ONTVANG 1,75% CashCoins Schuurman Schoenen
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

T-Mobile Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over T-Mobile

T-Mobile is één van de grootste aanbieders van mobiele telefonie, sim only, prepaid en mobiel internet

T-Mobile is een aanbieder van mobiele telefonie voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Op de website van T-Mobile vind je de beste aanbiedingen voor GSM, SIM Only, prepaid en Mobiel internet. T-Mobile is exclusief partner van de Apple iPhone dus ook de nieuwste iPhone bestel je eenvoudig rechtstreeks bij T-Mobile.

T-Mobile Beoordelingen

Francisca de Graaf  | 08/09/19  23:15:23 | Winkelbeoordeling :
T-mobile is voor mij de shop waar je goed en vakkundig wordt geholpen. Of het nu gaat om een mobieltje uitzoeken, een tablet of een alles in een pakket, hier ben je echt aan het goede adres. Ook is hun klantenservice goed
Maurice  | 05/09/19  23:36:35 | Winkelbeoordeling :
T Mobile heeft een mooie frisse en heldere website, met duidelijke acties en kleurrijke plaatjes. Indien je op de betreffende telefoon klikt krijg je meteen de optie om te kijken wat voor een korting je kan genieten. Kortom een interessante site, waar je terecht kunt voor een degelijke aanbieding.
Jerry Rufus  | 28/08/19  21:19:06 | Winkelbeoordeling :
Mijn data abonnement opgezegd. In 2 minuten gedaan, bevestiging na 2 minuten in de mail. Ik kan niet anders zeggen. 5 sterren en zo hoort de klantenservice te werken. Uiteraard heb ik nog andere abonnementen bij T-mobile maar zo een behandeling doet een klant goed.
Lamar Okobia  | 21/08/19  05:14:58 | Winkelbeoordeling :
Goed meestal bereik. De klantenservice helpt als je problemen hebt ik ben nu al 2 jaar klant bij t mobile en heb niet echt slechte ervaringen met ze meegemaakt
Belinda  | 16/08/19  21:37:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel te vrede met t mobile, ik heb een mooi abonnement en zeker tegen een zeer mooie prijs, ik heb onbeperkt bellen en betaal relatief weinig, de klanten service is goed bereikbaar, en altijd even vriendelijk. T mobile heeft goed bereik
Peter Voogt  | 14/08/19  15:22:37 | Winkelbeoordeling :
Een nieuw mobiel abonnement of de nieuwste smartphone vind je bij T-mobile. Via de website heb je toegang tot het grootste assortiment telefoons en abonnementen. Vandaag afsluiten en binnen 2 dagen je telefoon in huis? Dat is T-mobile.
Harmen Duine  | 13/08/19  13:13:50 | Winkelbeoordeling :
heel lang klant geweest en kan met zekerheid zeggen dat T-Mobile een van de beste providers van Nederland is en ze hebben ook hele leuke acties plus een zeer goede landelijke dekking,ik ben weggegaan omdat ik een super goedkope aanbieding kreeg
Yvonne Honing  | 08/08/19  07:38:02 | Winkelbeoordeling :
Ik heb t mobile via mijn werk. Prima netwerk. Soms valt wel de telefoonverbinding weg. Wellicht heeft dat te maken met de afgelegen plek. De app is gebruiksvriendelijk.
Danielle Pronk  | 18/06/19  07:57:07 | Winkelbeoordeling :
leuke aanbieder met net iets lagere abonnement en prepaid prijzen dan de marktleiders. Het gsm netwerk en bereik is prima. Ook hebben ze een compleet pakket met alles in 1 voor thuis, bellen internet en tv. Betrouwbaar netwerk.
Alexandra adriane VD brom  | 29/05/19  22:22:35 | Winkelbeoordeling :
Het is echt een goede service ook voor om een abonnement te nemen erg voordelig ook nog verder ik ben erg tevreden ik kan bijna alles met mijn mobiel ermee doen en van alles en nog wat doen succes verder doeg
Samantha Van de merbel  | 26/05/19  19:38:40 | Winkelbeoordeling :
Zonet een sim only gekocht/besteld voor mijn partner zijn mobiele telefoon. Nu de go go go deals er zijn nog goedkoper uit. Scheelt in maandelijkse kosten en je betaald geen eenmalige kosten. Qua maandelijkse kosten scheelt het t.o.v. zijn vorige abbo €20,00 per maand.
Ilonka  | 23/05/19  19:56:39 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een mobiel abonnement bij t-mobile al vele jaren. Lage prijzen en een goede klantenservice. Voor elke euro die je betaald krijg je punten die je kan inwisselen voor korting en gratis producten!
Sjef de wildt  | 17/05/19  11:00:23 | Winkelbeoordeling :
Ben al jaren abonnee en vind tmobile de beste mobiele server . Weinig klachten omdat alles perfect verloopt In heel Europa duidelijke ontvangst van internet voor weinig extra kosten heb nog nooit klachten gehad over de ontvangst van zowel telefoon als internet
Esther Roodenburg  | 13/05/19  12:38:52 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over mijn provider waar ik al zeker meer dan 10 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtige telefoon gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
R.V. Van den Muysenberg  | 10/05/19  11:55:25 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met T-mobile is tot op heden nog steeds uitstekend. Zowel persoonlijk als telefonisch wordt er de tijd voor je genomen en kan en mag je alles vragen. Als er problemen zijn, stellen ze alles in het werk om deze te verhelpen. Je wordt altijd correct aangesproken.
Renate Groenenboom  | 05/05/19  01:41:04 | Winkelbeoordeling :
Ik had een prepaidcard van T mobile, maar nu heb ik gelezen dat als met 10-cijferig telefoonnummer@t-mobile.com een email bericht wordt verstuurd ik dat als sms terug kan lezen. Wat fantastisch! Er zouden er veel meer met deze service moeten zijn! :-@!
A. Schuijt  | 02/05/19  13:13:16 | Winkelbeoordeling :
Al jaren een abonnement bij T mobile. Je kunt jaarlijks je abonnement bijstellen naar behoefte. Dus wil je minder bellen/meer internet dan kan je dat eenvoudig aanpassen. Zo zorgt T mobile voor tevreden klanten!
Chantal Jansen  | 30/04/19  18:31:19 | Winkelbeoordeling :
Goede service, mijn abonnement ruim voor het einde contract verlengd. Op de dag dat het nieuwe contract in ging kreeg ik per sms updates en over nieuwe bundels en mijn maandelijkse korting en extra's. Reageren relatief snel op vragen en opmerkingen.
Sophie Steijvers  | 26/04/19  14:53:54 | Winkelbeoordeling :
Handige duidelijke site. Pagina’s laden meestal goed. Fijn overzicht van mijn abbonementskosten. En kan makkelijk switchen naar een lager of hoger abbo. Word altijd goed geholpen door het personeel van tmobile
Gabrielle  | 22/04/19  20:12:00 | Winkelbeoordeling :
Goed bereik op alle plaatsen binnen Nederland en daarbuiten. De prijs is acceptabel, je krijgt veel data en minuten voor een redelijke prijs. Leuk spaarprogramma voor vaste klanten en leuke aanbiedingen icm de nieuwste telefoons
Ilonka  | 11/04/19  08:26:17 | Winkelbeoordeling :
Vorige maand een abonnement afgesloten bij t-mobile. Alles duidelijke te vinden op de website en met je maandelijks kosten spaar je punten waar je cadeau's mee kan bestellen. Heel origineel, bevalt me goed tot nu toe!
Afina Marianne Kempe  | 04/04/19  23:29:56 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over Tmobile….goede klantenservice....beltegoed blijft geldig...leuke acties na opwaarderen. Ik ben een prepaid klant maar zou geen andere provider willen.Voor mij geven ze net dat stukje extra wat ik verwacht van een provider.
Jo Soest  | 31/03/19  18:08:53 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop waar je zeker zult slagen voor een nieuw abonnement met of zonder nieuwe telefoon. Vergelijk de diverse aanbieders en kies wat bij je past. Ook hebben ze er leuke accessoires. Kortom, een aanrader.
Ilonka  | 21/03/19  11:32:00 | Winkelbeoordeling :
Al jaren heb ik hier een contract afgesloten voor mijn mobiel. Je spaart punten met je factuur waarbij je leuke cadeau's kan ontvangen. Klantenservice is vriendelijk en makkelijk bereikbaar, ik blijf klant!
Pim Tibben  | 02/03/19  01:46:25 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een abonnement bij T-mobile. En ben zeer tevreden over de overzichtelijke en duidelijke website. Ik kan maandelijks mijn overzicht bekijken. Ook krijg ik op tijd door wanneer er onderhoud wordt gepleegd. Met vriendelijke groet, Pim Tibben
ryaan thangavel  | 20/02/19  00:17:22 | Winkelbeoordeling :
ik ben all meer dan 10 jaar t mobiele klant mijn ervaring t mobiele beste provider in Nederland en goede kwaliteit 4g netwerk mijn persoonlijke advies iemand mobiele telefoon met abonnement nodig beter t mobiel kiezen
Arianne Leijten  | 09/02/19  07:55:56 | Winkelbeoordeling :
fijne telecomaanbieder die veel doet voor zijn klanten. Je komt echt op de 1e plaats staan gelijk voor je klaar. Met n gezin heb je n zeer leuke korting waardoor je altijd kunt bellen en internetten zonder te veel te betalen. Ik zou nooit meer n ander wilen.
Danielle Maas  | 10/02/19  17:25:10 | Winkelbeoordeling :
Hele goede service en zeer vriendelijk personeel die graag met je mee kijken wat voor jou het beste is en bij je past. Zonder dat je het gevoel hebt dat ze naar het beste voor hun kijken maar echt naar jou situatie en voorkeuren. ik zeg top!
Els Veldt-de Keijzer  | 08/02/19  13:59:03 | Winkelbeoordeling :
GEWLDIGE PROVIDER!! Sinds kort een abonnement afgesloten en echt alleen maar voordelen!! mijn man ook een abonnement met telefoon hier afgesloten en nog meer voordeel! je bent werkelijk een dief van je eigen portemonnee als je hier niets afsluit!!
Cindy Cornelisse  | 29/01/19  12:47:34 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant bij t-mobile. Ze hebben er een goede klanten service en internet altijd goed. Als trouwe klant krijg je goede korting en die zal nooit vervallen. Ik ben zeer tevreden over de diensten.
 | 27/01/19  17:08:17 | Winkelbeoordeling :
T-mobile is een hele goeie website om telefoons te bestellen, de telefoons komen er heel snel aan en ze hebben een goeie kwaliteit dus als je een iphone of een andere merk telefoon wil besten dan moet je zeker naar de wbsite t-mobile.
Franziska beijersbergen van henegouwen  | 16/01/19  23:04:45 | Winkelbeoordeling :
Aardige mensen en voor vragen staan ze altijd open al mogen ze wel de prijzen een beetje aanpassen voor mensen met een klein budget. Verbinding is niet altijd goed en mag ook wel is na gekeken worden. En internet niet overal bereikbaar. Maar de service aan de telefoon is TOP.
E Hoevenberg  | 15/01/19  10:47:38 | Winkelbeoordeling :
Als klant van T- mobile bezoek ik regelmatig de website de site is makkelijk door de links, daardoor vind je snel wat je zoekt. De informatie is altijd up to date waardoor je heel gemakkelijk het juiste product vindt.
Fahid Sheikh  | 14/01/19  10:42:49 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zelf ook t-mobile maar dan prepaid krijg je ieder maand als je opwaardeerd prepaid suprise in 2018 heb ik de hoofd prijs gewonnen t-mobile is de beste netwerk ik zou aanraden probeer het ook. Wie weet win je ook de hoofdprijs
Els Veldt-de Keijzer  | 10/01/19  23:15:20 | Winkelbeoordeling :
Korte tijd terug een abbonement hier afgesloten was een mooie aanbieding snelle service, keuze uit zeer mooie telefoons voor een prima prijs, prima kwaiteit, veel mb's, goede internet verbinding onderweg, gewoon doen! Niet meer twijfelen!
Roelof Pot  | 11/01/19  07:37:49 | Winkelbeoordeling :
Prima shop, duidelijk en overzichtelijk. Jammer dat je geen TV pakket kan bestellen als je geen internet besteld, (ik heb al een snel en prima internet bij een andere provider en wil niet overstappen) anders was het zeker 5 sterren waard geweest.
Guido Kreuning  | 04/01/19  11:59:50 | Winkelbeoordeling :
Super blij met t-mobile. Heeft overal goed bereik en mooie aanbiedingen. Heb al een paar jaar hier een abonnement en zal het zeker weer gaan verlengen vanwege de prijs en kwaliteit die zij leveren. De service is altijd goed
Ilona  | 05/01/19  11:33:52 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke website. Vooral de my t-mobile app is erg gebruiksvriendelijk, alles is in 1 oogopslag te zien. Daarnaast heeft T-mobile een mooi spaarprogramma en is hier erg betrouwbaar in. De prijs-kwaliteit verhouding is goed, en het netwerk is ook betrouwbaar. Al 16 jaar een trouwe en tevreden klant
Chris te Lintelo  | 03/01/19  17:52:24 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile is een telecom aanbieder met hele mooie acties en een hele goede dekking op gebied van telecom en internet. T-mobile is al jaren vertrouwd en betrouwbaar. T-Mobile laat je nooit in de steek. Daarom T-Mobile!!!
Sonneke Vd Beemd  | 30/12/18  16:56:27 | Winkelbeoordeling :
ben heel erg ontevreden over t mobile. je word hier opgelicht ze sluiten je zonder reden af. kunnen dan je betaling zogenaamd niet vinden zelfs niet als je ze bewijs opstuurt.. zeer klantonvriendelijk z
Diona Kohlbrugge  | 23/12/18  11:40:25 | Winkelbeoordeling :
zag bij cashbackkorting mooie aanbieding voor het thuispakket zodat ik niet meer die dure maandbetaling aan ziggo heb. afsluiten is super makkelijk gegaan en het installeren was makkelijk te doen voor iemand die niet technisch aangelegd is. kijk elke dag met genot alleen ben nu minder kwijt
Hennie Loriaux  | 20/12/18  16:05:41 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met T-Mobile. Gebeld door meneer met interessante aanbieding, en wilde hier misschien wel op ingaan, maar mijn man vond het teveel gedoe met nieuw e-mail adres. Dus heb ik het niet gedaan
André Van Dillen  | 20/12/18  15:32:59 | Winkelbeoordeling :
Mijn vrouw heeft al jaren een prepaid abonnement bij T-mobile, altijd een goede dekking gehad van deze provider. Het opwaarderen van beltegoed is een fluitje van een cent (euro-cent) op de professionele website van T-mobile.
Jacky  | 15/12/18  23:07:36 | Winkelbeoordeling :
Al jaren mijn vaste telefoonaanbieder. Waar mijn vrienden regelmatig geen bereik hebben of interner wat hapert, heb ik nog nooit problemen gehad. Ik wil nooit een andere aanbieder dan T mobile. Klantenservice is ook top.
Joh van Soest  | 16/12/18  18:18:18 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop waar je zeker zult slagen voor een nieuw abonnement met of zonder nieuwe telefoon. Vergelijk de diverse aanbiedingen en kies wat bij je past. Ook hebben ze er leuke accessoires. Kortom, een aanrader.
Aziza Akrouch  | 09/12/18  18:43:43 | Winkelbeoordeling :
De beste provider die ik ook heb gehad en het is handig als je een wifi aansluiting in huis wilt hebben Tv of gewoon een telefoon abonnement echt heel handig en de klantenservice is TOP en je kan er altijd te recht als je vragen hebt en het is gewoon handig
Marcus Sandifort  | 06/12/18  20:23:48 | Winkelbeoordeling :
een provider die alles doet wat de klant wil ! en zeker open staat voor idee en suggesties. zeker een aanrader voor een mobiel contract. goede prijs verhouding voor mb's en bel min voor iedereen dus een top provider voor mobile en thuis verbindingen (tv/internet)
Leen van Soest  | 02/12/18  08:57:46 | Winkelbeoordeling :
betrouwbare aanbieder met goede abonnements en prepaid prijzen. Het gsm netwerk is betrouwbaar en heeft een prima bereik. Ook hebben ze een compleet pakket met alles in 1 voor thuis, bellen internet en tv
Hennie Oosterink  | 29/11/18  12:52:32 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een abbonement bij Tmobile. Ben er wel tevreden over. Goede service,klantvriendelijk,goede telefoon. Enigste nadeel vind ik dat bij sommige mobielen een vrij dure abbonementen aan vast zitten. Kijk binnenkort voor een goedkope abbonement.
Chayenne Leenders  | 23/11/18  13:40:39 | Winkelbeoordeling :
fijne provider voor zowel telefoon abbonementen als internet voor thuis. Heb nooit problemen gehad met t mobile zelfs niet nu ik prepaid heb alles is snel en fijn te regelen via my t mobile wanneer je maar wilt.
kimberley lovesyou  | 19/11/18  15:13:00 | Winkelbeoordeling :
echt een goeie winkel+webshop altijd goede hulp bij vragen en je woord er altijd snel geholpen blij om al 4 jaar vaste klant te zijn bij T-mobile en dat blijf ik zeker nog veel langer omdat ik zo blij ben met de klantvriendelijkheid
Ellen Groes. Vlaar  | 14/11/18  15:51:19 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren een tevreden klant bij T-mobile Gemakkelijk alles online te regelen en vindt het fijn dat ik mijn abonnement kan aanpassen wanneer ik dat wil. Krijg ook een bericht als ik tegen mijn mb grens zit nog nooit problemen gehad en in de winkels is het personeel super behulpzaam Dus dikke 10 voor T mobile.
Gio De Vries  | 14/11/18  23:58:10 | Winkelbeoordeling :
t-mobile is een fijne provider waar ik al jaren tevreden klant ben. ze hebben vaak leuke acties en je word netjes behandeld. ook in de winkels word je altijd goed geholpen en zijn de medewerkers klantvriendelijk.
Nizar Abdat  | 10/11/18  08:23:09 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel blij met het nieuw klantvoordeel programma vanuit T-Mobile. Dit levert meer voordelen aan hun klanten in vergelijking met hun eerder T-Mobile Spaar Programma. Het is echt aanrader om verschillende TM producten af te sluiten vanuit een adres.!
Amba Booy  | 12/11/18  14:10:42 | Winkelbeoordeling :
Super online. Ben al een aantal jaar abonnee bij T-Mobile en ook daarvoor vallen ze aan te raden. De webshop verwerkt en informeert je over je bestelling en of aanschaf. Service is prima. Klantvriendelijk en bezorgen gaat vrij vlot. Prima Web Shop.
Roy W  | 09/11/18  05:01:21 | Winkelbeoordeling :
T mobile is een betaalbare telefoonprovider waar ik graag een contract afsluit voor unlimited data en bellen. Geen omkijken naar onverwacht hoge rekeningen die ik moet betalen. Gewoon een maandelijks vast bedrag.
Christini Induzzi Lopes  | 05/11/18  20:53:18 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het leuk om met mijn smartphone te ondertekenen met T-Mobiel. Ik hou van de verschillende manier van handtekeningen. zijn online. Ik hou van de veiligheid van het moment. en technologische innovatie in dit merk. op dit moment adviseer ik T-Mobiel.
Marc Kuipwea  | 06/11/18  11:53:25 | Winkelbeoordeling :
De webshop is prima naar mijn mening. Het is overzichtelijk, snel, makkelijk te gebruiken en je kan binnen 3 clicks meestal al zijn waar je moet zijn. Daarnaast heeft T-Mobile ook een goeie klantenservice waarin je snel via verschillende kanalen kan worden geholpen.
Linda Dielen  | 12/10/18  22:26:18 | Winkelbeoordeling :
Eigenlijk heb ik vanaf het begin mijn abonnement bij T-mobile lopen. In de winkel kan de wachtrij lang zijn maar ze nemen dan ook alle tijd om je te helpen. De app van T-mobile is overzichtelijk en heb kan direct je abonnement aanpassen aan de gewenste situatie.
Helma Habets  | 11/10/18  14:19:07 | Winkelbeoordeling :
Perfect om iets om te zetten of te regelen in je abbonnement. Behulpzaam, respect ben er al meer als 16 jaar lid van . Overzichtelijke webpagina. Via chat kan je vragen stellen helpen je direkt. Correcte bezorging van gsm .
Jo39 van Soest  | 07/10/18  18:48:07 | Winkelbeoordeling :
leuke aanbieder met net iets lagere abonnements en prepaid prijzen dan de marktleiders. Het gsm netwerk en bereik is prima. Ook hebben ze een compleet pakket met alles in 1 voor thuis, bellen internet en tv.
Marie-Louise Blanker  | 01/10/18  16:05:29 | Winkelbeoordeling :
Echt een goede provider, niet alleen voor je mobiel maar ook heel fijn voor tv,internet en vaste telefoon. Hebben het sinds kort ook thuis, heel erg tevreden en de kosten zijn ook lager plus je kan ook nog eens per maand aanpassen! Gewoon Prima!
Christini Induzzi Lopes  | 20/09/18  02:09:34 | Winkelbeoordeling :
Ik vind deze winkel niet leuk om een mobiele telefoon te kopen. Ik had een probleem met een pro-gediplomeerde begeleider. Ik begreep niet hoe iemand met zoveel studie me zo onverschillig kan behandelen, ik was een klant en vandaag ben ik niet meer
Anneke Tasseron  | 16/09/18  21:50:20 | Winkelbeoordeling :
We hebben al jarenlang T-mobile en dat houden we ook zo. Op hun site staan altijd de nieuwste modellen smartphones en gsm’s. Veel interessante aanbiedingen ook met betrekking tot bundels. De site is duidelijk en werkt snel.
Adri Veltman  | 16/09/18  13:03:14 | Winkelbeoordeling :
Al jaren en jaren ben ik klant bij T-Mobile. Ze zijn misschien niet de aller voordeligste maar ik ben er achter gekomen dat ook andere zaken belangrijk zijn. B.v. bereik op de gekste plaatsen of een prima klantenservice.
Wim Speelberg  | 15/09/18  11:14:21 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het restant van het jaar 2018 kijken of er iets voor mij bij zit.
Johan  | 08/09/18  09:33:50 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al heel lang klant bij T-Mobile, heb een goedkoop abonnement wat precies past in mijn bel en internet gedrag, ben tevreden over het bereik en de klantenservice en ik denk dat ik nog wel een tijdje klant blijf zie geen reden om over te stappen.
Daniel Ham  | 04/09/18  13:58:07 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile heeft een uitstekende service, biedt goede telefonie en supersnel internet. Ook als er een probleem is kun je bij de klantendesk van T-mobile terecht en wordt je snel en goed geholpen. Ik raad het iedereen aan!
Jan Van Nood  | 26/08/18  04:12:27 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile is werkelijk een uitstekend bedrijf op het gebied van telecommunicatie. Vooral de 3 of 4 in 1 pakketten ( TV, vaste- en mobiele-telefoon, en internet) doen het erg goed zowel qua kwaliteit als qua prijs. Een goede klantenservice maakt deelt uit van het pakket!
Ron Van Strien  | 25/08/18  07:49:05 | Winkelbeoordeling :
De beste provider die er is In Nederland. Al meer dan 5 jaar abonnee samen met mijn dochter en nog geen enkele storing gehad. Welke provider van telefoonabonnement kan dit zeggen. Zeer behulpzaam en enthousiaste medewerkers, waaraan je kan merken dat ze een goede werkgever. Zelfs na een telefoontje een kaartje gekregen met beterschap erop. Klasse 't mobile!!!
Gilbert Van Dongen  | 30/08/18  07:45:05 | Winkelbeoordeling :
goede service snelle levering tevens is de prijs kwalteits verhouding goed . ze hebben tevens een breed assortiment waar je uit kunt kiezen. een webshop die ik zeer zeker zal aanbevelen bij vrienden en familie.
annie deinum  | 08/08/18  18:01:43 | Winkelbeoordeling :
Tmobile is erg goedkoop maar daar heb je dan ook een slechte tot geen verbinding voor en in een groot gedeelte van het land een slecht bereik. Als ze dat zouden verbeteren zou ik terug gaan als klant. Aan de telefoon is de service afdeling vriendelijk en probeert mee te denken.
franka van baast  | 11/08/18  21:49:31 | Winkelbeoordeling :
goede service en altijd behulpzaam als je met vragen zit word je snel door verbonden en goed geholpen, ze zijn altijd vriendelijk en helpen je met een probleem. service is goed. abonementen zijn aantrekkelijk
Harm Raspe  | 08/08/18  08:28:35 | Winkelbeoordeling :
Simpel website maar welgoed fucioneel de indeling en de uitstraling van de website ziet er goed uit. Alles werkt snel en alles is duidelijk aangegeven. Hier kan je een abonnement die bij jou past afsluiten.
Barbara  | 01/08/18  09:53:05 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al jaren een mobiel abonnement van T-Mobile Heb 1 keer last gehad dat de verbinding niet goed meer was Toen kreeg ik een nieuw sim kaartje en het probleem was gelijk ermee opgelost Helemaal top
elsa fonseca  | 20/07/18  06:59:05 | Winkelbeoordeling :
goedenmorgen allemaal Ik ben heel erg blij met T-Mobile ik heb het nu al jaren achter elkaar en ben er nog steeds blij meee. internet is goed bellen gaat goed. verbinding is altijd goed geen haperen of iets of te lang laden niks van dat soort dingen.
desiree niemeyer  | 18/07/18  18:40:38 | Winkelbeoordeling :
Handige site om in te loggen. Je gebruik en dergelijke is makkelijk in te zien en wijzigingen voer je simpel door. Niet de allergoedkoopste maar ook niet de duurste. Al met al een dikke voldoende van mijn kant
Anne Mulder  | 16/07/18  14:42:58 | Winkelbeoordeling :
t mobile heb ik in het verleden een zeer lange tijd als provider gehad,prepaid ben er altijd zeer tevreden over geweest,abonnement heb ik nooit bij ze gehad maar overweeg het nu wel.t mobile is voor mij zeker een aanrader.
Bonnie IJtsma  | 21/06/18  23:36:26 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al 4 jaar een telefoon abonnement bij jullie en het voldoet super ! altijd goede acties en aanbiedingen. Als mijn abonnement afloopt word het optijd aangegeven en word er veel aanbeden om mij zo voordelig mogelijk te laten internetten en bellen
Pascalle Hollanders  | 01/05/18  11:56:37 | Winkelbeoordeling :
Heb nu al meer dan 1 jaar een abonnement van t-mobile en het bevalt mijn zeer goed. Doordat ook vrienden een abonnement bij t-mobile hebben krijgen we samen vriendenkorting. Dit is 2,50 op je maandabonnement. Klantenservice is uitstekend ze denken met je mee. En mocht je nu een keertje net te weinig op je rekening hebben staan dan proberen ze het later nog een keertje af te schrijven zonder extra kosten.
Ferdy Arts  | 08/04/18  17:02:52 | Winkelbeoordeling :
ik ben er al jaren mee bekend en altijd scherpe prijzen de site ziet er ook goed uit met veel slimme mogelijkheden al met al een hele mooie website en betrouwbaar bedrijf waar ik nog zeker lang gebruik van ga maken
Munir Madi  | 08/04/18  21:06:49 | Winkelbeoordeling :
ik vind dat het beter kan voor de prijs, de service is niet best, ze mogen beter luistseren naar klanten, verhouding prijs en serivce niet goed, ik heb zelf slecht ervraing met klantenservice service ik zal anderen niet adviseren voor T. Mobile
Fouzia Benboubker  | 09/04/18  08:16:31 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zelf klant bij T-mobil, ben heel tevreden. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding, altijd bereik, overzichtelijke site, je kan maandelijks je bundel wijzigen, transparante overzicht van je gebruiksstatus en je facturen. Kortingen als je meerdere abonnementen bij hun neemt. Goede klantenservice
Orson Harms  | 06/04/18  08:55:49 | Winkelbeoordeling :
T-Mobile mijn dochter zit bij deze telefoonorganisatie altijd krijgt ze mail en we zijn zeer tevreden over hun., mijn nichtje had me aanbevolen om met hun de deal te maken en we zijn al ruim een jaar meer dan tevreden met deze topmensen
Poeskin  | 04/04/18  10:26:04 | Winkelbeoordeling :
Al een aantal jaar heb ik een mobiel abonnement bij T mobile. Dit naar grote tevredenheid. Ik hoef nooit bij te betalen als ik over mijn mb ga in een maand. Dus ik sta nooit voor verassingen qua telefoonrekening. Mocht ik meer mb gebruiken in een maand, dan gaat alleen mijn snelheid naar beneden.Top
Dunja Lisjak  | 25/03/18  19:56:22 | Winkelbeoordeling :
T mobile is de beste provider die ik heb en heb hele goede 4g ben er super blij mee dat ik bij t mobile een abonnement heb zou er totaal niet meer weg willen ben heel blij met me abonnement heb het abonnement nu al een aantal jaar en zou niet naar een andere provider willen gaan
Kayleigh Linschoten  | 28/02/18  07:28:51 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden met T-mobile, vandaar dat ik verlengd heb via Enqueteclub. Alleen jammer dat de vergoeding van Enqueteclub zo lang op zich laat wachten, in tegenstelling wat er bij de shop info staat. Hier staat dat de gemiddelde keuringstijd ongeveer 5 dagen is en bij mij is dat nu al 2 maanden
Indira Sewnath  | 16/02/18  14:37:28 | Winkelbeoordeling :
Ik heb sinds kort een abonnement bij t-mobile en alles verloopt nog steeds prima! Geen problemen met incasseren en alles gaat op tijd van mijn rekening af wat ik bij mijn vorige provider niet had. Vind het alleen jammer dat t-mobile samen er nu niet meer is maar had mijn abonnement gelukkig daarvoor al afgesloten.
Jamie Davidse  | 24/10/17  20:55:23 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden altijd berijk en berijkbaar en leuke acties en goeie prijzen altijd goed advies vriendelijk netjes en beleefd bij dr klantenservice helemaal top dus zeker een aanrader iedereen die ik spreek die ook t mobiele heeft denkt er het zelfde over
Adri Veltman  | 19/09/17  19:42:34 | Winkelbeoordeling :
Steeds vaker krijg je de vraag of je wel of niet wil overstappen van mobiele provider. Ik denk er niet aan om een ander te zoeken! Met mijn huidige abonnement heb ik (bijna) altijd bereik. Ook in het buitenland. En tegen een gunstige prijs.
Ron Veltman  | 21/08/17  14:20:43 | Winkelbeoordeling :
Mijn dochter belt heel veel naar familie in het buitenland. Ze heeft daarvoor een vrij duur abonnement op haar mobile. Nu de roaming is weggevallen kan dat allemaal veel goedkoper. Ze is nu zelfs overgestapt naar T-Mobile en belt nu NOG goedkoper.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 3,25% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG 1,75% CashCoins Schuurman Schoenen
visit register click click