ONTVANG TOT 1,00% CashCoins HEMA
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

T-Mobile Thuis Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over T-Mobile Thuis

Ontdek het voordeel van T-Mobile Thuis

Thuis internet, TV en wellicht ook bellen is voor ieder huishouden een maandelijkse vaste last. Wist je dat je hierop kan besparen? T-Mobile Thuis maakt het mogelijk! Doordat je jouw eigen pakket samenstelt, betaal je nooit te veel. Grote voordelen van T-Mobile Thuis zijn dat je FOX Sport 1 altijd in je zender pakket hebt en nooit last hebt van slecht WiFi bereik. Bespaar ook op TV, internet en vast bellen en stap over naar T-Mobile Thuis.

T-Mobile Thuis Beoordelingen

John Wayn  | 18/11/21  08:42:44 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden met T-Mobile voor thuis! Ik heb helemaal geen problemen gehad met de verbinding en ik heb een een goede 1 Gb glasvezel verbinding, echt super. De klantenservice denkt ook altijd goed mee, super!
Nicole Donegan  | 23/03/21  18:34:35 | Winkelbeoordeling :
mijn abonnement was afgelopen. via de app had ik goed overzicht wat de mogelijkheden waren. Na keuze was het snel geregeld en ontving ik per mail al snel de bevestiging. Dit is de reden waarom ik bij deze provider blijf en niet rond shop.
Crash Chenko  | 18/01/21  20:11:56 | Winkelbeoordeling :
Ik ben redelijk tevreden over T-Mobile, ze zijn niet de goedkoopste provider. Soms wat haperingen met de TV-box een enkele keer, maar over het algemeen prima internet. Ook de TV app is wel verbeterd, zeker in positieve zin. Het webportal om je zaken te regelen is overzichtelijk en makkelijk.
Danielle Maas  | 11/12/20  18:02:00 | Winkelbeoordeling :
goede provider voor mobiele telefoons. Ben al maar dan 15 jaar tevreden klant! En ben nog lang niet van plan om over te stappen. Mooie aanbiedingen en zeer goede service. zowel in de winkel als online.
Loesje Smit  | 28/10/20  20:08:02 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile Thuis is in mijn ogen de beste aanbieder waarbij je het meeste krijgt voor het minste geld ! Super HD tv met heel veel zenders en Super snel internet op telefoon verbinding! 40 mb download en over 10 mb upload! daarnaast ook nog een 2,50 euro korting op je mobiele abonnement! ik ben echt zeer tevreden en kan het iedereen aanraden
Rob Dyrdek  | 01/03/20  08:35:03 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant bij T-Mobile en heb altijd goed contact met hen gehad. Zowel mobiel als internet via hen afgesloten, waardoor je mooie kortingen kunt ontvangen. Vorige maand 3 verschillende medewerkers gesproken, in verband met het omzetten van mijn abonnement.
Tante Truus  | 31/05/17  12:24:39 | Winkelbeoordeling :
Heb al jaren T-Mobile en geen klachten, het 4G netwerk is lekker snel en werkt tot nu toe altijd. Heb mijn contract onlangs vernieuwd naar onbeperkt Go Ulimited. Tevreden over het abonnement en diensten, klantenservice was ook keurig en volgens afspraak.
Beppie Sultana  | 02/06/17  09:33:12 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de vooruitgang die T-Mobile heeft gemaakt in de laatste 2 jaar. Ik ben pas overgestapt naar T-Mobile omdat ze het goedkoopste zijn voor de meeste mbs. 20gb voor maar 30 euro p.maand. Dit is echt een top prijsje.
Fred Bonaparte  | 05/06/17  13:12:25 | Winkelbeoordeling :
Na slechte ervaringen met Hollandsnieuwe, ben ik in januari weer overgestapt naar T-Mobile. Dit is me vroeger goed bevallen en ik ben er bij de andere aanbieders achter gekomen dat goedkoop duurkoop is!
Lewis Hamilton  | 07/06/17  14:48:19 | Winkelbeoordeling :
Al jaren zijn wij klant van T-Mobile. Sinds een paar jaar hebben we een Alles-in-een pakket. Hierdoor ook korting op mobiel bellen en dubbele data, dan het abonnement bevat. Wij hebben ook weleens naar het servicenummer gebeld en werden uiterst vriendelijk en geduldig door een man geholpen.
Annie Deinum  | 07/06/17  16:30:31 | Winkelbeoordeling :
Na telefonisch contact alles snel en vlot afgehandeld. Toen bleek dat er iets niet in orde was werd dit dezelfde dag gecorrigeerd en de dag daarna bezorgd. Ook in de winkel in Rotterdam waren ze bijzonder behulpzaam. Ik hoop dat dit in de toekomst ook zo blijft.
heidi pannemans  | 12/01/18  12:56:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al 10 jaar klant bij t-mobile en ik ben nog altijd zeer tevreden. de prijzen van de abonnementen zijn ook niet te hoog vind ik persoonlijk. Je hoeft nooit verzendkosten te betalen. ze hebben altijd een snelle levering. als er iets is word je meestal altijd goed geholpen mits je iemand aan de lijn krijgt want dat is tegenwoordig nog wel lastig bij zulk soort bedrijven,alles gaat via internet of mail.
Hennie Loriaux  | 21/03/18  13:39:51 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met T-Mobile Thuis. Gebeld door medewerker met interessante aanbieding ,en wilde hier misschien wel op ingaan, maar vond het toch teveel gedoe met nieuw emali adres. Met vr.gr. H
Sjef de wildt  | 28/03/18  12:34:05 | Winkelbeoordeling :
Pas weer abonnement verlengd omdat ik tevreden ben over tmobile ben al 10 jaar klant. Ik kan iedereen aanraden een abonnement op het beste netwerk van Nederland te nemen. Ook voordeel met het spaarsysteem om leuke cadeaus te sparen
Bhartie Kali  | 20/04/18  14:10:57 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile thuis is zeer aangeraden, het beschikt over veel meer opties en favorite zenders voor een ieder zijn eigen hobby in huis in elk gezin, het is ook veel goedkoper en het beschikt ook over veel meer aanbiedingen
Alma Selimovic  | 30/05/17  01:40:24 | Winkelbeoordeling :
Ik ben erg ontevreden over t-mobile. Ze zijn heel vriendelijk als je nieuwe klant wordt, maar als je eenmaal klant bent helpen ze je nergens mee en komen ze hun afspraken niet na. Erg slechte klantenservice en je wordt gewoon voorgelogen in de winkel!
Ka Wong  | 14/05/18  16:57:54 | Winkelbeoordeling :
Super geholpen bij de klantenservice. Had een paar vragen voordat ik het afsloot. De monteur was erg behulpzaam. Cashback is ook super snel verlopen. Had bij tmobile weken later besteld en veel eerder cashback gekregen tov mijn andere bestellingen bij een grote verzekeringsmaatschappij.
Lindsay Janssen  | 17/11/18  22:07:19 | Winkelbeoordeling :
Top bedrijf goed prijs goed alles goed waardering top kwaliteit goeie deals en goeie mensen in het bedrijf
Miriam Piccin  | 20/11/18  23:48:33 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik vind T mobile de beste provider. Ik ben er al jaren lid van en ook zeer dik tevreden over de klantenservice. De website is overzichtelijk en keuzes genoeg om een abonnement te nemen naar behoefte. Voor mij alleen T mobile.
Imen T  | 28/11/18  17:02:02 | Winkelbeoordeling :
T-mobile werd mijn nieuwe aanbieder toen ze Vodafone overnamen. Was beetje sceptisch en geheel onterecht. Goede klantendienst, betaalbaar en in mijn geval storingsvrij. Dit bedrijf gaat nog groeien tot een sterke concurrent. Ga zo door.
joriki Klupper  | 09/12/18  17:53:28 | Winkelbeoordeling :
behulpzaan en snelle actie met alles overzetten zo dat je weer snel kan internetten en bellen onderling ook aan bevollen aan met eigen familie is wel erg gemakkelijk voor ons allemaal dus ik zeg doennn
Fouzia Benboubker  | 23/04/18  22:17:48 | Winkelbeoordeling :
Ik vind T-Mobile Thuis een van de beste internet providers van Nederland. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding, ben net klant geworden met een aantrekkelijke korting op mijn abonnement, gratis administratiekosten, overzichtelijke site, op je account zie je heel duidelijk een overzicht van je gegevens, je gebruiksstatus, je facturen en je kan maandelijks je bundel wijzigen. Een echte aanrader.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,00% CashCoins
€10,- korting op jouw bestelling bij Desigual
Code:DESIGUAL-NL
ONTVANG TOT 1,00% CashCoins HEMA
visit register click click