ONTVANG 2,00% CashCoins ONTVANG 2,00% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Peter Hahn Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Peter Hahn

Trendy mode met korting bij Peter Hahn

Eerste klas dames- en herenmode shop je bij Peter Hahn. Zij zijn al 50 jaar specialist in het selecteren van de laatste mode van de allerfijnste stoffen. Van shirts, overhemden, blazers en jurken tot jeans, bodywarmers en jassen van merken als Escada, Bogner, Basler, Joop! en Gant. Neem snel eens een kijkje in de webshop en shop meteen je nieuwe outfit bij Peter Hahn!

Peter Hahn Beoordelingen

John Wayn  | 07/02/22  09:58:52 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant bij Peter Hahn, prachtige veelzijdige collecties. Perfecte service, goede kwaliteit en nog nooit problemen gehad bij het retourneren van een artikel. Hoop nog jaren bij Peter Hahn online te mogen kopen!
Anouska Bepnikova  | 31/05/21  11:29:59 | Winkelbeoordeling :
Ik heb meerdere mode artikelen gekocht bij Peter Hahn. Altijd prima in orde en goed bevallen. De kwaliteit van het geleverde is altijd prima. Helaas duurt het soms wel wat langer voordat er daadwerkelijk geleverd wordt.
Stoffel van Doorn  | 10/04/21  15:59:12 | Winkelbeoordeling :
Ik koop al jaren bij Peter Hahn. Het betalen achteraf bevalt mij goed. Soms valt het bestelde tegen .Bijvoorbeeld kleur en model zijn anders dan verwacht.Terugsturen is nooit een probleem, materiaal is uitstekend, betalingen lopen prima, kortom zeker een aanrader!
Crash Chenko  | 29/03/21  09:38:36 | Winkelbeoordeling :
Peter Hahn heeft een hele mooie mode! Prachtige trendy modellen, goed draagbaar en van hoge kwaliteit, doorgaans snelle leveringen en goed verpakt. Ik ben al vele jaren klant en dat zeker naar volle tevredenheid.
Pieta Bambergen  | 15/08/20  10:17:11 | Winkelbeoordeling :
Al verschillende keer besteld bij Peter Hahn, bestellingen worden altijd goed verzorgd geleverd, soms duurt het wel wat langer, maar dan heb je ook wat! Peter Hahn heeft goede kwaliteit en voor elk wat wils, oké dus!
Jacks Teller  | 18/05/20  19:03:03 | Winkelbeoordeling :
Artikelen zijn altijd overeenkomstig beschrijving, uitstekend van kwaliteit en de service is prima bij Peter Hahn. Fijn ook dat er zowel goedkopere als duurdere modemerken zijn. Dus voor elk wat wils en voor vrijwel iedere gelegenheid.
Loes van den Top  | 11/05/20  10:53:28 | Winkelbeoordeling :
de kleding is van zeer goede kwaliteit, wel duur. er wordt veel met aanbiedingen en kortingsbonnen gewerkt, dat is wel aantrekkelijk. levering is niet heel vlot, maar acceptabel, meestal binnen een week
Rob Dyrdek  | 11/05/20  09:58:40 | Winkelbeoordeling :
Handige site met duidelijke informatie over de leveringen, retourzendingen en betaling. Veel keus, kwalitatief goede kleding voor een goede prijs, mooie kleding en schoenen. Fijn om te winkelen bij Peter Hahn, ik ben al meer dan 10 jaar klant!
lion van der wens  | 02/10/18  02:32:06 | Winkelbeoordeling :
Peter Hahn is een zeer mooie webshop waar ze moderne kleding verkopen . Een prachtige blouse of een mooie jurk . De mooiste merken hebben ze . Voor dames en heren. Binnenkort een feest kijk daar maar eens je slaagt daar zeker.
Jacqueline van Wettum  | 15/07/14  18:07:06 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website, snelle en correcte levering, ook al kwam het artikel uit Duitsland. Achteraf betalen ipv vooraf. Op mijn vragen per mail werd snel en correct geantwoord. De gekochte cape is van een zeer mooie kwaliteit.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,75% CashCoins
Gratis proefpakket bij besteding vanaf €30 bij Tastea
Code:TASTING
ONTVANG 2,00% CashCoins ONTVANG 2,00% CashCoins
visit register click click