ONTVANG 1,50% CashCoins ONTVANG 1,50% CashCoins

TicketVeiling.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over TicketVeiling.nl

Bied vanaf €1,- mee op tickets voor concertkaarten, wellness & beauty arrangementen en entreebewijzen voor pretparken bij TicketVeiling.nl!

Van concertkaarten tot wellness & beauty arrangementen en van entreebewijzen voor pretparken tot premièrekaarten voor theater & shows, je vindt het op TicketVeiling.nl. Bieden kan al vanaf € 1 en registreren is gratis, dus wacht niet langer en bied mee!

TicketVeiling.nl Beoordelingen

Henriette  | 27/07/19  03:05:35 | Winkelbeoordeling :
Soms lukt het via deze webshop op goedkope wijze een leuke aanbieding te bemachtigen. Je moet dan wel geluk hebben dat er niet te veel tegen elkaar wordt opgeboden waardoor de prijs toch is gaan oplopen, inclusief de veilingkosten.
Anita  | 29/07/19  05:19:26 | Winkelbeoordeling :
Ticketveiling is een leuk platform waarop je kan bieden op je favoriete spullen. Soms heb Je pech en heb je het niet maar ik heb al een aantal leuke dingen gekocht. Ook kun je soms bieden op musicals en dat is erg interessant omdat je voor weinig een leuke show ziet.
Monique Hoefmans  | 27/07/19  10:21:02 | Winkelbeoordeling :
Ik vind een veiling altijd minder. je moet hopen dat je de laatste bent, anders grijp je nog mis. vele leuke verschillende acties. Voor ieder wat wils. erg jammer dat er administratie kosten gerekend worden. maar anders verdienen die mensen er ook niet op. :)
Peter Voogt  | 22/07/19  20:03:07 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en snel je toegangskaarten kopen voor concerten of evenementen? Dat doe je voordelig bij Ticketveiling. Je krijgt de tickets direct toegestuurd zodat je ze op je mobiel altijd bij je hebt. Daarnaast betaal je nooit te veel.
Robert  | 26/03/19  05:46:12 | Winkelbeoordeling :
Als je naar een voorstelling of ander entertainment wilt gaan is deze website een handige manier om aan je tickets te komen. Het kost namelijk weinig moeite om via deze weg een keuze te maken, en die vervolgens ook waar te kunnen maken.
Annie Deinum  | 25/03/19  14:17:00 | Winkelbeoordeling :
Ik kreeg het verkeerde pakketje thuis gestuurd, vervelend natuurlijk, maar nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice is dit direct opgelost en de volgende dag al lag het goede pakketje op de deurmat. Mankeert niks aan het product, dus zeer tevreden.
Wim Speelberg  | 24/03/19  10:12:03 | Winkelbeoordeling :
Mooie, leuke, interessante en voor nette en verzorgde site waarop ik in het jaar 2019 zeker regelmatig eens een kijkje zal nemen. Een aanrader voor jong en oud met leuke aanbiedingen. Ik zeg dus vooral doen.
Ilonka  | 25/03/19  09:39:50 | Winkelbeoordeling :
Wat een handige site! Ik heb al meerdere keren via Ticketveiling.nl leuke tickets kunnen scoren voor leuke evenementen. Het scheelt zeker in prijs en er is altijd genoeg aanbod! Zeker het proberen waard
Jan Van Nood  | 24/03/19  06:43:22 | Winkelbeoordeling :
Vanaf 1 euro kun je meebieden voor een dagje uit naar een hotel, pretpark of dierentuin om maar eens wat te noemen. En regelmatig kun je voor een klein bedrag in de prijzen vallen. Ik ben er nu een maand mee bezig en het geluk komt echt nog wel. Hopelijk als het dadelijk weer lekker weer is. Succes!
Poeskin  | 20/03/19  15:41:31 | Winkelbeoordeling :
Bij ticketveiling.nl kun je terecht voor de leukste online veilingen vanaf 1 euro. Je kunt op van alles bieden. Actieve uitstapjes, avondjes uit, uit eten gaan, dagjes uit. Zelfs op accessoires. Voor iedereen wat wils.
Marianne Hiemstra  | 19/03/19  16:38:39 | Winkelbeoordeling :
Sinds een paar maanden zit ik op TicketVeiling en het is zo leuk! Een sport om een zo goedkoop mogelijk kaartje te bemachtigen. Het is mij al een paar keer gelukt. Vanaf 1 euro bieden, dat wordt natuurlijk meer, maar zeker de moeite waard!
Hendrik Westerhof  | 19/03/19  09:38:13 | Winkelbeoordeling :
Voor de voordeligste tickets ben je bij Ticketveiling.nl aan het juiste adres. Of het nu gaat om een voorstelling, een optreden of iets dergelijks, neem eens een kijkje bij Ticketveiling.nl en zie hoeveel jij kan besparen !
Gerco Duinen  | 23/10/18  07:57:38 | Winkelbeoordeling :
Vaak komen er allemaal kosten boven op je gewonnen veiling waardoor het zo goedkoop ogende product op eens toch vrij duur is. Terwijl de kwaliteit van de producten over het algemeen vaak hartstikke slecht is. Goedkoop is duurkoop blijkt ook hier maar weer!
Vera Groot  | 02/08/18  19:07:38 | Winkelbeoordeling :
leuke veilingen je moet wel goed opletten wat spullen echt kosten dat je niet teveel betaald soms verzendkosten ook. vooral pretpark kaarten kun je voordelig scoren bijvoorbeeld hellendoorn, duinrel, en julianatoren en archeon .
Jhzwf  | 26/07/18  22:00:55 | Winkelbeoordeling :
ticketveiling is een betrouwbaar adres om je kaartjes te kopen. Meestal kijken we eerst op deze site of er te vinden is wat we zoeken. De service is prima. Klantvriendelijk zijn ze ook wel. Je kan gerust hier kijken en kopen.
Christini Induzzi Lopes  | 29/07/18  22:30:26 | Winkelbeoordeling :
ticketveiling.nl maakt me blij. Ik hou van dit reisbureau. Ik ben tevreden met de diensten van dit reisbureau. Ik heb extra garanties tijdens mijn reizen. Ik raad het aan aan vrienden en familie, zaken of vrije tijd, met dit reisbureau ben ik veilig voor mijn reis ..
Christini Induzzi Lopes  | 29/07/18  22:27:35 | Winkelbeoordeling :
ticketveiling.nl maakt me blij. Ik hou van dit reisbureau. Ik ben tevreden met de diensten van dit reisbureau. Ik heb extra garanties tijdens mijn reizen. Ik raad het aan aan vrienden en familie, zaken of vrije tijd, met dit reisbureau ben ik veilig voor mijn reis ..
Bhakti Dharma  | 06/07/18  11:55:32 | Winkelbeoordeling :
Grappige site om via eigen bod voordelig tickets en kaarten te kunnen krijgen voor diverse leuke attracties voor jezelf of de familie. Let wel: het is geen site zoals je misschien denkt voor boeken van vliegtickets. Maar vrijwel iedere leuke dagje uit zit je hier goed.
Gideon Van der kaap  | 04/07/18  18:27:45 | Winkelbeoordeling :
Eerlijk en helder in de informatie die ze geven. Ze begrijpen de situatie, zijn meedenkend. Ik heb een Gigantische opblaas eenhoorn gewonnen via deze leuke site, zo zou het super tof zijn als ze deze, Gigantische opblaas eenhoorn mee kunnen nemen.
Harm Raspe  | 04/07/18  12:49:24 | Winkelbeoordeling :
Snelle website en een prima indeling van hun producten. Ik vindt de prijzen vrij redelijk te noemen voor wat je kan verwachten het loont de moeite om een bezoek aan hun website en een ticket tekopen. Ik zal zeker de website nog eens bezoeken
Andrei Petrusenka  | 04/07/18  12:06:45 | Winkelbeoordeling :
is het belangrijk om te lezen hoe ze omgaan met klachten. Visie van TicketVeiling.nl Of het nu een vakantie is in een hotel, gewoon een leuk avondje uit of het aanschaffen van een krantenabomensen tegen elk
Mariet Coppers  | 30/06/18  18:15:01 | Winkelbeoordeling :
Ticketveiling een populaire site waar je goedkoop naar concert of theater kan gaan. Ook zitten er wel eens musicals bij en van die praatavonden of ballet. Lekker deftig toch wel om daar eens naar toe te gaan.
Mitchell  | 28/06/18  13:08:12 | Winkelbeoordeling :
Leuke website met veel aanbiedingen. Je kan op veel diverse aanbiedingen bieden voor een laag bedrag. Daarnaast krijg je de ticket snel binnen en kan je deze direct gebruiken voor bijvoorbeeld een hotel
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
Ontvang €5,- kerstkorting bij Groupon Shopping
Code:CHRISTMAS
ONTVANG 1,50% CashCoins ONTVANG 1,50% CashCoins
visit register click click