ONTVANG 0,63% CashCoins reBuy

Tijdschrift.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Tijdschrift.nl

Lees jouw favoriete magazines voortaan digitaal met Tijdschrift.nl

Je kan wachten tot de postbode jouw favoriete magazine door de bus gooit of je hebt direct toegang tot meer dan 50 tijdschriften via Tijdschrift.nl. Sluit jouw abonnement af en lees voor slechts een klein maandelijks bedrag heel veel verschillende magazines voor het hele gezin zoals Donald Duck, Libelle, Veronica Magazine, Linda. en nog veel meer. Zo raak je nooit uitgelezen.

Tijdschrift.nl Beoordelingen

wieslaw wysocki  | 14/12/18  18:59:36 | Winkelbeoordeling :
Tijdschrift.nl Je kan wachten tot de postbode jouw favoriete magazine door de bus gooit of je hebt direct toegang tot meer dan 50 tijdschriften via Tijdschrift.nl. Sluit abonnement af en lees voor slechts een klein maandelijks bedrag heel veel magazines zoals Libelle, Veronica, Linda en meer.
Orson Harms  | 17/12/18  22:02:33 | Winkelbeoordeling :
tijdschrift.nl is een mooi nederlands intitatief wat ze opzetten ooit, waarmee ik de slag sloeg des tijds geloof in 2007 om met hun een stuk te laten zetten waar ik nog steeds af en toe naar terug blader in men maplpen
Christini Induzzi Lopes  | 17/12/18  19:05:51 | Winkelbeoordeling :
Ik geniet erg van het kopen van digitale tijdschriften op deze site. Ik betaalde vijftien euro per maand. Ik kan alle tijdschriften zien die ik wil. waar ik maar wil Wanneer ik maar wil. wanneer ik maar wil plezier dat ik heb en deel met diegenen die van een goede digitale lezing houden.
Filip Anthonis  | 16/12/18  10:50:10 | Winkelbeoordeling :
Via Tijdschrift.nl kon ik mijn partner verrassen met een e-abonnement op Libelle, snel afgesloten, met één maand gratis leesplezier erbovenop, steeds gratis opzegbaar. Buiten sneeuwt het, binnen wordt er knus gelezen in de zetel!
Agnieszka wysocka  | 14/12/18  19:12:51 | Winkelbeoordeling :
Lees jouw favoriete magazines voortaan digitaal met Tijdschrift.nl Sluit jouw abonnement af en lees voor slechts een klein maandelijks bedrag heel veel verschillende magazines voor het hele gezin zoals Donald Duck, Libelle, Veronica Magazine, Linda. en nog veel meer. Zo raak je nooit uitgelezen.
Mitchell  | 14/12/18  22:36:40 | Winkelbeoordeling :
ontzettend saaie website met een saaie layout. Verder niets op te doen dan tijdschriften bestellen en lezen. Kan je ook in de boekwinkel halen of bij een andere kiosk. Dit is nog veel duurder ook snap dit echt niet.
Gretha van Holten  | 11/12/18  20:59:40 | Winkelbeoordeling :
Via de app Tijdschrift.nl heb je toegang tot diverse bekende titels in allerlei categories,zoals vrouw, man, jeugd, sport, hobby, techniek & wetenschap, wonen & actualiteiten. Het afgesproken bedrag wordt maandelijks van je rekening afgeschreven.
G.M van Holten  | 11/12/18  20:53:09 | Winkelbeoordeling :
Met het abonnement van Tijdschrift.nl lees je digitaal vele tijdschriften van diverse uitgevers. Online kun je altijd en overal alle tijdschriften teruglezen via desbetreffende app. Downloaden mogelijk.. Via de app Tijdschrift.nl heb je toegang tot diverse bekende titels in allerlei categorien.
Poeskin  | 12/12/18  12:39:05 | Winkelbeoordeling :
Op tijdschrift.nl kun je terecht als je van tijdschriften houdt. Ze hebben veel tijdschriften. Zeker 50 soorten, die je online kunt lezen tegen een kleine prijsje per maand. Ook een leuk cadeau om te geven aan een ander met de feestdagen.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,75% CashCoins vanHaren
visit register click click