ONTVANG 4,00% CashCoins Albelli
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Voordeeldrogisterij.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Voordeeldrogisterij.nl

Bestel voordelig A-merken op het gebied van verzorging en schoonmaken bij Voordeeldrogisterij.nl

Bij Voordeeldrogisterij.nl vind je veel A-merken voor een hele lage prijs. Daarnaast koop je veel producten met extra korting tijdens de wekelijkse super aanbiedingen. Bestel voor 16:00 en jouw bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden.

Voordeeldrogisterij.nl Beoordelingen

Hans Visser  | 12/09/22  08:29:26 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering en mijn bestelling was netjes verpakt. Top service, jammer dat de winkels zijn verdwenen. Goede uitdager van huidige drogisterijen. Duidelijke en vriendelijke site van Voordeeldrogisterij.nl om producten te kiezen en te bestellen. Bestelling keurig afgeleverd!
Anna Ruijter  | 30/08/22  13:30:46 | Winkelbeoordeling :
De beste online shopping ervaring tot nu toe. Wat een assortiment en keuze en dan de prijzen die zijn zo laag dat je er wilt blijven bestellen. Ik zou het aan iedereen die ik maar ken aanraden. Super overzichtelijk en alles in een handomdraai te vinden.
Bert Friedrichs  | 05/08/22  08:35:13 | Winkelbeoordeling :
Ik heb s'avonds laat nog besteld bij Voordeeldrogisterij.nl en de volgende dag werd het al geleverd, dat ging allemaal supersnel, netjes verpakt en goed aangekomen. Betrouwbare site en dus voor herhaling vatbaar!
Timur Celik  | 06/07/22  18:38:25 | Winkelbeoordeling :
Goede en snelle levering tegen reële verzendkosten. Netjes werd ik op de hoogte gehouden met de status van mijn bestelling.en keurig bezorgd en ik ben zeer tevreden over de producten die ik heb besteld, prima dus van Voordeeldrogisterij.nl
Hans Webber  | 22/06/22  15:37:53 | Winkelbeoordeling :
Kleine tafelventilator besteld.bij Voordeeldrogisterij.nl. Eenvoudig online te bestellen, lage prijs en dan ook nog super snelle levering. Kwaliteit stuk hoger dan ik voor deze prijs had verwacht. Al met al top. We zijn er erg blij mee!
Frans van Dusschoten  | 13/06/22  19:06:50 | Winkelbeoordeling :
Heel snel ontvangen zelfs twee dagen eerder als wat er werd gemeld en netjes goed verpakt, ik blijf bij Voordeeldrogisterij zeker bestellen want het scheelt heel veel in de prijs dat het goedkoper is!
Hans Worst  | 12/06/22  09:24:07 | Winkelbeoordeling :
Diverse producten voor een redelijke prijs bij Voordeeldrosterij.nl, sommige producten goedkoper dan ergens anders. Was blij om een haarkleur te vinden dat al lang niet meer in de winkels is geweest en veel goedkoper, dus ook een ruim assortiment!
Ferry Bouman  | 20/04/22  20:28:42 | Winkelbeoordeling :
Onlangs een aantal producten besteld die hier veel goedkoper waren dan bij andere drogisterijen. Ook op andere sites niet. Bestelling en betaling ging heel vlot. De artikelen had ik de volgende dag al in huis. Ik ga deze site goed in de gaten houden en zeker nog een keer wat bestellen.
Henk van Dorp  | 15/04/22  15:16:39 | Winkelbeoordeling :
Ik heb echt mijn spullen een stuk voordeliger kunnen aanschaffen bij Voordeeldrogisterij.nl. En de verzending was ook prima, ze leveren erg snel! Een goed verzorgd pakket! Zag er allemaal prima in orde uit! Ik ga hier zeker vaker kopen!
Frits Barend  | 05/04/22  09:48:09 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site en makkelijk bestellen bij Voordeeldrogisterij.nl, vlotte verzending, dinsdag besteld werd donderdag bezorgd! Zal hier de volgende keer zeker weer gaan bestellen, ik ben er superblij mee!
Harry Bellafonte  | 21/03/22  20:23:46 | Winkelbeoordeling :
De site is overzichtelijk, het assortiment groot en de prijzen vriendelijk. Wat een uitermate aangename levering was dit! Het hele traject van bestellen tot en met de levering, werd duidelijk gecommuniceerd. De producten waren goed verpakt en het pakket werd volgens bestelbevestiging geleverd.
Xantippe Visser  | 18/03/22  16:14:32 | Winkelbeoordeling :
Prima overzichtelijke website van Voordeeldrogisterij.nl met ook prima voordelige prijzen. Betrouwbare en goede communicatie. Snelle leveringen, producten zijn ook goed ingepakt, zeker voor herhaling vatbaar, Top!
Adri Veltman  | 07/03/22  19:30:40 | Winkelbeoordeling :
Luiers. Zo´n hap in je budget. Maar als de supermarkt of de grote drogisterijketen een aanbieding heeft kijk ik toch eerst even op de site van Voordeeldrogisterij.nl. En dat is maar goed ook. Want hier zijn de luiers toch nog goedkope als in de winkel. En je krijgt ze heel snel thuisbezorgd.
Kim Kimich  | 07/03/22  09:38:19 | Winkelbeoordeling :
De aanbieding en de prijs waren een aanbod waar je niet omheen kunt en bijna meteen in huis. Het zijn gewoon barre tijden! Ik ontving mijn bestelling supersnel en de artikelen waren degelijk verpakt. Kortom, een prima ervaring met Voordeeldrogisterij.nl!
Henk Gesink  | 27/02/22  08:19:15 | Winkelbeoordeling :
De aanbieding en de prijs waren een ´aanbod waar je niet omheen kunt´. Makkelijk besteld en ik ontving mijn bestelling supersnel en de artikelen waren degelijk verpakt. Kortom, een prima ervaring van Voordeeldrogisterij!
Hans Bazoer  | 13/02/22  09:24:56 | Winkelbeoordeling :
Prima service van Voordeeldrogisterij.nl, producten zijn van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en bestelling is snel geleverd, prima dus!
Pieter Nell  | 28/01/22  16:26:12 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel van Voordeeldrogisterij,nl. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en een groot assortiment. Makkelijk besteld en snel geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden via e-mail van de verzending, prima dus!
Berry de Plakker  | 15/01/22  11:35:30 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling geplaatst op de zeer overzichtelijke website van Voordeeldrogisterij.nl en de volgende dag al keurig mogen ontvangen, prima produkten met prima prijzen. Ik ben zeer tevreden over Voordeeldrogisterij, zou het zeker aan anderen aanbevelen!
Frank de Boer  | 20/12/21  10:31:08 | Winkelbeoordeling :
Voordeeldrogisterij.nl is goed, overzichtelijk, niet duur en je vind er echt wel alles, de leveringen zijn ook snel, meestal de volgende dag al. Geen onzin producten, maar ook kwaliteit. Ik heb niks om ook maar iets op aan te merken!
Dik Advocaat  | 24/11/21  14:08:52 | Winkelbeoordeling :
Warmtekussen besteld bij Voordeeldrogisterij. Ik heb de bestelling in de loop van de middag geplaatst en binnen 24 uur werd het bezorgt op de afgesproken tijd, warmtekussen voldoet geweldig, degelijke kwaliteit. Goed verpakt, levering te volgen en aan te passen, prima dus!
Bor de Wolf  | 12/11/21  16:37:56 | Winkelbeoordeling :
Ik was heel blij met mijn producten, alles was perfect. Mijn bestelling was netjes ingepakt en een snelle levering, heel vlot en correct verlopen, daarbij ook nog een voordelige prijs bij Voordeeldrogisterij.nl.
Vero Nica  | 08/09/21  20:12:08 | Winkelbeoordeling :
Het is de derde keer dat ik iets bestel bij Voordeeldrogisterij.nl, altijd is het keurig geregeld en op tijd je weet precies wanneer het er is en hoe laat plus al het voordeel wat je hebt bij deze webshop, toppie!
Vladimir Bepnikov  | 23/08/21  21:27:47 | Winkelbeoordeling :
Ik was blij verrast dat ik na slechts1 dag mijn bestelling al in huis had. Alles netjes verpakt in een doosje (het had ook in een envelop gekund, het waren maar 4 kleine dingetjes. Alle vier de producten waren in prima staat. Wat mij betreft dus alleen maar een dikke duim!
Anna Kournikova  | 12/07/21  09:07:32 | Winkelbeoordeling :
Eindelijk de opzetborstels gevonden die perfect passen en de beste prijs, maar mijn product werd kapot geleverd. Vervolgens heb ik gemaild en kreeg binnen een dag een mail terug waarin stond dat ik een nieuwe kreeg en deze mocht houden. Ik ben echt ontzettend tevreden over Voordeeldrogisterij.
Heinz Friedrichs  | 05/07/21  17:18:29 | Winkelbeoordeling :
Wat een top site, heel overzichtelijk en super goedkoop en hele goede kwaliteit en van alles wat en ook precies wat wij zochten raamhorren ze hangen perfect! geen last meer van muggen ga zeker vaker op jullie website bestellen ook omdat het een hele snelle bezorging was! Echte aanrader!
Loise Hamilton  | 09/06/21  11:13:27 | Winkelbeoordeling :
Houden zich aan de afspraak, voor 21.00 uur besteld is vandaag nog verzonden en netjes de volgende dag binnengekomen wat ik had besteld, top service en de laagste prijs en snelste verzending die ik zo snel kon vinden voor haarverfproducten.
Leo Beenplakker  | 07/06/21  14:47:00 | Winkelbeoordeling :
Ik heb inmiddels 2 keer besteld bij Voordeeldrogisterij. Helemaal tevreden! De producten zijn van goede kwaliteit en de prijs is in verhouding, vaak zit er flinke korting bij. Verzending/levering is snel en goed. alles prima dus!
Mark Webber  | 28/05/21  12:23:43 | Winkelbeoordeling :
Na bestelling snel in huis! Twee Benson clean dweilen gekocht met sprayfunctie. Voldoet prima. Ik ben er erg blij mee. Je pakt dit makkelijk om even te dweilen, leuke en mooie producten voor een nette prijs bij Voordeeldrogisterij.nl, zeker een aanrader!
Lance Hamilton  | 24/05/21  15:49:37 | Winkelbeoordeling :
Zocht een waterkoker en kwam uit bij de overzichtelijke website van Voordeeldrogisterij.nl uit. Wat een snel en makkelijk bestelproces. Ik heb 2 dagen later ontvangen wat ik bestelde en mijn waterkoker werkt prima, super!
Crash Chenko  | 23/05/21  00:16:45 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede website van Voordeeldrogisterij.nl met echte knalprijzen, snel mijn keuze gevonden en alles word netjes afgehandeld met een zeer vlotte verzending ook, je word ook heel correct op de hoogte gehouden wat er met je gebeurd, ga hier nog zeker een bestelling plaatsen!
Stoffel van Doorn  | 24/04/21  09:17:02 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een paar producten besteld en de volgende dag werden ze al geleverd. Duidelijke website met handige tips voor bijpassende aankopen. Daardoor een extra product besteld waar ik ook heel blij mee ben! Voordeeldrogisterij.nl is zeker een aanrader!
Klus Klus  | 23/04/21  09:04:00 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop van Voordeeldrogisterij.nl. Makkelijk om het item dat je wil hebben te vinden op de site, eenvoudig te bestellen en betalen, zeer snelle levering. Ik ben meer dan tevreden over Voordeeldrogisterij!
Jacks Teller  | 22/03/21  09:21:07 | Winkelbeoordeling :
De producten kwamen een dag later in huis dan op de site stond aangegeven. Dat was geen ramp, had ook geen haast. Emails kwamen vlot en duidelijk binnen van Voordeeldrogisterij. Product omschrijving is duidelijk. Verder alles top in orde en goed verpakt!
Ricky Wamberto  | 03/03/21  16:23:19 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestellen en een supergoede verzorging van de producten alles netjes verpakt en een goede service ook de bezorging word snel geregeld, top! Ik zal zeker vaker bij Voordeeldrogisterij.nl bestellen.
Clint Eastwood  | 26/02/21  21:05:20 | Winkelbeoordeling :
Bij onze eerste bestelling waren we een beetje laat op de hoogte gebracht dat één van de artikelen niet leverbaar was, maar dit werd super opgelost dmv een creditnota en hebben onze bestelling aangepast, deze werd supersnel en vlgs afspraak geleverd. Zal niet onze laatste bestelling hier zijn.
Akio Kaminaga  | 16/12/20  19:12:04 | Winkelbeoordeling :
Ondanks het een gekkenhuis is door de Corona, contact opgenomen over de levertijd van de bestelling die ik besteld heb. Prima geholpen er was een product (iets kleins) wat een iets langere levertijd had, netjes een creditnota ontvangen en de rest van mijn bestelling is onderweg! Heel tevreden!
Hans Kazan  | 19/10/20  20:03:24 | Winkelbeoordeling :
Ik werd netjes op de hoogte gehouden van latere levering. Uiteindelijk vrijdag besteld, woensdag erna geleverd. Ik had Ariel in grootverpakking gekocht. Goedkoper dan in bonus bij Albert Heijn of in de aanbieding bij de Makro. Gratis levering. Goed verpakt. Prima!
Ferry Swinkels  | 21/09/20  20:47:46 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met Voordeeldrogisterij.nl is prima, ik had op zondag best wel veel besteld en dus een grote bestelling maar dinsdag had ik mijn complete bestelling al in huis staan, netjes verpakt en netjes verzonden, ik ben dus super tevreden over Voordeeldrogisterij.nl.
Anke Wauters  | 02/02/19  20:01:44 | Winkelbeoordeling :
Super handige site, leuke acties en goedkoper. Ook heel handig jaar verpakkingen aan scherpe prijzen Ik heb bestelling geplaatst en 2 dagen later de artikels al ontvangen ook al woon ik in België Gewoon TOP
annie deinum  | 17/11/18  13:20:34 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling had zo'n flinke vertraging (gewoon nooit ontvangen). Na een week wachttijd heb ik de bestelling maar geannuleerd. Bij een eerder contact was me toegezegd dat de bestelling max 5 werkdagen levertijd zou hebben, maar de werkelijk was helaas anders.
Aisha Hurk  | 21/11/18  16:13:09 | Winkelbeoordeling :
Wat een heerlijke winkel met veel goeie aanbiedingen.ik kom hier heel graag,en ben zeer tevreden over het aanbod wat er te vinden is!! Van douche gel tot nagellak en van wasmiddel tot haarverf,noem het maar op!
Poeskin  | 21/11/18  17:51:32 | Winkelbeoordeling :
De online webwinkel voordeeldrogisterij.nl is een winkel waar ik regelmatig rond snuffel. Ik heb er mijn tandpasta en favoriete dagcrème voordelig kunnen kopen. Het wordt gratis thuis bezorgd bij een bestelling van 50 euro of meer. Ga er eens kijken.
annie deinum  | 17/11/18  13:09:55 | Winkelbeoordeling :
Spullen besteld bij. Bij ontvangst kwam ik erachter dat de ze de verkeerde spullen hadden bezorgd. Klantenservice gebeld. Was geen probleem. Moest het terugsturen. Wel op eigen kosten. Vreemd want nu moet ik betalen voor hun fout.
Roy w  | 17/11/18  19:46:47 | Winkelbeoordeling :
Als ik op zoek ben naar voordelige drogisterij produkten, dan surf ik het liefst naar voordeeldrogisterij.nl Zij bieden een ruime keuze van A produkten tegen zeer aantrekkelijke prijsjes. Das leuk inkopen zo.
gerry van dinther  | 20/11/18  02:52:33 | Winkelbeoordeling :
Voordeeldrogisterij een super webshop waar je werkelijk alles kunt kopen . Alle bekende merken hebben ze . Zeker met de aankomende feestdagen is het fijn om daar te kopen . Je kunt gemakkelijk thuis kijken en bestellen en de volgende dag alles in huis.
wim speelberg  | 17/11/18  08:31:34 | Winkelbeoordeling :
Mooie, interessante, leuke en aantrekkelijke site met aanbiedingen voor jong en oud. Zeker een aanrader om in de toekomst regelmatig eens een kijkje te nemen.Zal zeker in het restant van het jaar 2018 en in 2019 kijken of er iets voor mij bij zit.
Jan Van Nood  | 18/11/18  09:10:55 | Winkelbeoordeling :
De voordeeldrogisterij.nl verkoopt uitstekend producten tegen zeer acceptabele prijzen. Zeker aan te bevelen met de winter voor de deur ! De service is goed zowel qua levering als de klantenservice .
Mitchell  | 18/11/18  11:23:37 | Winkelbeoordeling :
veel goedkoper dan andere drogisterijen en je kan online bestellen. Voordeel is dus niet meer de deur uit voor huishoudelijke producten en ook voor een spotgoedkope prijs wat je niet verwacht bij dure producten
Tessa  | 05/08/18  14:35:52 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel, die Voordeeldrogisterij. ´s Avonds van alles en nog wat besteld en de volgende dag werd het allemaal al bezorgd in een grote doos. De bestelling was goed uitgevoerd want alles zat in de doos en was in goede staat.
Olivier  | 16/01/18  20:16:57 | Winkelbeoordeling :
Voordeeldrogisterij.nl heeft de beste website op het gebied van drogisterij-artikelen. Ze hebben de scherpste aanbiedingen van topmerken zoals Gilette, Oral-B en Nivea. Bestellingen boven 50 EURO worden gratis thuisbezorgd en altijd 14 dagen om te retourneren of ruilen. Prima webshop!
Mariska Sylvana  | 16/12/16  08:23:15 | Winkelbeoordeling :
Fijne overzichtelijke webshop met leuke aanbiedingen. Snelle levering en je bestelling wordt gratis verzonden vanaf 50 euro. En wanneer je via deze webshop besteld, krijg je er nog een leuke vergoeding voor ook.
M. Zdm  | 06/06/16  09:41:43 | Winkelbeoordeling :
Bij de Voordeeldrogisterij ben je écht voordelig uit. Veel dingen die ik vroeger bij de gewone drogist kocht, koop je hier voor soms wel de helft van het geld. En dan gaat het niet alleen om deodorant, maar alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van persoonlijke verzorging.
Bhakti Dharma  | 01/06/16  05:18:48 | Winkelbeoordeling :
Een on line shop met veel A-merken voor een voordelige prijs. Maar ze hebben ook interessante andere artikelen zoals elektronica, etenswaren, dranken en andere. Op de site staan de vele mogelijkheden en aabiedingen.
Roland Jonge  | 29/05/16  16:50:28 | Winkelbeoordeling :
Ik vindt Voordeeldrogisterij.nl een overzichtelijke site je kan en je kan er echt bijna alles wel bestellen wat in een drogisterij zoal te vinden is en je bestelling komt netjes op tijd aan binnen de leverings dagen
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,00% CashCoins
15% korting bij besteding vanaf €100,- bij Spartoo.nl
Code:Kerstmis15
ONTVANG TOT 0,75% CashCoins Zooplus
visit register click click