ONTVANG TOT 0,44% CashCoins ah.nl

Tele2 Mobiel Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Tele2 Mobiel

Al 10 jaar gaat Tele2 Mobiel in Nederland tegen de stroom in, en verrassen ze iedereen met zeer scherpe aanbiedingen voor telefonie

Tele2 Mobiel is geen standaard telecomaanbieder! Al 10 jaar streven ze ernaar om de beste prijzen voor mobiele abonnementen aan te bieden, en daarmee stevig te concurreren met de andere telecomaanbieders. Bij Tele2 Mobiel vind je de beste aanbiedingen en pakketten voor mobiele abonnementen.

Tele2 Mobiel Beoordelingen

Kaylin Venema  | 15/10/19  15:42:16 | Winkelbeoordeling :
Altijd tevreden met de service en prijzen van de abbonementen. Enige min puntje is dat de unlimited data niet geld in het buitenland
Melroy Jongkamp  | 21/04/19  16:24:37 | Winkelbeoordeling :
Al 6 jaar klant. Geen problemen met de provider. Prijs en service goed op elkaar afgestemd. Geen extra kosten bij een onbeperkt bundel. Klantenservice is uitstekend. Problemen worden snel opgelost. Abonnement verlengen geen probleem
Rink Mink  | 10/02/19  01:03:09 | Winkelbeoordeling :
Tele2 mobiel Ik ben er al jaren klant bij met grote tevredenheid. altijd en overal goede dekking waar je ook bent nooit problemen met internet ontvangst. prijs kwaliteit ben ik ook dik tevreden over, zal dus voorlopig nog wel klant blijven bij Tele2 mobiel.
Eveline Kersten  | 12/01/19  21:26:42 | Winkelbeoordeling :
prima deals bij tele2 en alles wordt geleverd conform de afspraken dus qua klantverwachting managen scoren ze ook hoog. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is prima in orde, onbeperkt internet voor 25,-
Yvonne Kooij  | 11/11/18  18:00:06 | Winkelbeoordeling :
Al jaren zit ik met mijn mobiel bij tele 2 en ik zou niet anders meer willen vorige week kon ik mijn abbonnement verlengen dus nam ik contact op met tele 2 werd erg goed geholpen door een jongeman vroeg mij wat ik precies wilden en wat ik verwachten wat ik met mijn mobiel kon doen hij heeft mij zeer netjes geholpen met de juiste telefoon voor mij uit te kiezen ook probeerden hij mij ook niet een duur abbonnement aan te smeren uit eindelijk en kwam ik ook nog eens 7 euro goedkoper uit per maand
Martina Deenen  | 29/08/18  18:15:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al paar jaar bij tele 2 met mijn mobiele telefon.nooit problemen gehad bij tele 2.. klantenservice is altijd heel behulpzaam en super klandvriendelijk,ze nemen ook echt tijd voor een klant en leggen ze alles goed uit.De prijzen zijn op zich ook best goed.ik zal zeker tele 2 bij mijn vrienden aanranden.
Lisa van Ewijk  | 11/08/18  05:45:50 | Winkelbeoordeling :
tijd lang bij andere provider gezet waarbij ineens rare kosten naar boven kwamen. Gezien ik gelukkig zo zonder gedoe of geregel met nummerbehoud kon overstappen waarbij inclusief telefoon en onbeperkt internet /bellen altijd op vast bedrag blijf.
Chanel West Coast  | 27/06/18  10:51:22 | Winkelbeoordeling :
Ontzettend tevreden met Tele2, al jaren klant en nooit problemen gehad met bereik of mijn verbruik. Ik heb een abbo lopen van 2 jaar, tussentijds is mijn toestel helaas kapot gegaan. Tele2 bood mij aan om mijn contract vroegtijdig te verlengen, zo dat ik een nieuw toestel zou krijgen, perfect!
Ka Wong  | 16/03/18  10:42:42 | Winkelbeoordeling :
Goed en snel geholpen. Cashback aanvraag snel in behandeling genomen en redelijke snel goedgekeurd. Ging ook in 1x goed in tegenstelling tot sommige andere telecomaanbieders mbt goedkeuren. Bijv bij Telfort een prepaid besteld een jaar gewacht en na een jaar werd deze afgekeurd.
Ricky Wamboso  | 12/03/18  09:41:14 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al 5 jaar klant bij Tele2, internet&tv. Heb nog nooit problemen gehad met de Wifi, altijd een goede verbinding. De klantenservice is snel bereikbaar en je wordt er vriendelijk en professioneel geholpen. Altijd netjes op tijd mijn factuur en alijd kloppend, echt uitstekend!
Gio Santana  | 14/02/18  10:09:44 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vorig jaar overgestapt naar Tele2, Inmiddels heeft Tele2 de snelheid van onze verbinding verhoogt, nieuwe tv tuner gegeven en een nieuw modem. Nu werkt alles super! Geen vastlopers meer en geen storingen meer, gelukkig!
Janny Sterling  | 27/01/18  15:07:11 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al 4 jaar klant bij Tele2, vroeger waren ze erg slecht, tegenwoordig erg goed. Ze waren altijd al goedkoop, maar ze hebben erg hard aan de kwaliteit van hun service gewerkt, en ik ben een zeer tevreden klant, ook de klantenservice is zeer goed.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 0,63% CashCoins reBuy
visit register click click