ONTVANG TOT 11,25 CashCoins BEN
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Plantje.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Plantje.nl

Plantje.nl heeft het grootste online assortiment binnen -en buitenplanten tegen aantrekkelijke prijzen!

Doe eens een plant cadeau in plaats van het standaard bosje bloemen! Een fleurige kamerplant blijft veel langer mooi en is uitermate geschikt als duurzaam groencadeau of relatiegeschenk. Ook als je jezelf wil verwennen heeft Plantje.nl meer dan genoeg keuze. Van bijzondere arrangementen tot Funky Ficussen en exotische geschenkmanden. Laat je adviseren over de buitenplanten die bij jouw tuin passen en schaf coniferen, heesters, bodembedekkers en siergrassen eenvoudig online aan. Ook de binnenplanten zijn goed vertegenwoordigd. Met een enorm aanbod bamboe, bonsai, hangplanten, orchideeën en begonia's zit er altijd wat voor jou tussen.

Plantje.nl Beoordelingen

Gerry van der wens  | 02/01/19  03:51:27 | Winkelbeoordeling :
Pantje .nl wie wil er nu geen planten in huis of in zijn tuin ? Iedereen heeft wel eens een plant nodig in huis of voor de tuin ze hebben er van alles zo'n grote keuze . Leuk om cadeau te geven maar ook om te krijgen een enorm assortiment hebben ze .
Jeroen  | 15/11/17  09:05:57 | Winkelbeoordeling :
Het mooie aan plantje.nl is dat je direct verse planten thuis krijgt. Het is weer eens wat anders dan een bloemetje, maar met planten heb je iets wat veel langer staat en ook heel mooi kan zijn. Best een slimme zet!
Kim Boënne  | 05/01/16  15:03:15 | Winkelbeoordeling :
Op plantje.nl vind je weer eens andere cadeau's dan dat standaard bosje bloemen waar iedereen al mee aan komt en wat maar een weekje staat! Dat is toch zonde! Een mooie plant gaat veel langer mee en zo denken ze nog eens aan je!
max van schooten  | 06/10/15  13:59:35 | Winkelbeoordeling :
Wat een goed idee om eens een mooie plant te geven aan familie of je vrienden in plaats van het standaard boeketje met bloemen. Bovendien gaat de gegeven plant langer mee dan een week waarin de bloemen mooi zijn!
Joy Ingram  | 14/09/15  14:46:01 | Winkelbeoordeling :
Leuk idee een plantje in plaats van een bos bloemen cadeau geven. Als je toch fleurigheid wild bekijk dan vooral het prachtige assortiment orchideeen, zeer betaalbaar en gaan bij goede verzorging gauw een paar jaar mee !
Leo Paans  | 21/06/15  05:23:51 | Winkelbeoordeling :
De meeste mensen kiezen bij het zoeken van een cadeau meestal voor een bloemetje maar waarom niet een mooie plant? Op de site van plantje.nl vind je veel leuke suggesties en mooie cadeau's die het bloemetje heel goed kunnen vervangen
anke  | 08/05/15  09:33:05 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een zeer mooie plant besteld bij Plantje.nl, en dit is me zeer goed bevallen, ze hebben enorm veel keus. De service is heel goed,wat mailverkeer gehad, gelijk antwoord ontvangen. De verzending was goed en snel.
Lena Terra  | 24/04/15  14:06:00 | Winkelbeoordeling :
In plaats van en bloemetje kun je als kado ook een leuke plant of plantenbak opsturen via plantje.nl. Een bloemetje is al na een weekje weg en van een plantenbak heb je veel langer plezier. Dus waarom zou je het niet eens proberen.
Nicole L Espoir  | 18/04/15  07:44:59 | Winkelbeoordeling :
heeft n uitgebreid assortiment in bloemen geef eens n plantje cadeau ipv bloemen gratis bezorging vanaf €50 behulpzame klantenservice tevreden klanten planten/bloemen worden verzorgd verstuurd goede service betrouwbaar
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG TOT 11,25 CashCoins BEN
visit register click click