ONTVANG 1,14% CashCoins Wijnvoordeel
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

vidaXL.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over vidaXL.nl

Huis-, tuin-, garage- en woon artikelen bestel je met korting bij vidaXL.nl

vidaXL.nl is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor jouw huis, tuin, garage en klussen. Het assortiment van vidaXL.nl bestaat uit producten van het eigen huismerk vidaXL en producten van geselecteerde bestaande merken die passen waar vidaXL.nl voor staat. Met het productaanbod van vidaXL.nl speelt in op het dagelijkse leven: slapen en wonen, koken en eten, gezellig samen komen en in de tuin vertoeven of tuinieren. Daarnaast biedt vidaXL.nl een ruim assortiment meer gespecialiseerde producten, zoals bijvoorbeeld fotografie en autoreparatie- en onderhoud.

vidaXL.nl Beoordelingen

Frank de Boer  | 17/01/22  09:30:49 | Winkelbeoordeling :
Zwarte spiegel besteld en gekocht via VidaXL. Duidelijke mails over mijn bestelling en snel geleverd, goed ingepakt, en echt mooi product! Vandaar mijn compliment voor VidaXL. Duidelijk en mooie producten en prijzen, prima!
Dik Advocaat  | 05/01/22  18:19:26 | Winkelbeoordeling :
Tafeltje besteld bij VidaXL, na enige problemen met de track & trace, was het meubel de dag na bestelling al afgeleverd bij het afhaalpunt, terwijl er voor de levering 4 werkdagen stonden, dus ik was aangenaam verrast. Mooi, solide tafeltje. Klantenservice is ook oké, prima!
sanny19981@gmail.com van Rijnsbergen  | 29/11/21  15:43:43 | Winkelbeoordeling :
Een fijne site waar ik meestal wel mijn producten wel kan vinden ,en wat ook een fijne bijkomstigheid is , dat ik meestal Wel wat euro' goedkoper uit ben dan bij andere sites'en ik vind dat ze een snelle Levering hebben
Karin Gerritsen  | 18/11/21  04:32:10 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop met een uitgebreid assortiment. Mooie producten, goede kwaliteit maar wel erg prijzig. Service en bezorging is uitstekend. Producten zijn wel van hoge kwaliteit en erg prettig in gebruik
Nieky De Hoop  | 18/11/21  17:38:55 | Winkelbeoordeling :
Alle producten gratis thuis bezorgd ruim assortiment goede kwaliteit betaalbaar beslist de moeite waard om hier eens te gaan shoppen voor bv Sinterklaas of de Kerst. Vida XL t online warenhuis met meubels,alles voor de tuin,sportartikelen etc etc
Harry Bellafonte  | 15/11/21  15:21:26 | Winkelbeoordeling :
Verschillende producten besteld bij Vida XL. Keurig op tijd geleverd, en zeker goedkoper dan concurrenten, 1 product kreeg ik beschadigd in de doos aan, dit is zeer correct en snel opgelost dmv volgende dag al een andere binnen gekregen!
Anna Kournikova  | 25/10/21  14:45:13 | Winkelbeoordeling :
Het bestelde product (glazen achterwand) is snel afgeleverd en voldoet ondanks de scherpe prijs aan alle verwachtingen, zeer goed verpakt, eenvoudige montage en vlot geleverd, kortom VidaXL is zeker een aanrader!
Pieter Nell  | 01/10/21  18:48:43 | Winkelbeoordeling :
Prima stoelen, robuuste rotan. Levering op tijd en goed verpakt. In elkaar zetten ging vrij makkelijk. Al vele soorten goederen gekocht bij VidaXL. goede prijs kwaliteitsverhouding. Snelle en gratis levering maakt dat ik een regelmatige klant ben!
Tom Dumoulin  | 26/09/21  08:29:57 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd super tevreden met VidaXL, het heeft een groot assortiment en het bestelde komt altijd op tijd binnen, prettige en overzichtelijke website, prima kwaliteit en zeker betaalbaar. VidaXL is zeker een aanrader!
Stoffel van Doorn  | 25/09/21  09:20:27 | Winkelbeoordeling :
Twee dagen geleden heb ik een salontafel besteld bij VidaXL en vandaag was deze al binnen! Netjes verpakt en alles zag er goed uit. Montage was makkelijk. Enige puntje was dat de verzendinformatie niet klopte, maar gelukkig was ik thuis om het pakket aan te nemen.
Loise Hamilton  | 22/09/21  17:53:16 | Winkelbeoordeling :
Goede website en makkelijk besteld en betaald. Bestelde spullen snel geleverd, maar niet zo tevreden over de levering (beschadigd). De klantenservice van VidaXL heeft vervolgens op fijne en professionele wijze gereageerd door compensatie voor te stellen.
Hans Bazoer  | 12/09/21  08:17:23 | Winkelbeoordeling :
Ik heb zelf nu 2x iets besteld bij VidaXL en eigenlijk alles is goed verlopen. Heb twee houten kasten gekocht, ben er heel erg blij mee! De prijs- kwaliteitsverhouding is goed! VidaXL zou wel iets moeten doen aan een betere klantenservice want ze hebben geen Nederlands sprekende mensen in dienst!
Vero Nica  | 11/08/21  09:22:42 | Winkelbeoordeling :
Ik had 3 glazen tafeltjes besteld en hield mijn hart vast of ze wel onbeschadigd zouden aankomen. Maar ze waren er al de volgende dag zonder één krasje! Wel heel veel verpakkingsmateriaal, maar dat is beter dan een krastje! Super van VidaXL!!
Heinz Friedrichs  | 21/06/21  16:19:15 | Winkelbeoordeling :
De vervoerder DPD heeft mijn bestelde pakje van VidaXL niet bij mij afgeleverd maar afgegeven bij een afhaalpunt. De chauffeur zei dat we niet thuis waren. Dit was echter niet waar, we waren de hele dag thuis. Vidaxl heeft gewoon opnieuw het bestelde naar mij gestuurd. Top service!
Leroy Hamilton  | 09/06/21  10:22:02 | Winkelbeoordeling :
De online bestelling werd zeer snel verwerkt en ontving ik de bestelling al na een paar dagen. Ook is vidaXL betaalbaar en, afhankelijk van de hoogte van het bedrag, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Top service!
Bor de Wolf  | 28/05/21  12:17:43 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuk om de veilingen te bezoeken en vol spanning een bod te doen. Ook is het fijn dat je per mail gewaarschuwd wordt als je de hoogste bieder niet meer bent. Na een succesvol bod volgt een vlotte bezorging, kortom, proficiat VidaXL, ga zo zeker door!
Jos Verstappen  | 05/05/21  13:54:09 | Winkelbeoordeling :
We hadden aan een pakket pvc vloerplanken net niet genoeg. Na een telefoontje na VidaXL werd er onmiddellijk zonder bijkomende kosten een paar plankjes nagestuurd. Geweldig gebaar van VidaXL, niet te veel praten en overleggen, gewoon doen, super!
Vladimir Bepnikov  | 26/04/21  10:04:16 | Winkelbeoordeling :
Ik had een TV-meubel besteld via VidaXL. Bij montage bleek dat er een onderdeel miste. Na contact met de klantenservice ben ik een dag later per mail benaderd, om het missende onderdeel door te geven. Het onderdeel is een dag later ook geleverd. Vervelend, maar al met al toch een goede service!
Akio Kaminaga  | 31/03/21  09:29:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al aardig wat leuke meubeltjes gekocht bij VidaXL. Gunstig geprijsd en snel geleverd. Nu een aluminium tafeltje besteld, snel ontvangen, in goede staat, was makkelijk in elkaar te zetten, kortom, ik ben er erg blij mee Als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst bij VidaXL.
Lance Hamilton  | 08/03/21  18:38:01 | Winkelbeoordeling :
Goede ervaring met VidaXl. Ik had een product besteld wat me achteraf toch niet goed beviel. Via de mail met de klantenservice contact op genomen. Zij reageren snel en hebben het aankoopbedrag de volgende dag geretourneerd, nog voor ze het product hebben ontvangen.
Anton Gesink  | 25/02/21  09:32:19 | Winkelbeoordeling :
Hele mooie verkoopsite van VidaXL. Veel keuze en snel geleverd. Jammer dat de pakketservice voor een bestelling van 4 dingen, 4 dagen achter elkaar komt. Had aangegeven dat alles in 1 keer mocht worden geleverd. Jammer. Verder ben ik zeer tevreden.
Ricky Wamberto  | 03/02/21  16:30:26 | Winkelbeoordeling :
Ik ben super blij met Vida XL. Ik bestel er regelmatig spullen voor een goede prijs en alles wordt netjes geleverd. De informatie is heel duidelijk op de website. En dat voor al behoorlijk wat bestellingen bij VidaXL.
Mark Webber  | 29/01/21  19:30:07 | Winkelbeoordeling :
Wij bestellen met enige regelmaat bij VidaXL, alles altijd super voor elkaar. Sommige producten duurt wat langer ivm verzending vanuit warehouses in het buitenland. Het enige dat jammer is dat je daarvan niet op de hoogte gesteld wordt, maar goed ons hoor je niet klagen!
Pieta Bambergen  | 30/01/21  10:51:47 | Winkelbeoordeling :
Prima, ik bestel regelmatig bij VidaXL en eigenlijk nog nooit problemen gehad. Artikelen zijn ook altijd keurig verpakt en netjes geleverd, een zeer snelle levering en de prijs/kwaliteitsverhouding is ook zeer goed!
Crash Chenko  | 20/12/20  10:33:51 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een tevreden klant van VidaXL. Het artikel kon ik gemakkelijk bestellen en betalen. Na de bestelling is het artikel snel geleverd en de communicatie naar de klant was uitstekend. Het artikel voldoet uitstekend aan mijn verwachtingen, kortom voor mij “5 sterren” waard!
Veronika Kalou  | 11/11/20  16:55:24 | Winkelbeoordeling :
Ik koop redelijk veel bij VidaXL, soms moet ik iets retour zenden en krijg ik mijn geld terug of wordt er een korting aangeboden. Bij mijn laatste retour liet het geld terug op zich wachten, maar een email naar de klantenservice met verzendbewijs en track & Trace loste alles snel op.
Klus Klus  | 30/10/20  18:57:42 | Winkelbeoordeling :
Ik koop voornamelijk via de veilingen, maar ik moet zeggen dat die ook wel leuk zijn, daarbij moet ik zeggen dat ze veel dingen op de site verkopen die ik nergens anders kan vinden en dat inspireert me om regelmatig even te komen kijken op de site. heb al meerdere aankopen gedaan bij VidaXL.
Jax Teller  | 30/09/20  09:07:09 | Winkelbeoordeling :
Ik heb veel gekocht in de laatste 6 weken bij VidaXL, nu ook een zwarte granieten gootsteen gewonnen voor een mooi prijsje, kreeg het gisteren binnen, super mooi en ik ben er erg blij. Leuk kopen met veilingen, mooie artikelen. Snel verzonden en goede service, super.
Sjaak Swart  | 11/09/20  19:49:46 | Winkelbeoordeling :
Ik doe graag mee aan de veilingen van VidaXL en heb tot nu toe al een paar gewonnen tegen betaalbare prijzen. Grootste voordeel is dat je geen extra bijkomende kosten hoeft te betalen en zelfs achteraf kan betalen. Ook de bezorging is tot nu toe altijd vlot gegaan.
Jesse James  | 25/08/20  17:02:55 | Winkelbeoordeling :
Goed geleverd. Kwaliteit van de vogelhuisjes en egelhuis lijkt goed te zijn. De handleiding voor het opbouwen van het egelhuis is niet best, maar met een beetje technisch inzicht snel te doen. Verder zou het goed zijn als duidelijk wordt vermeld of het hout nog behandeld moet worden of niet.
Ferry Swinkels  | 17/08/20  11:21:05 | Winkelbeoordeling :
VidaXL heeft een heerlijke site en veel op voorraad redelijk prijzen en een snelle levering.Windscherm besteld. Dat is keurig op tijd afgeleverd en zonder probleem gemonteerd. Tot nu toe zeer tevreden.
Hans Kazan  | 27/07/20  11:16:00 | Winkelbeoordeling :
Ik had een set van 2 nachtkastjes besteld bij VidaXL Zou een week later worden bezorgd door post.nl. Maar via de "tracking" zag ik dat het 2 dagen eerder zou worden en warempel een grote doos keurig bij de deur neer gezet, nachtkastjes zagen er perfect uit en goed verpakt, ik ben tevreden!
Ben Thuis  | 22/07/20  19:24:57 | Winkelbeoordeling :
Belangrijkste is dat iets heel aankomt en compleet is en dat was het geval dus dikke duim voor VidaXL. ik ben heel tevreden met mijn hoge boekenkast. Echter een minpuntje, jammer dat er uit de beschrijving en de foto's niet duidelijk bleek dat de zijkant uit 2 delen bestaat.
Jacks Teller  | 13/07/20  19:07:59 | Winkelbeoordeling :
VidaXL is een heel aangename webshop. Komt de afspraken vlekkeloos na. De enige reden waarom ik geen vijf sterren geef is dat de foto's soms een betere kwaliteit doen vermoeden dan het werkelijke product is.
Freddy Maertens  | 24/06/20  16:37:45 | Winkelbeoordeling :
Prachtige eettafel besteld, track & trace prima! Daarna 2 tuinstoelen en kamerscherm besteld. Tuinstoelen geweldig, kamerscherm voldeed niet, via de chat kreeg ik bij een zeer vriendelijke man barcode per mail. Op woensdag ingeleverd en 2 dagen later stond het geld weer op mijn rekening, super!
Peter Faber  | 19/06/20  06:48:52 | Winkelbeoordeling :
Je hebt hele mooie producten bij VidaXL, precies zoals aangegeven op de website. We hebben de ovale zwarte wastafel kom en de zwarte douchebak besteld. Echt super blij met de producten en ze waren super goed ingepakt.
francis torenstra  | 04/06/20  19:18:50 | Winkelbeoordeling :
vida XL.nl deze producten kan je ook kopen bij bol.com Zeer goede prijs, ziet er netjes en verzorgd uit. Ruime keuze aan assortiment. Je kunt altijd wel wat vinden voor een goede prijs. Snelle en nauwkeurige levering. Klantenservice is super.
Peter Tosh  | 29/05/20  16:40:25 | Winkelbeoordeling :
De website van VidaXL is overzichtelijk en ze hebben betaalbare prijzen vooral als het in de aanbieding is, maar ook super snel en GRATIS thuisbezorgd. Ik ben heel blij met mijn tv-meubel, prima aankoop!
Berry Stevens  | 27/05/20  10:42:44 | Winkelbeoordeling :
Op Zaterdag 11-05-2020 een windscherm besteld bij VidaXL en op Dinsdag 14-05-2020 is het al bezorgd, kan niet beter, windscherm was prima goed verpakt, dat was helemaal toppie, ik ben heel tevreden over VidaXL.
Manuela V Renswoude  | 26/05/20  07:20:19 | Winkelbeoordeling :
vida XL.nl is een webwinkel met n zeer ruim assortiment...van badkamer tot tuin tot huisinrichting ze hebben t allemaal...de prijs/ kwaliteitsverhouding is ook goed en de levering is ook netjes ik raad vida XL nl dan ook aan
Samantha Van de merbel  | 06/06/19  09:47:12 | Winkelbeoordeling :
Vorige week hebben wij onze tv meubel besteld bij vida XL. De website is mooi opgezet en overzichtelijk. De klantenservice is vriendelijk. Deze konden ons vertellen dat ons meubel nog niet in voorraad is dus nog even duurt voor verzending. De prijs is erg leuk!
Michel Bruyn  | 28/02/19  20:12:06 | Winkelbeoordeling :
bestel hier regelmatig. goede producten, betaalbaar en degelijk Ook de veilingen zijn leuk! zitten soms leuke dingen tussen!! nog niets hoeven retourneren, maar werk snel en vriendelijk antwoord op vragen.
Leo Paans  | 27/02/17  04:15:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb dit weekend voor het eerst kennis gemaakt met deze site, en gezien dat je hier heel veel leuke dingen kunt kopen op allerlei gebieden, en ik heb er een hele leuke kattenmand gekocht die ik morgen al geleverd krijg. Hele leuke site waar je blijft kijken!
Leo Paans  | 27/02/17  04:10:49 | Winkelbeoordeling :
Ik heb dit weekend voor het eerst kennis gemaakt met deze site, en gezien dat je hier heel veel leuke dingen kunt kopen op allerlei gebieden, en ik heb er een hele leuke kattenmand gekocht die ik morgen al geleverd krijg. Hele leuke site waar je blijft kijken!
Leona Paans  | 27/02/17  04:18:43 | Winkelbeoordeling :
Ik heb dit weekend voor het eerst kennis gemaakt met deze site, en gezien dat je hier heel veel leuke dingen kunt kopen op allerlei gebieden, en ik heb er een hele leuke kattenmand gekocht die ik morgen al geleverd krijg. Hele leuke site waar je blijft kijken!
Elly Stöver  | 06/03/17  08:39:25 | Winkelbeoordeling :
Leuke website met leuke aanbiedingen. Maar zelf kreeg ik een artikel dat kapot was. Toen gingen ze erg moeilijk doen over terugsturen. Moest foto's maken en kreeg een aanbieding dat ik voor de helft van de prijs het kapotte artikel mocht houden. Na 3 weken mocht ik het eindelijke terugsturen.
mar westveer  | 17/12/15  08:38:35 | Winkelbeoordeling :
Webshop met veel artikelen. Pakketje volgende dag in huis. Bleek helaas niet als verwacht. Na aanmelding van retourzending werd een extra uitleg gevraagd. Daarna retourticket ontvangen en is geld binnen paar dagen retour gestort. Zou zeker volgende keer weer hier bestellen.
Wilma Hofstra  | 16/08/16  08:46:31 | Winkelbeoordeling :
totaal niet tevreden, slechte klantenservice en de producten die we hadden besteld waren al defect en kapot. Heb na meerdere malen telefonisch contact uiteindelijk het betaalde bedrag terug gekregen. Mijn advies, bestel niet bij VidaXL.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,75% CashCoins
15% korting op alle Tastea Thee Blends
Code:Probeer15
ONTVANG TOT 1,00% CashCoins HEMA
visit register click click