hoi ,zit al een paar jaar bij oxxio en bevalt me uitstekend. De app is overzichtelijk en goed te doen. Hoop nog nog een hele tijd van oxxio gebruik te maken.
M. Wiegink  | 26/02/16  15:06:44 | Winkelbeoordeling :
Mijn man is al erg lang klant bij Oxxio en dit bevalt ons prima. De prijs is goed en ook het klantencontact is super.
Stefan Kremers  | 19/01/16  06:23:26 | Winkelbeoordeling :
Na heel veel zoeken toch het mooiste totaal pakket bij Oxxio gevonden,mooie en duidelijke site, voor iedereen die wil overstappen een aanrader.
Els Van Den Luitgaarden  | 03/11/15  06:04:01 | Winkelbeoordeling :
Een goed bedrijf met een app waar je heel makkelijk je verbruik bij kan houden en waar je van tevoren kan zien wat je ongeveer terug krijg of moet betalen.
Jeroen van Lieshout  | 26/10/15  15:49:18 | Winkelbeoordeling :
Oxxio is een energieleverancier die zich vooral richt op online innovaties die inzicht geven in energieverbruik. Oxxio introduceerde als eerste de slimme meter in Nederland en bieden ze smartphone applicaties voor energie monitoren en bespaartips.
J De+b  | 18/10/15  11:48:07 | Winkelbeoordeling :
Ben alweer een poosje lid van oxxio, best wel naar tevredenheid, ik kreeg behoorlijk wat terug want ik was vrij hoog ingeschat, nu beter geregeld, betaal een normaal maandbedrag en heb een dubbele meter
Jeroen van Lieshout  | 16/10/15  16:56:42 | Winkelbeoordeling :
Oxxio is een energieleverancier en geeft klanten inzicht in hun energieverbruik. Met dit inzicht helpt Oxxio klanten om energie te besparen. Oxxio biedt bijvoorbeeld smartphone applicaties aan voor energie monitoren en bespaartips.
Bianca Saalbrink  | 13/10/15  11:05:35 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede ervaring met OXXIO. Ben enkele jaren geleden overgestapt en heb nog nooit klachten gehad met rekeningen etc. Ze bieden groene energie aan tegen een heel fatsoenlijke prijs. Iedereen aan te bevelen.
Harm Raspe  | 13/10/15  06:48:28 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een paar maanden terug, gas en licht bij Oxxio afgenomen en ben zeer tevreden met de aanvraag procendure. Dit is een van de beste aanbieders, die ik ooit heb gehad en zal zeker lang klant bij hun blijven
Bas Reuver  | 12/10/15  20:49:44 | Winkelbeoordeling :
Oxxio is een van de bekendere energieleveranciers van Nederland. Ze maken veel reclame en hebben interessante aanbiedingen voor nieuwe leden. Er wordt ook veel aandacht besteedt aan innovaties, bijvoorbeeld met de Oxxio app.
Daan Cleeren  | 12/10/15  16:44:45 | Winkelbeoordeling :
Oxxio is een zeer leuke website waar je gemakkelijk je weg terug kan vinden. Alles staat ordelijk en duidelijk aangeduid op de website wat het zoeken een stuk gemakkelijker maakt. Ga zeker eens langs!
Corine Bekema  | 10/10/15  11:04:47 | Winkelbeoordeling :
Oxxio goede provider gas en elektriciteit. App werkt prima. Duidelijk overzicht. Makkelijk aan te passen. Duidelijkheid over je verbruik. Systeem van verbruik slimme meter prima. Houden zo. Ben van plan in mijn eigen woning indien mogelijk ook oxxio te gaan gebruiken.
Christine Chu  | 08/10/15  16:54:56 | Winkelbeoordeling :
Oxxio is een erg goed energiebedrijf. Best wel logisch omdat het van eneco is, wat ook erg goed is. Ze hebben ook erg een goede app om je kosten op te checken en ook gadgets voor energiebesparing. En je krijgt ook een leuk kado als je je aansluit.
George Westerhof  | 06/10/15  09:34:04 | Winkelbeoordeling :
Energie voor een eerlijke prijs en geen gedoe met overstappen. Wilt u ook een lagere energierekening ? Stap dan over naar Oxxio. Oxxio regelt alles en het enige wat u merkt is dat u maandelijks meer over houdt !
Annie Deinum  | 01/10/15  13:46:42 | Winkelbeoordeling :
Oxxio is een dochter van het Nederlandse energiebedrijf Eneco, het levert groene stroom en gas aan particuliere en zakelijke klanten. Op het moment dat Eneco het bedrijf in 2011 overnam had het ruim 400.000 klanten in Nederland.
Anja Roos  | 01/10/15  06:48:51 | Winkelbeoordeling :
Prima met oxxio,vooral de App is erg handig, en hele goede service, en hulp bij problemen, je kan met de App alles vinden en doen,vooral kijken of je goed zit met je meterstanden, daarmee kan je goed zien of je niet teveel gebruikt hebt, heel handig.
Andries Tongeren  | 30/09/15  13:13:54 | Winkelbeoordeling :
goede dag ja Oxxio is te mooi om waar te zijn dure kado`s maar hoge rekeningen, je moet er dus wel erg mee oppassen waar je mee in zee gaat.zo wou ik overstappen vanwege die mooie cadeau`s maar nader inzien toch maar niet te duur!
Pauline Dam  | 24/09/15  06:51:51 | Winkelbeoordeling :
Elk jaar stap ik over van energie leverancier en heb dit ook gedaan naar OXXIO. OOXXIO geeft hele scherpe prijzen en een overzichtelijke eindafrekening. Alles is heel duidelijk en helder. Ik zou OXXIO zeker aanbevelen bij vrienden en familie.
Chris Weber  | 22/09/15  11:21:07 | Winkelbeoordeling :
OXXIO.NL heeft een van de betere websites op het internet in Nederland. Iedere dag vol met aanbiedingen op het gebied van energie. Dus als je een nieuwe contract voor gas en elo zoekt moet je op deze site kijken.
Manon Feijter  | 20/09/15  09:29:40 | Winkelbeoordeling :
Oxxio is een energieleverancier die natuurlijk bekend is van zijn reclames op tv, waarin ze zelf ook al aangeven de goedkoopste te zijn. Ze hebben een erg behulpzame klantenservice wanneer je over wilt stappen.
Anne Vessem  | 13/09/15  08:20:05 | Winkelbeoordeling :
ik heb Oxxio eens goed onder de loep genomen want ze stunten wel met goedkope prijzen maar dan zijn de transport kosten weer zo hoog! maar bij Oxxio valt het mee ben niet veel goedkoper als mijn huidige energie leverancier dus stap niet over
Wim Speelberg  | 11/09/15  15:17:22 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar je voor het goede doel zeker een kijkje moet nemen. Veel verschillende en aantrekkelijke aanbiedingen en voor jong en oud is er wel iets. Zeker een aanrader voor nu en in de toekomst.
Harriet van de Sunweb  | 10/09/15  11:32:27 | Winkelbeoordeling :
Prima leverancier, geen problemen. Jaren geleden overgestapt, Oxxio heeft de overstapboete betaald en sindsdien tevreden klant. Inschatting klopt altijd, rekeningen gaan altijd goed. Het belangrijkste is eigenlijk dat ik nooit last heb van de leverancier, en dat is een goed teken.
emma govers  | 10/09/15  10:28:22 | Winkelbeoordeling :
veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven zo wat het bij oxxio maar ja een jaar en dan ben je er weer van af de klantendienst is helemaal een ramp bijna niet te bereiken en dan nog eens heel onvriendelijk
Lewis Hamilton  | 05/09/15  15:26:20 | Winkelbeoordeling :
Prima leverancier, geen problemen. Jaren geleden overgestapt, Oxxio heeft de overstapboete betaald en sindsdien tevreden klant. Inschatting klopt altijd, rekeningen gaan altijd goed. Het belangrijkste is eigenlijk dat ik nooit last heb van de leverancier, en dat is een goed teken.
JOAN ANTHEUNIS  | 01/09/15  16:10:52 | Winkelbeoordeling :
ik ben al 2 jaar klant bij Oxxio en ben nog steeds heel blij mee. De prijs/kwaliteit zijn heel goed en best laag, vergelijk met andere energieleveranciers! Plus, je krijg hele mooie cadeaus als nieuwe klant. De service is perfect en ze zijn echt klantvriendelijk.
judith Kleijn hesselink  | 29/08/15  11:46:08 | Winkelbeoordeling :
Ik ben super bij met oxxio.betaal een goed bedrag voor alles per maand. en heb altijd goede ervaring mee. Ik heb eerst een ander energie gebruikt maar toen oxxio aan mij deur kwam en mij een goede deel gaf over mijn opties met laptop hoefde ik er niet lang over na te denken
Marga de wildt  | 30/07/15  17:48:03 | Winkelbeoordeling :
Ben al drie jaar een tevreden klant van Oxxio, goede klantenservice en vriendelijk. Op social media zoals facebook snel en behulpzaam. Laatst een probleem met de gasprijs en na een berichtje een goede oplossing
Rensina Vink  | 27/07/15  20:40:55 | Winkelbeoordeling :
Bij Oxxio kan je alle soorten energie kopen. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan energie producten. Alle zaken aangaande een energie contract kunnen via de web shop worden geregeld. De kwaliteit, service en garantie zijn goed.
frank smid  | 25/07/15  22:10:14 | Winkelbeoordeling :
Oxxio vinden wij een hele vervelende energieleverancier. Wij hebben helaas slechte ervaringen met oxxio en zijn daarom niet bijster positief, dus wij kunnen Oxxio geen voldoende geven vanwege slechte facturering e.d.
Nosa Nosa Oreavbiere  | 15/07/15  12:53:49 | Winkelbeoordeling :
mijn mening over oxxio. wat zou ik over oxxio kunnen zeggen is dat ze erg goed bezig zijn met de goed voordeel aanbiedengen stroom , dat ze hebben en de goed kwalitiet sevice van hun maakt mij blij dus.
Ingrid Dijk  | 10/07/15  09:56:53 | Winkelbeoordeling :
Bij Oxxio heb je altijd grip op je energierekening. Zo betaal je nooit te veel, omdat je energiegebruik altijd gecontroleerd is met de gadgets van Oxxio in controle. Zo staat nooit de verwarming of een ander electrisch apparaat aan als dit niet gewenst is. Ik zeg: Kijk snel op de site van Oxxio
chester warmerdam  | 21/06/15  11:50:10 | Winkelbeoordeling :
Oxxio is een goede energieleverancier waar je voor een laag maandbedrag gas en stroom kunt afnemen en krijg je ook veel energiebesparende producten waarmee je jouw eigen energiegebruik omlaag kunt brengen
Bruce Weyzig  | 21/06/15  12:57:05 | Winkelbeoordeling :
Ben net meerdere energie aanbieders aan het vergelijken. Niet alleen qua prijs maar ook qua service. Welke aanbieder helpt mij de laagste energie te verbruiken! Oxxio is een serieuze gegadigde. Professioneel, concurrerende prijs en een uitstekende dienstverlening! Ik houd jullie op de hoogte!
Alma Selimovic  | 05/06/15  02:21:56 | Winkelbeoordeling :
Leuk hoor,die actie van die tablet! maar je krijgt het alleen bij elektra EN gas. dus als je in een huisje zit met alleen elektra heb je pech. dat zeggen ze er even niet bij, zeer ontevreden! niks voor niks overgestapt!
Gerrit Vink  | 10/06/15  21:13:37 | Winkelbeoordeling :
Bij Oxxio kan je al je energie kopen. Ze verkopen elektriciteit en ook gas. Het aanbod is heel uitgebreid. Alles aangaande een energiecontract kan geregeld worden via de web shop. De kwaliteit en service van Oxxio zijn goed.
Love Hartje  | 06/06/15  09:03:57 | Winkelbeoordeling :
Een goed bedrijf dat aan iedereen energie wil leveren! voor iedereen die op zoek is naar een energieleverancier is het aan te raden om eens bij dit bedrijf te kijken! het bedrijf heeft een professionele communicatie
Johan Van De Put  | 03/06/15  10:47:10 | Winkelbeoordeling :
Goede acties hebben ze bij Oxxio, ik stap regelmatig over naar een andere energie maatschappij om zodoende een extra bonus of een leuke gadget te ontvangen, Oxxio heeft regelmatig actie met Apple tablets
Petra Jansen  | 29/05/15  11:14:27 | Winkelbeoordeling :
Plannen om over te stappen? Bij Oxxio is het overstappen nu wel heel aantrekkelijk! Stap nu over en ontvang gratis InControl box! Oxxio regelt uw overstap van begin tot eind. Online altijd alles te vinden in een eigen account. Kijk ook eens op hun site!
Claudia Tonnessen  | 22/05/15  23:48:02 | Winkelbeoordeling :
Bij oxxio ben je verzekerd van een goed stroom netwerk (en gas uiteraard), ze hebben vaak goede inschrijf akties waardoor je een hoop geld kunt besparen.probeer het ook eens, overschrijven naar een goede aktie bespaart je snel geld en veel geld.
Wilfred Verbakel  | 24/05/15  09:40:05 | Winkelbeoordeling :
Prima leverancier, geen problemen. Jaren geleden overgestapt, Oxxio heeft de overstapboete betaald en sindsdien tevreden klant. Inschatting klopt altijd vrij goed, rekeningen gaan altijd goed. Het belangrijkste is eigenlijk dat ik nooit last heb van de leverancier, en dat is een goed teken.
Leonie Koning  | 19/05/15  11:18:00 | Winkelbeoordeling :
Oxxio heeft frisse en moderne uitstraling. Ik vind de site en mensen prettig in de omgang en kan makkelijk zoeken naar producten/services die ik eventueel wil kopen, en wordt hier goed bij geholpen. Zeker aan te bevelen!
Angel de Wit  | 18/05/15  14:53:13 | Winkelbeoordeling :
Bij Oxxio heb ik inzicht op mijn energie, met de gratis app die je krijgt kan je heel gemakkelijk op je mobiel alles aflezen met betrekking tot je energieverbruik. Of je nu klant bent of niet. Ik maak er daarom ook gebruik van.
Sabrina Schuurman  | 17/05/15  07:37:36 | Winkelbeoordeling :
Al jaren bij Oxxio en niet ontevreden een aantal jaren de prijzen vast kunnen zetten waardoor voordeel. De laatste twee jaar het gevoel dat het voordeliger kan maar dat Oxxio je daar niet op wijst als klant.
wil koster  | 12/05/15  11:56:08 | Winkelbeoordeling :
Wil jij besparen op je energie? Dan ben je hier op het goede adres. Voor voordelige tarieven kun je hier gas, elektriciteit en water aanvragen. Je kunt zelfs op de website nog een vergelijking starten tussen verschillende maatschappijen.
Maria Catharina Van Rijn  | 24/04/15  09:24:08 | Winkelbeoordeling :
Mijn ouders hebben Oxxio en zijn er inmiddels totaal ontevreden over.Echt ongelooflijk hoe de klantenservice met hun eigen klanten omgaat. Ook hun administratie laat veel te wensen over, ze kunnen niet eens van Rabobank innen, moet je zelf overmaken.
Jeannet Van De Graaf  | 23/04/15  21:40:40 | Winkelbeoordeling :
Op advies van mijn buurvrouw bij oxxio gegaan, na 2 jaar nog zeker geen spijt, absoluut voordelig, en met gegevens inzien erg makkelijk. Ik raad het hier in mijn flat nieuwe bewoners ook steeds weer aan.
Rob Schooten  | 20/04/15  11:45:06 | Winkelbeoordeling :
Oxxio is een goede leverancier voor energie ze bieden leuk acties bij aanmeldingen voor nieuwe klanten natuurlijk bovenop de al zeer nette energietarieven. De service van het personeel kan ik zeer goed noemne
Harm Raspe  | 18/04/15  11:35:16 | Winkelbeoordeling :
Aardige site en overzichtelijk.Ik zelf heb geen ervaring met Oxxio.maar wat ik heb gelezen, komen ze betrouwbaar en eerlijk over en de service lijkt mij ook goed en betrouwbaar.De prijzen zijn redelijk te noemen.
Huub Stolle  | 06/04/15  14:18:06 | Winkelbeoordeling :
Oxxio is een bekende prijsvechter op het gebied van energie. ZE hebben altijd wel een leuke actie. in de vorm van een iPad. Let op hoe de prijzen zijn na afloop van de actie periode. Meestal loont het dan weer de moeite om over te stappen. Voor de rest top!!!
Gerard Plas  | 01/04/15  08:26:27 | Winkelbeoordeling :
oxxio biedt een aantrekkelijke aanbieding waarbij je altijd geld en een cadeau krijgt ,het enige nadeel bij oxxio is dat als je op wil zeggen je er niet zo gemakkelijk vanaf komt in tegenstelling tot een nieuw contract dus oxxio voor mij nee
Harry Nak  | 29/03/15  15:23:11 | Winkelbeoordeling :
Prima leverancier, geen problemen. Jaren geleden overgestapt, Oxxio heeft de overstapboete betaald en sindsdien tevreden klant. Inschatting klopt altijd vrij goed, rekeningen gaan altijd goed. Het belangrijkste is eigenlijk dat ik nooit last heb van de leverancier, en dat is een goed teken.
Helene Strijker  | 29/03/15  06:21:32 | Winkelbeoordeling :
waarom ik oxxio goed vind. De service de ap op je mobiel. Je kunt dagelijks kijken op je ap wat gebruik is. Vooral handig als je controle wilt houden op je energie gebruikbaar. En je kunt makkelijk je maandelijkse kosten bij stellen. . en de maandelijkse updaten gr hs
Beppie Sultana  | 26/03/15  16:48:05 | Winkelbeoordeling :
Prima leverancier, geen problemen. Jaren geleden overgestapt, Oxxio heeft de overstapboete betaald en sindsdien tevreden klant. Inschatting klopt altijd vrij goed, rekeningen gaan altijd goed. Het belangrijkste is eigenlijk dat ik nooit last heb van de leverancier, en dat is een goed teken.
Shalini Bhulai  | 20/03/15  10:53:07 | Winkelbeoordeling :
Oxxio.nl is een goede aanbieder van energie met name als het gaat om electriciteit en gas. De prijzen zijn redelijk in vergelijking met de grote maatschappijen. De site is snel, gemakkelijk en betrouwbaar,
Theo Hopmans  | 17/03/15  22:08:55 | Winkelbeoordeling :
Bij Oxxio kun je verschillende abonnementen op gas en stroom afsluiten. Terug zeer aantrekkelijke prijzen. Ook krijg je nog eens een extra pakket met energie besparende artikelen cadeau. Tevens krijg je ook nog eens extra cashbacks op je account bijgeschreven.
Maaike Timmermans  | 16/03/15  23:16:40 | Winkelbeoordeling :
Oxxio heeft een goede service, telefonisch gesprek was erg netjes en naar tevreden opgelost. Wat ik fijn vind is het gebruik van Mijn Oxxio, alles super goed inzichtelijk. EN ik had een mooie budget prijs!
Daniela Wever  | 15/03/15  19:24:00 | Winkelbeoordeling :
vriendelijke mensen aan de telefoon, snelle hulp. mooie acties (in control actie gebruikt) en de mogelijkheid om alles via de app bij te houden. Ik ben dik tevreden en raad het iedereen aan. Beter dan Eneco
michel singerling  | 13/03/15  23:22:10 | Winkelbeoordeling :
netjes,correct,en overzichtelijk ik ben zeer tevreden met oxxio de jaarafrekening op tijd tegoeden op de bank gekregen binnen zeer kort termijn en de verbruikskosten makkelijk bij te houden met de oxxio app
Christiaan Boezerooij  | 07/03/15  23:29:05 | Winkelbeoordeling :
Ik zie heel veel reclames bij oxxio als je hier lid van word krijg je vele extra's dat is mooi dacht ik zoals een tablet enzo, toen ik uiteindelijk op de website ging kijken bleken de prijzen nogal hoog en je moet een 3 jarig contract afsluiten dus zo gratis zijn de vele extra's niet
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 0,75% CashCoins Bose
visit register click click