ONTVANG 1,30% CashCoins ONTVANG 1,30% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Deloox Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Deloox

Elke dag een leuke aanbieding met korting bij Deloox

Deloox, voorheen Superwinkel.nl, is een leuke site met elke dag een nieuwe dagaanbieding. Koop bijvoorbeeld een parfum van Calvin Klein of een horloge van Tissot met heel veel korting. Slim en super voordelig shoppen doe je bij Deloox!

Deloox Beoordelingen

Hans Webber  | 15/06/22  17:44:45 | Winkelbeoordeling :
Een bestelling gedaan bij Deloox.nl en ze blijken zeer goede merken en goedkopere geurtjes te hebben dan in welke winkel dan ook. Ben heel erg tevreden over deze shop, voldoet volkomen aan mijn verwachting. TOP!
Xantippe Visser  | 06/05/22  16:34:59 | Winkelbeoordeling :
Prima duidelijke website met een snelle levering, produkten zijn netjes verpakt, en goedkoper als andere winkels. Ook parfums die in de winkels niet meer verkrijgbaar zijn, zijn bij Deloox wel te verkrijgen, super!
Hans Bazoer  | 08/05/22  07:37:09 | Winkelbeoordeling :
Prachtige website Deloox.nl, goed verdeeld onder verschillende namen: merken, parfum, verzorging enz. Voor een ieder wel wat of het nu voor hoog of laag budget is. Ik werd netjes op de hoogte gehouden via de e-mail. Spullen goed verpakt aangekomen.
Mirjam Engels  | 27/04/22  10:57:33 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben er super lekker luchtjes. Heb hier voor mijn man twee verschillende luchtjes besteld. Hij was er super blij mee en ze ruiken heerlijk. Ze werden goed geleverd en snel ook nog. Scheelt weer tijd in de winkel.
Laura Kastrova  | 26/04/22  13:10:10 | Winkelbeoordeling :
Wat een heerlijk winkel is dit! Alles is origineel,heel voordelig en de gratis bezorging limit is niet te hoog. Bovendien,er zijn af en toe een leuke acties met een extra kortingscodes. Daarnsaast, voegen ze er een leuke sample bij je bestelling bij.
Tim Trabelsi  | 19/04/22  19:19:26 | Winkelbeoordeling :
Er is een groot assortiment bij Deloox en ook geuren die niet meer regulier zijn te verkrijgen kan men vaak vinden bij Deloox. Verder zijn de prijzen supergoed en wordt er inderdaad binnen 24 uren geleverd, prima!
Ron Weijmer  | 16/04/22  18:34:03 | Winkelbeoordeling :
Als Nederlander in la douce Belgique bezoek ook ik regelmatig de Deloox site in NL. Ze hebben daar een goed aanbod waar ook ik in BE goed gebruik van kan maken. Vanuit BE koop ik er regelmatig zaken voor mensen hier in BE, dat werkt prima!
Monique Vogelzang  | 03/04/22  09:32:14 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel,wel ff wennen aan de nieuwe naam.maar nu extra 10 procent extra korting op alles.voor mij geen andere zaak meer.veel keuze in produckten en een normale prijs.verzenden mag wel wat sneller
Ferry Bouman  | 01/03/22  09:04:47 | Winkelbeoordeling :
Al jaren bestel ik mijn produkten bij Superwinkel.nl en één keer in die jaren beroep moeten doen op de klantenservice van Superwinkel.nl. Bestellingen worden snel geleverd en de aftersales is excellent, topshop!
Hans Visser  | 24/02/22  14:44:15 | Winkelbeoordeling :
Producten super snel geleverd en keurig verpakt. Prijs is ook zeer goed bij Superwinkel.nl. Goedkoper dan waar ik eerst bestelde. Ben niet van het online bestellen maar dit scheelt wel enorm. Goede communicatie qua bezorging!
Tom Dumoulin  | 13/02/22  09:44:20 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring tot nog toe en ik ben al jaren geregistreerde klant, is dat ik nog geen enkel minpunt heb hoeven opmerken bij Superwinkel.nl, de leveringen gebeuren snel, correct, verzorgd en tegen de meest gunstige prijs. Alle producten die worden aangeboden worden goed beschreven in de aanbieding.
corrien volleberg  | 06/02/22  14:37:31 | Winkelbeoordeling :
Een leuke website waar je mooie spullen kunt kopen voor jezelf te verwennen of cadeau te geven aan een ander Je kunt alles leuk laten verpakken zodat je een mooi cadeau kunt geven Alles wordt netjes en snel thuis bezorgt.
Astrid Terlouw  | 26/01/22  12:40:37 | Winkelbeoordeling :
Beste Merken Beste Deals is hun slogan. Dat klopt wat mij betreft helemaal. Altijd goede aanbiedingen en elke keer leuk om op zoek te gaan naar nieuwe aanbiedingen en nieuwe producten. Altijd goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Henk van Dorp  | 24/12/21  12:03:14 | Winkelbeoordeling :
Heb inderdaad van mijn bestellingen ze nergens goedkoper kunnen vinden en alle bestelde dingen zijn keurig op tijd geleverd. Mijn ervaringen met Superwinkel zijn dus uitermate positief. Super interessante prijzen en een heel vlotte levering!
Nathalie De Sain  | 25/12/21  17:12:32 | Winkelbeoordeling :
Voor mij een hele fijne site met veel aanbiedingen en super goedkoop. Je hebt de keuze uit diverse producten en aanbiedingen voor jong en oud. Absolute aanrader. Ik ben zeker van plan om hier terug te komen.
Karin Gerritsen  | 16/12/21  04:23:25 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop en een enorme keuze uit parfums. De prijzen zijn goed en de aanbiedingen nog beter. Van het rondkijken in de shop tot het bezorgen aan huis verloopt heel fijn en goed. Echt een aanrader, voor jezelf of als cadeau !
N.A. Zarate  | 03/12/21  16:34:05 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden met de kwaliteit en snelle afhandeling van mijn bestelling, Goede producten voor minder prijs dan andere gelijk winkel, Grote aanbiedingen van bekende geuren en snel thuis.Goed verpak, en mooie extra actie cadeau
Piet Bazoer  | 02/12/21  10:32:08 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al een tijd vaste klant er word altijd netjes verzonden en uiteraard zijn er ook vaak leuke acties bij Superwinkel.nl met een aantrekkelijke en heldere website. Mijn bestelling was weer goed ingepakt en op tijd in huis!
Lara Norris  | 24/11/21  12:52:19 | Winkelbeoordeling :
Wat een snelle service van Superwinkel.nl. Goede scherpe prijzen, duidelijke e-mail met overzichtelijke aanbiedingen, wat uitnodigt om verder te kijken op de website, wat super handig zoekt naar wat je wilt en dan snel verzonden en zeer op tijd bezorgt, dus t kan wel voor 22:00 volgende dag bezorgd!
Harry Bellafonte  | 25/10/21  14:56:48 | Winkelbeoordeling :
Niet alleen een super winkel met de juiste producten maar ook altijd snelle en juiste leveringen! Helemaal blij altijd. Mijn bestelde parfum was nu ook weer snel bezorgd, zoals beloofd, ook de prijzen zijn het goedkoopste! Ik ben zeer tevreden!
Dennis Van Gool  | 09/10/21  10:36:33 | Winkelbeoordeling :
Heldere, snelle en leuke website voor onder andere electronica. Als er iets niet goed werkt bieden zij een goede service desnoods per telefoon. Ik ben ruimschoots tevreden en raad deze webwinkel zeker aan.
Roelfiena Aukema  | 10/10/21  15:52:12 | Winkelbeoordeling :
bij superwinkel heb ik fantastische aanbiedingen gevonden van merken parfums die ik bij andere winkels niet!voor deze prijzen kan krijgen. Ik ken deze deze winkel niet maar dankzij cashbackkorting heb ik hem gevonden. Ben er erg blij mee
John Wayn  | 06/10/21  20:56:29 | Winkelbeoordeling :
Twee parfums gekocht met een mooie aanbieding bij Superwinkel.nl. De volgende dag in huis en netjes verpakt. Beide geuren kende ik niet en gekozen na het lezen van de review en deze klopte helemaal. Ik ben er erg blij mee!
Bernd Maylander  | 17/09/21  09:06:49 | Winkelbeoordeling :
Top producten en goede prijzen bij Superwinkel.nl. Klantvriendelijke en snelle website met snelle leveringen. Eerlijke reviews. Kortom zeer aan te bevelen. Ook het assortiment wordt regelmatig uitgebreid.
Xantippe de Wit  | 07/09/21  07:16:29 | Winkelbeoordeling :
De naam zegt het al een superwinkel, en dat klopt helemaal, super lage prijzen en supersnelle levering, groot assortiment tegen hele prima prijzen. Ik ben zeer tevreden en bestel eigenlijk altijd alle parfum bij Superwinkel.nl.
Hans Brouwer  | 04/09/21  17:01:24 | Winkelbeoordeling :
Voor A-merken ga ik graag zoeken op Superwinkel.nl. Hier vind ik een groot assortiment in mijn lievelings merken met redelijke prijzen. Ze hebben vaak leuke deals die een stuk goedkoper zijn dan bij andere webshops en supersnelle bezorging , al de volgende dag! Een top webshop!
Vero Nica  | 01/09/21  09:32:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel erg tevreden over Superwinkel.nl, snelle levering en hoge kortingen! Groot assortiment, prima site, waardoor je veel favoriete merken kunt bestellen! Kortom super en zeker een aanrader voor iedereen!!
Joke van Uffelen  | 23/08/21  23:10:07 | Winkelbeoordeling :
Voor al onze aankopen van lekkere geurtjes gaan we naar Superwinkel. Ze hebben een uitgebreid assortiment en doorgaans heell gunstige aanbiedingen. Alle bestellingen worden netjes en indien gewenst mooi verpakt in cadeaupapier afgeleverd.
Bor de Wolf  | 13/08/21  06:41:57 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne en goede webshop. De prijzen én de service zijn uitstekend, de levertijd soms wat langer maar dat staat er altijd al bij en ze houden je goed op de hoogte mocht de uiterste datum toch niet gehaald worden (ook al is het maar een dag later) Alles origineel en goed verpakt.
Sandra Stolker  | 03/08/21  11:02:12 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel.nl heeft alles op het gebied van uiterlijke verzorging. Je kunt er altijd wel slagen voor een parfum of je doet iemand een parfum cadeau! Ik ben erg tevreden over superwinkel en kan er altijd wel slagen!
Frank de Boer  | 03/08/21  08:14:39 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over mijn laatste bestelling bij Superwinkel.nl, Snelle levering en een aangename manier van online shoppen bij Superwinkel.nl, groot aanbod, goede prijsperceptie en het gemak, zeker een aanrader!
Toon Gesink  | 23/07/21  10:08:39 | Winkelbeoordeling :
Vergeleken met andere parfumerie winkels, online of onderweg zijn zij de goedkoopste! Super snel geleverd, duidelijke website en een hele ruime keuze en echt vandaag besteld en morgen in huis! Heel blij mee!!
, Ulrike julia holzmann  | 20/07/21  17:39:08 | Winkelbeoordeling :
Ben zeker positief verrast met deze voor mij nieuwe bedrijf. De Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Leverbaar binen 1 tot 3 werkdagen . Ze zijn makkelijk bereikbaar. Alles werd netjes opgelost. Geld terug garantie. Ulrike
Leroy Hamilton  | 23/06/21  18:45:56 | Winkelbeoordeling :
Altijd een goede prijs voor echte merken en een snelle bezorging van Superwinkel.nl. Ik koop alleen nog bij Superwinkel.nl mijn parfums. Dus twijfel niet, want je krijgt nergens meer waar voor je geld!
Kim Boënne  | 03/06/21  10:40:53 | Winkelbeoordeling :
bij superwinkel.nl koop je de beste merken voor de beste deals, de slogan die ze ook echt waar maken! de vele keuzes maken het moelijk te kiezen, maar ach af en toe mag je ook weleens gek doen en bestel ik ze gewoon allebei :)
Stoffel van Doorn  | 15/05/21  09:30:50 | Winkelbeoordeling :
Tot mijn stomme verbazing de volgende dag geleverd, terwijl ik s'avonds echt laat de bestelling plaatste. Andere bedrijven beloven óók levering de volgende dag "onder voorbehoud" maar dus niet bij Superwinkel, super voordelig én supersnelle verzending, die maken dus zijn naam waar!
Loise Hamilton  | 12/05/21  15:38:12 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week voor het eerst een bestelling geplaatst bij Superwinkel.nl en erg tevreden over deze webshop, snelle levering, alles keurig op tijd binnen. Ik ga hier vaker parfum kopen. De parfum die ik kocht was hier een stuk voordeliger dan op andere webshops. echte producten, geen imitatie!
Pieter Nell  | 11/05/21  09:34:24 | Winkelbeoordeling :
SUPER snelle levering en een SUPER lage prijs. Heerlijk luchtje voor mijn vrouw gekocht bij Superwinkel.nl. Scheelde mij 35 euro ten opzichte van andere webshops, voor een 100 ml fles EDT, Voor een volgende aankoop zullen we deze webshop zeker weer bezoeken!
Jos Maagdenberg  | 08/05/21  12:57:07 | Winkelbeoordeling :
Bij de Superwinkel kun je terecht voor zowel voor dames als voor heren en wel voor parfum, verzorging,make-up ,haarproducten en zelf voor leuke cadeautjes. De prijzen zijn hier supervoordelig en het zijn geen goedkope merken die ze verkopen!
Anke Plomp  | 06/04/21  11:55:57 | Winkelbeoordeling :
Hele goede site om te bestellen. Zeer snelle levering. Goed geholpen bij vragen over een product wat ik wilde bestellen. Zeer goede service. Zeker een aanrader om hier iets te kopen. Ik ga er meer gebruik van maken en ekker goedkoop.
Henriette  | 27/03/21  07:37:06 | Winkelbeoordeling :
Op de webshop van superwinkels zijn regelmatig leuke aanbiedingen te vinden die de moeite waard zijn te bekijken en eventueel te kopen. Het vervolgens bestellen en thuis te laten afleveren kost weinig moeite.
Klus Klus  | 15/01/21  18:16:37 | Winkelbeoordeling :
Op zoek naar mijn favoriete gezichtsverzorging stuitte ik op de site van Superwinkel. Overzichtelijke site, bestellen is eenvoudig, de producten zijn gunstig geprijsd en de levering is supersnel. Wat fijn, Superwinkel.nl word mijn favoriete winkel!
Marjanne Doornwaard  | 19/11/20  19:26:01 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel heeft heerlijke merken aan parfum. De prijs kwaliteitsverhouding is goed te noemen. Ze verzenden het snel en binnen 2 dagen bij je in bezit van jou eigen parfum. Een aanrader voor de kerstdagen.!
Ricky Wamberto  | 18/11/20  18:08:14 | Winkelbeoordeling :
Aanvankelijk wat getwijfeld of ik iets zou bestellen bij Superwinkel, maar na het lezen van de vele positieve reviews toch een eerste bestelling gedaan. Mijn parfum werd heel snel geleverd, ik ga zeker nog meer bestellingen plaatsen bij Superwinkel.nl, die hebben er een tevreden klant bij.
Johan Schoofs  | 13/11/20  07:50:39 | Winkelbeoordeling :
Dit is een superwinkel. Groot assortiment in parfum, male up en haarproducten. Ideaal om een leuk cadeautje voor je vrouw uit te zoeken. De site is overzichtelijk en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk
Rizah Ramic  | 16/10/20  13:18:05 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Superwinkel een leuke en fijne website om aankopen voor persoonlijke verzorging. Producten worden snel geleverd. Ik ben tevreden over service. Het is een webwinkel die ik echt aan iedereen zal bevelen.
Anita Nieskens  | 29/09/20  18:49:34 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel.nl is echt super, veel keuze, kwaliteitsproducten voor minder geld dan elders, je verdiend cashback en hebben dagelijks aanbiedingen met een snelle levering, probeer het ook zou ik zeggen
Anita Nieskens  | 29/09/20  18:39:05 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel.nl is echt super, je krijgt veel cashback en een kwaliteitsproduct voor minder geld dan elders, echt de moeite waard, snalle levering en veel aanbiedingen, probeer het ook eens zou ik zeggen
Petronella Smit  | 25/09/20  08:12:21 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel.nl is met recht echt een super winkel, het maakt eigenlijk niet uit wat ik zoek, een cadeautje voor een vriendin of een verjaardagscadeau voor mijn broer ik kan altijd slagen bij Superwinkel. nl
Jesse James  | 16/09/20  17:35:15 | Winkelbeoordeling :
Ik heb me toch een super lekker parfum gekocht!!! Superwinkel.nl zag ik op Facebook voorbij komen met een aanbieding voor een parfum, ik zag dat veel mensen dit lekker vonden, dus hupsakee, bestellen, mooi prijsje. De volgende dag al in huis en ja raad het al..hemels lekker!!
Filip Anthonis  | 23/08/20  23:58:21 | Winkelbeoordeling :
Ik bestelde een flesje parfum via Superwinkel. Het contact met de klantenservice verliep heel vriendelijk en vlot. Een mooie korting erbovenop (-25 euro!) en bovendien een dag later al thuis geleverd. Ik ben een zeer tevreden klant.
Charlie Klijn  | 24/08/20  12:08:04 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke webwinkel met goede prijs/kwaliteit verhouding. Redelijk snelle bezorging en alles goed van maat en kleur. Heb er diverse keren besteld en ben er erg blij mee. Prima service en goed voor de portemonnee.
Harry Spotter  | 10/07/20  20:38:11 | Winkelbeoordeling :
Prettig om te snuffelen en te vergelijken bij SuperWinkel.nl en daarna natuurlijk voldaan te bestellen, de levering is ook snel en vlot met een goede informatie van de voortgang er van, blijkbaar een echte superwinkel dus!
Rob Dyrdek  | 06/07/20  10:07:56 | Winkelbeoordeling :
De naam van de winkel zegt het al: super!!! Ruime keuze aan bekende en minder bekende merken, vlotte levering. Prijs / kwaliteit is perfect. Ik had parfum besteld voor een zeer goede prijs en snel in huis als Superwinkel.nl ook beloofd!
Cindy Kalou  | 28/06/20  10:33:09 | Winkelbeoordeling :
Eindelijk weer eens een webshop die "gewoon" op tijd levert conform de voorraad op de website, dus: SUPERsnelle levering, SUPERgoedkoop en SUPERverpakt. Makkelijk te bestellen, duidelijke bevestiging. SUPERwinkel maakt zijn naam waar!
Veronika Kalou  | 23/06/20  11:04:36 | Winkelbeoordeling :
Super..!Mega Super Super Snel geleverd, een heerlijke backup als je nog snel een mooi cadeautje nodig hebt!! informatie klopt ook met de bestelde producten zeer mooie afprijzing voor zeer goede kwaliteit producten ik ben fan van Superwinkel.nl!
Hans Kazan  | 15/06/20  10:31:01 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel.nl is een top shop! Snelle bezorging, goede prijs, alles goed verpakt en degelijke kwaliteit, ik kwam toevallig bij deze webshop uit en heb er zeker geen spijt van, ga hier nog zeker meer parfum bestellen!
Hennie Loriaux  | 13/06/20  07:38:38 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Superwinkel.Ze hebben de beste merken, met de beste deals en nieuwste parfums. Ik gebruik Musk parfum van Alyssa Ashley daar zijn ze erg goedkoop mee.Met vr.gr.Hennie Loriaux
Jacks Teller  | 10/06/20  10:37:12 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering, vrijdag besteld en maandag geleverd in prachtige geschenkverpakking. Dankzij jullie kan ik mijn moeder die volgende week 90 jaar wordt verwennen met haar lievelings parfum. Bedankt super winkel.
robin massa  | 08/06/20  22:41:01 | Winkelbeoordeling :
de levering van mijn bestelde artikelen bij superwinkel werd prompt de volgende werkdag bezorgd. Hier was ik zer tevreden over aangezien ik een verjaardag had in die aankomende week en ik deze totaal vergeten was tevens heb ik op dat moment diverse artikelen besteld die ik niet meer op voorraad had
Steelo Brim  | 29/05/20  16:31:15 | Winkelbeoordeling :
Na gekozen te hebben welke artikel ik wilde hebben, was het makkelijk het in de winkelwagen te plaatsen en te bestellen. Afrekenen en dergelijke was heel gemakkelijk en de volgende dag had ik het al thuis, super van Superwinkel!
Clint Eastwood  | 28/05/20  09:45:50 | Winkelbeoordeling :
Parfum was snel geleverd uit het uitgebreide assortimentparfum. Een hele goede prijs-kwaliteit verhouding met een hele snelle levering, Ik ga zeker nog eens gebruik maken van de website van Superwinkel.nl, dit is me héél goed bevallen!
Freddy Maertens  | 27/05/20  10:35:39 | Winkelbeoordeling :
Ik bestelde aan het eind vd middag een parfum, binnen 3 kwartier kreeg ik de mail dat het al klaar stond voor verzending, wat een service, zo snel.!!! In deze tijd komen juist veel pakketjes te laat, ook al was het wel op voorraad. Maar het team van Superwinkel krijgt van mij alle lof.
Berry Stevens  | 20/05/20  19:27:35 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel.nl is echt een ontdekking, prima service met een supersnelle afhandeling. Scherpe prijzen ook, ik ben heel tevreden over mijn aankoop, ik zal zeker nog eens gebruik maken van deze super winkel !!
jose peeters  | 22/05/20  14:01:11 | Winkelbeoordeling :
fijne online webshop, al een enkele keer wat besteld gehad, al is het weer even geleden, verder geen op of aanmerkingen, prima service en snelle leveringen. veel variatie in wat je kan kiezen van wat er op de website staat.
Peter Tosh  | 22/05/20  11:59:27 | Winkelbeoordeling :
Prima service met een snelle afhandeling bij Superwinkel.nl. Scherpe prijzen ook. Zal er zeker nog eens gebruik van maken, producten zijn prima, levering duurde 2 dagen, en dat tijdens de Corona-crisis.
Jan Wit  | 29/04/20  08:54:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een trouwe klant van superwinkel. Ze hebben veel verschillende producten en ze leveren ook nog eens snel. Ze hebben voor vaderdag en moederdag ook leuke pakketten, zeker de moeite waard om even te kijken.
lion van der wens  | 16/04/20  01:39:44 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel wat wil je kopen Parfums Horloges sieraden of Speelgoed . Ze hebben altijd goede superdeals . Cadeau inspiratie voor als je niet weet wat je moet kopen voor iemand . Er zijn meer dan 50.000 artikelen te koop dat is toch wel genoeg .
Sabine  | 26/03/20  20:54:38 | Winkelbeoordeling :
Ik had eigenlijk nog nooit van deze website gehoord maar werd er door iemand op geattendeerd. Inmiddels een paar keer besteld. Ze hebben veel keuze in diverse producten en leveren snel. Kortom; ik kan het aanraden!
Jan Boer  | 24/01/20  15:01:31 | Winkelbeoordeling :
Een webshop voor iedereen die er verzorgd uit wilt zien. Met de bekendste merken van vandaag. Met elke dag leuke kortingen tot wel 50%. Met bekende producten in de categorieën: make-up, verzorging, parfum en haarproducten.
Madelyn Rodriguez  | 01/01/20  14:36:49 | Winkelbeoordeling :
Leuke online warenhuis om te shoppen met super aanbiedingen en super leuke prijzen van goede merken, hier kan je komen voor verzorgingsproducten, een echte aanrader, ook service en de verzending zijn super snel
Eva Jongen  | 03/01/20  13:42:41 | Winkelbeoordeling :
Voordeelwinkel heeft een mooie , overzichtelijke en voor iedereen te overziene site en zorgt voor een snelle, correcte levering. Alle producten die ik reeds bestelde waren goed verpakt. Goede, lage prijzen voor hun producten.
Jan Van Nood  | 11/01/20  08:23:20 | Winkelbeoordeling :
De Super Winkel biedt vele producten aan via de digitale snelweg. Producten van kwaliteit wel te verstaan en tegen alleszins redelijke prijzen!! De service is prima en de bezorging veelal zeer stipt en mocht er een kink in de kabel komen dan lost de klantenservice het op!
Johan van Uffelen  | 28/12/19  17:23:52 | Winkelbeoordeling :
Bent u op zoek naar een lekker geurtje kijk dan eens bij Superwinkel.nl. Superwinkel heeft doorgaans zeer goede prijzen en zo nu en dan grote kortingen op populaire luchtjes.Ook voo speelgoed voor de kinderen kunt a vaak voordelig slagen.
Wim Speelberg  | 28/12/19  09:00:28 | Winkelbeoordeling :
Nette, verzorgde, interessante en aantrekkelijke website met veel aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een website waarop ik in het nieuw jaar 2020 regelmatig eens een kijkje zal gaan nemen. Ik zeg een aanrader.
Sanne Scheeres  | 22/12/19  07:34:02 | Winkelbeoordeling :
De naam zegt het eigenlijk al...een super winkel! Ik bestel er regelmatig parfum tegen zeer scherpe prijzen. Je betaalt geen verzendkosten boven €30 en je hebt je bestelling de volgende werkdag al in huis.
Anne Smit  | 29/11/19  22:59:46 | Winkelbeoordeling :
superwinkel is gewoon echt een super winkel! er is werkelijk van alles te koop je kan het zo gek niet verzinnen of ze hebben het daar en voor een prijsje waar je u tegen zegt werkelijk lekker goedkoop en dat voor een goede kwaliteit Ik ben er zeer content over en kan het iedereen aanbevelen
emma govers  | 10/11/19  10:27:10 | Winkelbeoordeling :
Zoals vorige keren óók met deze bestelling zeer tevreden, netjes ingepakt en bezorgd met een geweldige klantenservice, máár vooral de prijzen bij SUPERWINKEL zijn zeer voordelig..." ik ben fan van Superwinkel"
G.M van Holten  | 22/10/19  16:35:18 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel is gemakkelijk bestellen en betalen. Afhaalmogelijkheid bij afhaalpunt. Je wordt keurig geïnformeerd tijdens het leveringsproces, Ze bieden een ruim assortiment denk oa aan parfum, horloges en sieraden.
Gretha van Holten  | 16/10/19  07:34:14 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel is een prettige zaak waar je gerenommeerde artikelen van A merken kunt kopen tegen sterk verlaagde prijzen. Superwinkel biedt je de beste merken en beste deals en heeft een groot assortiment. Snelle levering.Ik ben heel tevreden over hun service.
Peter Voogt  | 08/10/19  21:31:54 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel biedt een super service: voor 22 uur besteld, de volgende dag je bestelling al in huis. En als je voor meer dan 30 euro bestelt dan betaal je geen verzendkosten. Als iets niet in orde is dan kun je het kosteloos retourneren.
emma govers  | 22/09/19  09:04:41 | Winkelbeoordeling :
Voor de eerste keer besteld bij superwinkel. Zeer goed ervaren. Product was nergens goedkoper te vinden, als het al ergens anders te vinden was. De leveringen was ook super snel. Volgende keer ga ik zeker weer bij superwinkel bestellen.
Maurice  | 12/09/19  13:29:49 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel.nl is een warenhuis op internet welke een groot assortiment heeft aan diverse merken parfum en andere luchtjes. Tegen zeer betaalbare prijzen worden deze aangeboden, leuke interessante kortingen op diverse producten, kortom de moeite waard om eens een kijkje te nemen op deze site.
Samantha Van de merbel  | 12/09/19  08:25:14 | Winkelbeoordeling :
De online webshop is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Bij superwinkel.nl 2x een bestelling gedaan voor playmais. Het is hier stukken goedkoper, dan bij andere webshops die ik heb gevonden online. Het is een echte aanrader. Levering snel en netjes.
gerry van dinther  | 11/09/19  05:29:14 | Winkelbeoordeling :
Superwinkel is een hele leuke winkel als je wat cadeau moet geven of het nu een geurtje is voor dames of heren . Een mooie geurset in de aanbieding elke dag wel wat anders in de reclame . Ook verkopen ze mooie horloge's . Het thuisbezorgen is nooit geen probleem
Adje Meijers  | 03/09/19  17:11:11 | Winkelbeoordeling :
Bij superwinkel vind je een breed assortiment met oa parfum, speelgoed, cosmetica etc. De prijzen zijn een stuk goedkoper dan bij reguliere winkels. Verzenden vanaf €30 is gratis en je bestelling wordt snel geleverd. Zeker een aanrader!
André Van Dillen  | 31/08/19  09:34:00 | Winkelbeoordeling :
Lang, lang en lang geleden kocht ik vaak aftershave van Aqua Brava. Een verfrissende geur en een geur , die opviel en herkenbaar is. Heb met behulp van Google inderdaad dit artikel gevonden bij Superwinkel en ben hier heel blij mee.
Harm Raspe  | 29/08/19  11:01:29 | Winkelbeoordeling :
een prima snelwerkende website, die ook nog goed inelkaar is gezet. de diverse links wijzen je snel naar de juiste producten ,die je wil bestellen Het is best de moeite waard om hier een kijkje te gaan nemen
Ilonka  | 30/07/19  18:37:46 | Winkelbeoordeling :
Ik werd getipt over deze website en na de website bekeken te hebben werd ik heel enthousiast. Breed assortiment, lage prijzen en vaak acties. Kan er van alles scoren voor verschillende leeftijden / categorien
Christini Induzzi Lopes  | 29/07/19  17:44:24 | Winkelbeoordeling :
Ik hou van deze winkel om cosmetica te kopen. Ik vind kwaliteit. Ik vind goede parfummerken. Ik koop graag online. Ik bezoek meestal deze online winkel. Ik beveel deze winkel aan aan vrienden en familie.
Poeskin  | 27/06/19  15:39:38 | Winkelbeoordeling :
Ik had nog nooit gehoord van superwinkel.nl. Ik heb even gekeken en ze hebben van alles. Van parfum, make up, haarverzorging, sieraden, elektronica, huishoud artikelen tot speelgoed. En voor een leuk prijsje.
Bhakti Dharma  | 27/06/19  10:13:38 | Winkelbeoordeling :
Een goede on line site voor verschillende artikelen zoals parfum, huishoudelijke artikelen, elektronica/computer artikelen, in een best mooie site met goede foto's en bestelmogelijkheden. Een aanvulling voor de nederlandse markt.
Silvia Swart  | 26/11/18  20:22:01 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke, praktische acties! Tevreden! Altijd blij als er pakjes komen van de Superwinkel :) Een feest, lijkt wel elke x een verjaardag of kerstgevoel
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 5,00% CashCoins
Geniet van 15% korting op je eerste aankoop bij Elemis
Code:WELKOM15
ONTVANG 1,30% CashCoins ONTVANG 1,30% CashCoins
visit register click click