ONTVANG TOT 7,50 CashCoins Simyo
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

TOMS Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over TOMS

Shop voordelig schoenen, tassen en zonnebrillen bij TOMS

Met jouw aankoop bij TOMS ben je niet alleen heel blij met je nieuwe schoenen, tas of zonnebril, maar help je indirect ook mensen in nood. Met een deel van de winst verzorgt TOMS voor hen schoenen, gezichtsvermogen, water en veilige geboortes. Leuke nieuwe schoenen kopen bij TOMS is dus een verantwoorde keuze!

TOMS Beoordelingen

Nines  | 06/09/16  21:58:29 | Winkelbeoordeling :
Op de website van TOMS vind je de nieuwste trends op het gebied van schoenen, tassen en zonnebrillen. Ze hebben de hipste merken en stoerste modellen. Jouw bestelling wordt gratis verzonden en je hebt 14 dagen de tijd om te retourneren of te ruilen. Fijne webshop!
Olivier  | 05/01/17  06:00:06 | Winkelbeoordeling :
TomTom is wat mij betreft de beste leverancier van navigatiesystemen. Ik gebruik mijn GO 510 zowel in mijn lease-auto als in onze camper. Ideaal, want alle campings worden op de kaarten aangegeven. Superfijne en gebruiksvriendelijke navigatie!!!
Mariska sylvana  | 10/05/17  12:25:44 | Winkelbeoordeling :
Bij toms hebben ze ontzettend leuke en betaalbare schoenen van goede kwaliteit. Bestel er regelmatig en alles verloopt altijd goed. Bestel via deze website en je krijgt er nog een leuke vergoeding voor ook!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 2,25% CashCoins Welkoop
visit register click click