ONTVANG 1,00% CashCoins ONTVANG 1,00% CashCoins

ToolMax Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ToolMax

Bestel professioneel gereedschap online bij ToolMax

Geen klus is te groot met goed gereedschap van ToolMax. Met het uitgebreide assortiment gereedschap kan je echt iedere klus klaren. Of je nu een gaatje moet boren, in de tuin aan de slag gaat of moet zagen, bij ToolMax vind je voor iedere klus het juiste gereedschap van professionele merken.

ToolMax Beoordelingen

Mark Webber  | 20/11/20  18:35:26 | Winkelbeoordeling :
Perfect in orde, levering zoals beloofd. De bestelling was een Bosch werktafel, niet goedkoop maar uitstekend materiaal en zeer handig in gebruik. Bij bestelling stond het toestel voorradig en ik kreeg het dan ook de volgende dag geleverd. Toolmax houdt zich aan zijn levering beloften.
Jesse James  | 28/10/20  12:38:56 | Winkelbeoordeling :
ToolMax is een keurige webshop, overzichtelijk met goede merken Prima prijs - kwaliteits verhouding. Snelle levering van de goederen, waarbij je goed op de hoogte word gehouden van de voortgang van het bestelde, prima dus !
Harry Spotter  | 23/10/20  20:19:23 | Winkelbeoordeling :
Toch snel een goeie keuze kunnen maken bij ToolMax, filter toegepast en snel mijn product kunnen vinden en gelijk bestellen voor een mooie prijs. Besteld en binnen 24uur binnen gekregen. Helemaal blij mee. Thx ToolMax !
Steelo Brim  | 07/10/20  15:58:13 | Winkelbeoordeling :
ToolMax heeft een goede website met een compleet assortiment erop en prima service.Kwaliteit, voordelig en ook snel beschikbaar. Scherpe prijzen en ook nog terzake deskundig en vriendelijk personeel. Wat wil je nog meer.
Harry Nak  | 04/10/20  10:16:45 | Winkelbeoordeling :
Festool MFT 3 en een Makita multitool besteld bij ToolMax, scherpe prijs, goede service, helder van a t/m z, duidelijke website en levering op tijd zoals afgesproken, om hier nog een keer te bestellen is zeker voor herhaling vatbaar!
Piet Vettel  | 05/10/20  10:58:18 | Winkelbeoordeling :
Dit keer geen gereedschap maar Bosch blauwe koffers opbergkisten gekocht. Zoals altijd originele producten voor een scherpe prijs en verzending was weer snel, zoals beloofd was dit ook de volgende dag in huis, super van ToolMax !
Jacks Teller  | 28/09/20  20:19:42 | Winkelbeoordeling :
Ook over deze bestelling ben ik weer zeer tevreden over ToolMax. Ik hoop hier nog vaak gereedschappen te mogen kopen, ze hebben een groot aanbod en hele mooie prijzen met een zeer snelle levering, top van ToolMax !
Clint Eastwood  | 18/09/20  18:12:20 | Winkelbeoordeling :
Bestelling keurig geleverd van ToolMax. Vriendelijke telefonische klantenservice met tevens ook een zeer ruim assortiment. Hier kun je best wel vaker bestellen. Levering was keurig op schema binnen 24 uur, perfect!
Peter Faber  | 18/09/20  18:31:51 | Winkelbeoordeling :
Prima website van ToolMax en onlangs een eerste bestelling geplaatst bij ToolMax. Goede prijs, goed product en volgens afspraak geleverd. Er gaan nu waarschijnlijk nog wel wat bestellingen meer volgen bij ToolMax!
Lance Hamilton  | 20/09/20  11:54:21 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling snel en goed geleverd maar omdat ik een e-mail had verstuurd waar niet op is gereageerd had ik mijn twijfels. Maar dat komt bij meerdere bedrijven voor die in coronatijd extra worden belast. Toch maar de bestelling geplaatst en dat pakte dus heel goed uit.
Klus Klus  | 13/08/20  17:22:19 | Winkelbeoordeling :
Een dompelpomp besteld bij ToolMax en zou binnen 2 weken geleverd worden, het duurde uiteindelijk 4 dagen. Een snel reagerende klantenservice van ToolMax. Pomp heb ik netjes en goed beschermd in een doos ontvangen, prima ervaring!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,00% CashCoins ONTVANG 1,00% CashCoins
visit register click click