ONTVANG TOT 1,00% CashCoins bol.com

s. Oliver Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over s. Oliver

Superactuele fashion van topkwaliteit voor het hele gezin koop je met korting bij s. Oliver

s. Oliver is een webshop met een groot assortiment aan superactuele fashion artikelen voor het hele gezin. Naast elegante dames- en herenmode, trendy Young Fashion en kinderkleding van topkwaliteit, verkoopt s. Oliver ook collecties ondergoed, beachwear en homewear. Verder wordt een grote hoeveelheid aan accessoires aangeboden, namelijk: horloges, sieraden, tassen, portemonnees, schoenen, sokken, riemen en nog veel meer! De collecties worden maandelijks vernieuwd. Dat betekent dat niet alleen dagelijks nieuwe artikelen in de shop te vinden zijn, maar ook dat restanten voortdurend worden afgeprijsd.

s. Oliver Beoordelingen

lion van der wens  | 31/07/19  05:47:20 | Winkelbeoordeling :
s.Oliver wat een mooie kleding hebben ze daar . Een groot assortiment herenkleding de allernieuwste mode. Ook voor de dames is er een mooie collectie te koop . Er is ook een mooie collectie riemen te koop.
marrrrrrrrrrrrrrr  | 03/07/18  17:43:13 | Winkelbeoordeling :
Tot nu toe goede ervaringen met Soliver gehad. Geen kapotte kleding of dergelijke ongemakken ontvangen. Bezorging duurt alleen wel een aantal dagen en dat zou wat sneller mogen zijn. Evenals de verwerking van de retouren. Meestal duurt dit 1 a 2 weken.
Regina  | 10/08/18  12:44:00 | Winkelbeoordeling :
Kleding voor dames, heren, kinderen en baby's. In het assortiment voor dames is Qs voor kleinere maten (t/m 44), red label en black label zijn voor gemiddelde maten en Triangle voor grote maten. Levering (gratis) duurt enkele dagen. Afhandelen van retouren duurt naar mijn mening veel te lang.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG TOT 1,00% CashCoins bol.com
visit register click click