ONTVANG TOT 21,25 CashCoins Online.nl
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

VriendenLoterij Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over VriendenLoterij

Speel mee in de Vriendenloterij en maak maandelijks kans op ruim honderdduizend tot wel € 100.000,-.

Regelmatig zijn er mooie acties waarbij je naast de kans op alle prijzen ook bijvoorbeeld een cadeaupakket of shoptegoed ontvangt als je gaat meespelen.

VriendenLoterij Beoordelingen

Henk Peters  | 14/11/19  20:21:19 | Winkelbeoordeling :
De Vriendenloterij is een beetje een andere loterij dan de rest. Met veel aandacht voor clubs en maatschappelijk, maar ook zeker voor de leden zelf. Veel kleinere prijzen en dan win je nog eens wat! Vrienden van mij al een iPad, ikzelf een kleine geldprijs.
Els Jonker  | 12/11/19  20:41:11 | Winkelbeoordeling :
Een klein prijsje gewonnen, heel leuk zo nu en dan een boek of ander kado te winnen. Het gaat mij tenslotte niet helemaal om de prijzen (zou natuurlijk super zijn) maar vooral om de goede doelen. Dit is toch leuker dan gewoon maandelijks een bedrag storten op een goed doel.
Robbert  | 11/11/19  02:31:12 | Winkelbeoordeling :
Via de webshop van de Vriendenloterij kun je af en toe leuke prijsjes winnen. Helaas voor de wat grotere prijzen is de kans om te winnen niet echt groot. Dat is slechts voorbehouden aan een enkeling die erg veel geluk heeft.
remond reichwein  | 03/11/19  20:16:31 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke goede loterij van Nederland met zeer vaak kans op een prijs van klein na grote prijzen vallen er te winnen met deze vrienden loterij ook een leuke tv show word er gemaakt om de winnaars bekend te maken
Chris Gubler  | 02/11/19  13:07:51 | Winkelbeoordeling :
Ik begon een jaar geleden mee te spelen in de vriendenloterij. De eerste maand speelde ik gratis mee en won gelijk een leuke prijs ook de vriendenloterij app is zeer leuk met een spel en extra prijs
Jonno Fijn  | 31/10/19  23:46:01 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij kun je gemakkelijk lid worden en net zolang meespelen als je zelf wilt. De cashbackvergoeding wordt vlot bijgeschreven en de cadeaus ontvang je spoedig na afschrijving van het eerste maandbedrag. Gevarieerde acties en leuke prijzen.
Lieve Thoelen  | 17/10/19  13:34:42 | Winkelbeoordeling :
Bij vriendenloterij kan je tot 1 miljoen winnen en tegelijkertijd kan je een goed doel steunen. Dit kan zijn een goed doel dat iets doet voor de gezondheid maar ook een eigen gekozen goed doel of vereniging. Twee vliegen in een klap ! Wat houd je nog tegen?
Gerry Van Veen  | 21/09/19  18:29:19 | Winkelbeoordeling :
We zien altijd veel leuke prijzen voorbij komen, maar helaas, wij zijn er nooit bij, nog geen heel klein Ieniemienie prijsje. Het zijn vaak de grotere steden die erbij zijn. Maar ....we zetten door, het gaat tenslotte om de goede doelen die gesteund worden.
Annelieke Been  | 20/09/19  04:21:04 | Winkelbeoordeling :
Top site met overzichtelijk je loten en uitslagen. Vaak zijn er exta wedstrijden te doen soms in vorm van spel.
Fred Bonaparte  | 20/09/19  07:06:02 | Winkelbeoordeling :
Ik heb bij de Vriendenloterij eens een gokje gewaagd, want de Vriendenloterij is toch wel de leukste loterij van Nederland. Je maakt kans op fantastische prijzen. Dan kan je eindelijk je dromen ook een keer laten uitkomen !
Gio Santana  | 18/09/19  07:22:23 | Winkelbeoordeling :
Je zit goed bij de Vriendenloterij als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan via iPay aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Beata Bobek  | 08/09/19  08:31:49 | Winkelbeoordeling :
VriendenLoterij is het beste loterij waar ik deel aan genomen heb ! Veel leuke prijzen; van boeken, beauty pakketten tot dagje weg of vakantie ! De deelname is niet zo duur per maand, service is top en de prijzen zeker niet vervelend ;)
Ben Thuis  | 09/09/19  06:35:59 | Winkelbeoordeling :
Best wel leuk om mee te doen met de VriendenLoterij, een uitje met het gezin, een leuk boek is altijd leuk om te winnen, je gewonnen prijs kun je uitzoeken op de hele duidelijke site. helaas tot nu toe nog geen geld prijs gewonnen maar ik steun wel goede doelen.
Steelo Brim  | 05/09/19  07:05:18 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij is het mogelijk om een leuke prijs te winnen. Voorwaarde is wel dat je enorm veel geluk moet hebben om echt een grote geldprijs te winnen. Anders moet je je tevreden stellen met wat kleinere prijzen, maar blijft wel leuk!
tim koolen  | 04/09/19  00:59:44 | Winkelbeoordeling :
Ik win alleen kleine bedragen maar mij gaat het niet om het winnen Ook al klinkt dat misschien raaar hoor De spanning is ook al heel leuk En dus soms win je wel wat En alles gaat toch naar het goede doel?!
Veronika Kalou  | 02/09/19  10:20:14 | Winkelbeoordeling :
Je zit echt goed bij deze loterij als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan via Enqueteclub aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Henrie Nak  | 30/08/19  08:24:13 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot. Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden ook snel uitgekeerd, prima!
Leen van Soest  | 25/08/19  09:53:38 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een spannende loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot.Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd
Jacks Teller  | 14/08/19  21:24:58 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij is best wel een leuke spannende loterij met loten die tenminste ook nog te betalen zijn, je eigen mobiele nummer is je lotnummer en je kunt ook leuke prijzen winnen. Je steunt tevens goede doelen die betrekking op de gezondheid van mensen en dat staat mij wel aan!
Monique  | 10/08/19  10:09:22 | Winkelbeoordeling :
Sinds een poosje lid van de Vriendenloterij. Bij aanmelding leuke prijzen gekregen; keuze voor dagje weg. Wat altijd leuk is, met een kleuter in huis. Verder heb ik een keer een setje gewonnen voor onder de douche.
boris hazenoot  | 08/08/19  08:35:18 | Winkelbeoordeling :
ik ben wel tevreden over de loterij zelf maar niet over de toekenning van mijn credits bij my flavours. Ik zou het dan ook niet aanraden om het via deze site de doen. Ik moet al 4 maanden wachten voor ik iets hoor
Carina Westerhof  | 03/08/19  06:51:56 | Winkelbeoordeling :
De allerleukste loterij is misschien wel de Vriendenloterij. Met een klein bedrag een groot bedrag winnen, wie wil dat nou niet ? Altijd al die droomreis willen maken of die villa willen hebben ? Sla je slag en wie weet .........
Joh van Soest  | 28/07/19  19:48:25 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een spannende loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot.Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd
Dave Donk  | 22/07/19  07:59:00 | Winkelbeoordeling :
Je kunt het beste meedoen aan de Vriendenloterij als je de goede doelen wilt steunen, Ik heb destijds via de plaatselijke voetbalclub loten besteld en ben toen gelijk lid geworden van de Vriendenloterij, best wel leuk maar ik vind het ook wel belangrijk!
Maarten Swaak  | 14/07/19  21:51:38 | Winkelbeoordeling :
Ik speel mee met deze loterij Nou ik zal jullie vertellen na 3 jaar mee spelen heb ik HEEL TOEVALLIG Dat ik in die maand een reep chocolade krijg en daarna niks meer gewonnen Echt heel jammer Ook jammer dat je net voor oud en nieuw of je nou lid ben of niet Je word vol gespamt om meer loten te kopen
Mirian Ten broek  | 03/07/19  08:10:06 | Winkelbeoordeling :
met de vriendenloterij heb je veel meer kans om te winnen dan bij andere loterijen. doe nog niet zo lang mee, maar heb nu al een paar leuke prijzen gewonnen, je steunt er ook nog het goede doel mee,..
Hans Kazan  | 28/06/19  10:28:24 | Winkelbeoordeling :
Nadat ik mij had aangemeld, kreeg ik gelijk de aanbieding dat ik de eerste maand gegarandeerd 15,= terug zou krijgen. Dat klopte ook. Een lot kost minder, dus dat is al winst. Daarnaast heb ik nog een klein cadeautje gewonnen. Nu nog wachten op de grote prijzen(!)
Fred Gasselich  | 14/06/19  12:29:53 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vorig jaar lid geworden van de VriendenLoterij om mede de goede doelen te steunen maar ook om de vele prijzen die je er kan winnen. Ik heb al een paar keer een leuke prijs gewonnen. Ik vind het de beste loterij die er is!
Mark Bakker  | 15/06/19  00:55:36 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een betrekkelijk nieuwe loterij in Nederland, maar met goede recensies! Maar vergis je niet, deze loterij heeft een behoorlijk uitkeringpercentage met een substantiële prijzenpot! Daarom beveel ik de vriendenloterij van harte Aan! Veel geluk!
Danielle Pronk  | 18/06/19  07:37:36 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een spannende loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot. Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd
SYLVIA Van vliet  | 13/06/19  16:28:44 | Winkelbeoordeling :
Het is een goede overzichtelijke gebruikersvriendelijke website. Met daarop duidelijk vermeld welke prijzen je per week en per maand kunt winnen. Tevens zijn er leuke extra acties 1 keer per maand waarmee je bv een leuk uitje kan winnen.
Harry Webber  | 03/06/19  06:56:18 | Winkelbeoordeling :
Bij de Vriendenloterij zit je goed als je kans wilt maken op grote geldprijzen en je sportclub ook wilt steunen! Meld je dan via Gekkengoud aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
daphne kepers  | 18/05/19  08:28:31 | Winkelbeoordeling :
Dit is echt een leuke loterj om aan mee te doen, ik heb al wat leuke kleine prijsjes gewonnen! Een leuk kookboek, kaartjes voor de dierentuin artis! En je weet maar nooit of je een keer echt geluk hebt en een mooie geldprijs wint!
Jo39 van Soest  | 28/04/19  19:02:24 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een leuke loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot.Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd.
Bert Visser  | 29/04/19  08:09:17 | Winkelbeoordeling :
Winkans van de Vriendenloterij is hoog terwijl de lotjes juist laag zijn, Vriendenloterij is een bekende loterij waarbij je net zo veel kunt winnen als degene waarmee je mee speelt. En dat kan tot fantastische gebeurtenissen leiden!
Ilonka  | 25/04/19  18:25:58 | Winkelbeoordeling :
Een leuke loterij om mee te spelen en tegelijkertijd vele goede doelen steunen. Ik ben nog maar net lid, maar las goede reviews wat me heeft overgehaald om mee te spelen. Nu hopen dat ik ook een keer in de prijs val
Bianca  | 24/04/19  03:06:06 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop is het mogelijk om een leuke prijs te winnen. Voorwaarde is wel dat je enorm veel geluk moet hebben om echt een grote geldprijs te winnen. Anders moet je je tevreden stellen met wat kleins
Sjaak Swart  | 19/04/19  17:46:54 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het wel leuk om lid te zijn van de VriendenLoterij, goede actie, leuke prijzen, leuke spelletjes, goede doelen, leuke app., al heb ik nog nooit wat gewonnen, maar ik blijf toch lid alleen al voor de goede doelen te steunen, zeer belangrijk!
Wendy van Mansom  | 15/04/19  11:16:24 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is leuk en gezellig om aan mee te doen met al je vrienden.(Het kan ook met familie) Er is niet veel kans om te winnen, maar het geeft een goede sfeer bij het spelen en is ook nog eens spannend.
Dian Degenkamp  | 13/04/19  13:57:47 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke acties om mee te gaan spelen. Meestal de eerste maand gratis en ook nog een cadeaukaart van bijvoorbeeld Hema als je mee gaat spelen. Soms ook een bedrag dat je gelijk wint bij aanmelding.
Evelien Snel  | 09/04/19  09:09:20 | Winkelbeoordeling :
Hier heb je altijd leuke acties met leuke cadeau's ook kun je hier vaak een leuke prijs winnen. Daarnaast kun je zelf een doel kiezen welke je wilt steunen. Hoe leuk is dat je kunt en iets winnen en je steunt een goed doel!
Els Veldt-de Keijzer  | 07/04/19  15:18:40 | Winkelbeoordeling :
Voor een klein bedrag per maand kans malen op heel veel verschillende en leuke prijzen en je steunt er ook nog heel veel goede doelen mee!! Ik heb al heel veel leuke prijzen gewonnen! Horloges,verschillende verzorgings pakketten,bonnen enz .enz.
Piet Bander  | 05/04/19  20:24:55 | Winkelbeoordeling :
Tis altijd leuk om met de VriendenLoterij mee te doen, een uitje met het gezin een leuk boek is altijd leuk om te winnen, je gewonnen prijs kun je uitzoeken op de hele duidelijke site. helaas tot nu toe nog geen geld prijs gewonnen maar ik steun wel goede doelen.
Freddy Maertens  | 03/04/19  09:20:47 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het best wel spannend om mee te doen aan De vriendenloterij, leuke prijzen kun je winnen met veelal een hoge jackpot. Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl, gewonnen bedragen worden ook snel uitgekeerd.
Melanie Klok  | 29/03/19  15:51:54 | Winkelbeoordeling :
Omdat mijn oma slecht ging, was voor mij de aanleiding. Bij de vriendenloterij kan je aansluiten bij de ouderenfonds om de oudere mensen een steuntje tegen eenzaamheid te geven en leuke dag te geven voor de glimlach die ze ook verdienen. Was makkelijk 2 loten te kopen maandelijkse trekking.
Jan Metaal  | 29/03/19  08:09:48 | Winkelbeoordeling :
Het is leuk om mee te doen met de VriendenLoterij, een uitje met het gezin, een leuk boek is altijd leuk om te winnen, je gewonnen prijs kun je uitzoeken op de hele duidelijke site. helaas tot nu toe nog geen geld prijs gewonnen maar ik steun wel goede doelen.
Jane Sterling  | 25/03/19  19:46:11 | Winkelbeoordeling :
Het is best wel leuk om lid te zijn van de VriendenLoterij, goede actie, leuke prijzen, leuke spelletjes, goede doelen, leuke app., al heb ik nog nooit wat gewonnen, maar ik blijf toch lid alleen al voor de goede doelen te steunen, wel zo belangrijk!
Ilja Bremen  | 17/03/19  20:55:35 | Winkelbeoordeling :
De Vriendenloterij levert heel erg vaak de mooiste en de dikste prijzen die je je maar voor kunt stellen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het een goede doelenloterij is. Een echte win-winsituatie dus.
Adrienne Mathijssen  | 17/03/19  22:42:41 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is echt mijn vriend geworden. Ik kan meedoen voor mijn vereniging, dat vind ik een mooie reden. Zo kan ik meedoen met de loterij en iets financieel betekenen voor mijn vereniging, Daarnaast steun je dan ook nog andere goede doelen. Mooi initiatief
T. Mani  | 05/03/19  11:10:11 | Winkelbeoordeling :
De leukste loterij van Nederland! Je kan zeer makkelijk meespelen - ook vanaf je smartphone - en je maakt direct kans op te gekke prijzen. Altijd aantrekkelijke acties, duidelijke uitleg over meespelen, en snel uitbetaald. Ik zou zeggen - speel mee, en wie weet, hé?
Hennie Loriaux  | 02/03/19  10:24:16 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met VriendenLoterij.Je 06 nummer is je lotnummer een lot kost 13,50 incl. jackpot er zijn 14trekkingen per jaar. Je start met 15 euro en ziet direct hoeveel jij scoort 20,500,2500,10000 euro.
emma govers  | 04/03/19  09:24:01 | Winkelbeoordeling :
Wat een pitbulls als je lid bent kom je maar moeilijk van je lidmaatschap af en ook daarna nog blijven ze je bestoken met post om weer lid te worden gewoon waardeloos het gaat bij ons rechtstreeks bij het oud papier
Wim Speelberg  | 03/03/19  08:25:36 | Winkelbeoordeling :
Leuke, nette, verzorgde en interessante site. Een aanrader voor iedereen dus jong en oud. Zeker een site waarop ik in het jaar 2019 regelmatig eens een kijkje ga nemen. Hoop dat er iets voor mij bij zit.
Henk Bruin  | 23/02/19  04:17:03 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij is samen met de Postcodeloterij en de Bankgiroloterij de toonaangevende loterij van Nederland
Peter Voogt  | 20/02/19  11:51:26 | Winkelbeoordeling :
Wil jij kans maken op grote geldprijzen en je sportclub ook steunen? Meld je dan via Nucash.nl aan bij de Vriendenloterij en speel maandelijks mee. Naast kans op prijzen en steun aan je club krijg je ook een leuke cashback!
Janny Sterling  | 18/02/19  19:53:26 | Winkelbeoordeling :
Om de goede doelen te steunen kun je het beste meedoen aan de Vriendenloterij, Ik heb destijds via de plaatselijke voetbalclub loten besteld en ben toen gelijk lid geworden van de Vriendenloterij, best wel leuk maar ik vind het ook wel belangrijk!
Marga van Mosseveld  | 12/02/19  01:32:30 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig leuke acties, het is wel fijn om een goed doel te steunen die ook maatschappelijke betrokken is bij de Nederlandse Maatschappij, de prijzen die ik tot nu toe heb gewonnen zijn prijzen waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt, ik ben zeer tevreden.
Berry Stevens  | 08/02/19  16:06:54 | Winkelbeoordeling :
Ik doe vanaf september weer mee aan de Vriendenloterij, via onze voetbalclub heb ik toch weer loten besteld en lid geworden van de Vriendenloterij. Spannend! Misschien win ik ook eens een keer een leuke prijs, tot heden nog niets gewonnen!
Mor Sto  | 02/02/19  00:34:50 | Winkelbeoordeling :
een fijne loterijsite. je wint erg vaak prijzen en krijgt veel extra's. ook is het gewoon een hele heldere en overzichtelijke site. dus... gewoon zelf ook meedoen dan win je echt heel veel spullen en geld!!
Jackys  | 27/01/19  21:26:11 | Winkelbeoordeling :
Ik ben net lid geworden van de vriendenloterij en heb 20 euro op mijn rekening gekregen. Ik hoef pas in februari te betalen voor mijn eerste loting. Ik ben heel erg benieuwd en ik hoop dat ik wat zal winnen.
Cindy Kalou  | 27/01/19  11:32:10 | Winkelbeoordeling :
Het is zeker de moeite waard om een gokje te wagen bij de Vriendenloterij, iedereen kan mee doen om mee te spelen, ik vind het een goed iets dat hiermee tenminste ook de goede doelen gesteund worden, dus is er toch altijd iemand die er ook echt baat bij heeft.
Leen van Soest  | 19/01/19  12:12:50 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij is een spannende loterij waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden met veelal een hoge jackpot. Bij deze loterij gaat de helft van de inleg naar het goede doel handicap.nl. Gewonnen bedragen worden snel uitgekeerd.
Melyana Hasan  | 16/01/19  08:51:54 | Winkelbeoordeling :
Beste mensen 2019 is begonnen steun nu het goede doel, voor het goede begin van het nieuwe jaar. En maak ook nog kans op leuke prijzen, we doen het gewoon want met zijn allen staan we sterk het is een voor allen en allen voor een!
Miriam piccin  | 12/01/19  23:01:57 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ben al jaren lid van de Vriendenloterij. Ik heb al veel prijzen gewonnen en ze steunen ook de goede doelen. Dat was voor mij ook een reden om lid te worden . Ik raad het iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen op de website van de Vriendenloterij
Assumar Gellis  | 11/01/19  11:12:31 | Winkelbeoordeling :
De Vriendenloterij is een leuke en spannende loterij, waarmee je makkelijk en gezellig met je vrienden in meespeelt. Je hebt grote win kansen en het steunen van goede doelen maken meespelen extra aantrekkelijk! Ik zou zeggen gewoon proberen!
Miriam piccin  | 12/01/19  23:00:01 | Winkelbeoordeling :
Hallo ik ben al jaren lid van de Vriendenloterij. Ik heb al veel prijzen gewonnen en ze steunen ook de goede doelen. Dat was voor mij ook een reden om lid te worden. Ik raad het iedereen aan om ook eens een kijkje op de website van Vriendenloterij te nemen.
Ferry Swinkels  | 08/01/19  20:45:35 | Winkelbeoordeling :
Leuk om lid te zijn van de VriendenLoterij, goede actie, leuke prijzen, leuke spelletjes, goede doelen, leuke app., al heb ik nog nooit wat gewonnen, maar ik blijf toch lid alleen al voor de goede doelen te steunen, zeer belangrijk!
Mar Meerman  | 04/01/19  01:07:02 | Winkelbeoordeling :
Aan de ene kant vind ik de vriendenloterij best wel prijzig, maar je kunt een goed doel steunen en met grote regelmaat ontvang je toch wel leuke prijzen. Hierbij kun je vaak ook als prijs een product naar keuzen winnen.
Mohammed Mechchate  | 22/12/18  00:23:25 | Winkelbeoordeling :
hallo heel goed het spel dat ik je adviseer om te spelen en veel dingen om daar te winnen zijn altijd een heleboel mensen die winnen en het is iets dat ik heb geprobeerd Ik heb dingen gewonnen die goed zijn en ik hoop iedereen en veel succes, ik wens geluk en wens veel winnaars
annie deinum  | 26/12/18  10:20:01 | Winkelbeoordeling :
Als je niet goed oplet heb je na elke actie weer een lot erbij. Zo ben ik bij de vriendenloterij zomaar ven 1 naar 3 loten gegaan zonder dat ik daar voor getekend heb. Het grote probleem is als je weer naar 1 lot wil dan kan dat niet per e-mail maar moet je specifiek een medewerker spreken
Jaylee Deinum  | 26/12/18  10:14:41 | Winkelbeoordeling :
Zeer slecht en je komt niet van ze af ze blijven je stalken met telefoontjes en reclame via de post. En dat steekt onder een één hoedje met alle loterijen in Nederland Dus let op de de zogenaamde vriendenloterij.
Kees van Beest  | 24/12/18  09:27:37 | Winkelbeoordeling :
Prima actie van vriendenloterij. Wordt lid en je kan kiezen uit drie cadeaus. Het mooiste cadeau is 2 kaartje Pathé en 3 repen chocolade Verkade en restaurantpasje met € 60,00. Wees snel kan tot en met 31-12-2018. Geniet er van met vrienden of familie. Reuze bedankt Vriendenloterij.
Hennie Oosterink  | 27/12/18  12:34:57 | Winkelbeoordeling :
Op zich wel een leuke loterij,dat echt goede spullen verloot en ook echt goede doelen steunt,zoals epilepsiefonds en de ouderenfonds.Eredivisieclubs steunen vind ik minder. Prijzen wel leuk,maar geldbedragwinnen is leuker. Maar wie het kleine niet eert,is het grote niet weerd.
George Westerhof  | 30/11/18  08:58:46 | Winkelbeoordeling :
Ga naar de Vriendenloterij en waag eens een gokje. Want de Vriendenloterij is toch wel de leukste loterij van Nederland. Je maakt kans op fantastische prijzen. Dan kan je eindelijk je dromen laten uitkomen !
Darleen Van Van den akker  | 27/11/18  17:57:30 | Winkelbeoordeling :
helaas win ik nooit iets maar voor de rest is het wel een leuk site alleen morgen wel meer winnaars zijn. opmaak is wel top maar vind de prijs wel duur wat er betaald wordt vooral als je niks wint .
Petronella Smit  | 26/11/18  13:24:07 | Winkelbeoordeling :
VriendenLoterij is een unieke en leuke manier om aan een loterij mee te doen, en als je een mooie prijs wint, hoe leuk is het dan om dat met vrienden te kunnen delen. VriendenLoterij is niet duur en de winkans is groot.
Siedo Henstra  | 25/11/18  12:09:56 | Winkelbeoordeling :
Helaas minder goede ervaring mee. Na aanmelding lotery aan de deur wilde ik mij afmelden via de site dit kon heel simpel!? Helaas bellen mailen etc 2 maanden mee bezig en uiteindelijk pas gelukt. Nooit meer een loterij voor mij
Hans Bitter  | 17/11/18  08:57:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben toch maar weer mee gaan spelen omdat je zo nu en dan toch een leuke prijs ontvangt en daar ben ik dan heel blij mee ik steun ook gelijk automatisch goede doelen en dat vind ik ook heel belangrijk.
Marjan Berendsen  | 12/11/18  23:11:48 | Winkelbeoordeling :
Terwijl je een vereniging ondersteunt, kun je zelf ook nog iets winnen. Leuk om dat op deze manier te doen!!
Demi Demi  | 31/10/18  08:46:44 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke extra's bij inschrijving van vriendenloterij, zoals cadeaukaart restaurant, rituals setje, cadeaukaarten van winkels etc. Prijs is ook niet duur, per maand is een lot 13,50. Als je de aanbiedingen in de gaten houd zeker de moeite waard.
Arnold Smit  | 27/10/18  23:39:16 | Winkelbeoordeling :
ja lieve mensen winnen doe je bij de Postcodeloterij Nooit geschoten is altijd mis er zijn echt vele prijzen waarvan ik er onlangs ook eentje gewonnen heb en het geld gaat ook naar goede doelen toe Ik vind het een van de beste Loterij van Nederland zeer tevreden erover en kan het iedereen aanraden
 | 12/10/18  11:33:42 | Winkelbeoordeling :
erg vervelend dat wanneer je zegt over de telefoon geen interesse te hebben je er niet vanaf komt van het gesprek. het is voor jezelf erg vervelend om het gesprek op een brutale manier te moeten onderbreken.
Betsie Butsers  | 28/09/18  07:50:32 | Winkelbeoordeling :
Sinds 5 maanden doe ik ook weer mee aan de Vriendenloterij, via onze voetbalclub heb ik toch weer loten besteld en lid geworden van de Vriendenloterij. Spannend! Misschien win ik ook eens een keer een leuke prijs, tot heden nog niets gewonnen!
Rolf Rolink  | 22/09/18  22:52:16 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring met de vriendenloterij is erg positief. Vaak leuke welkoms acties zoals een twintigeuro bonus, gratis entree kaarten of leuke producten. Steun het goede doel en jezelf ook! Doe het nu voor een goed gevoel!
Kluk Kluk  | 19/09/18  15:01:16 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het wel de moeite waard om een gokje te wagen bij de Vriendenloterij, iedereen kan mee doen om mee te spelen, ik vind het een goed iets dat hiermee tenminste ook de goede doelen gesteund worden, dus is er toch altijd iemand die er ook echt baat bij heeft.
Bertje Mol  | 19/09/18  18:15:18 | Winkelbeoordeling :
Ik ben lid van de Vrienden loterij om de goede doelen te steunen maar ook om de vele prijzen die je er kan winnen. Ik heb al een paar keer een leuke prijs gewonnen. Ik vind het de beste loterij die er is.
Lewis Hamilton  | 07/09/18  08:57:33 | Winkelbeoordeling :
Ik doe alweer bijna 4 jaar mee aan de Vriendenoterij, toen ben ik via de plaatselijke voetbalclub lid geworden en meteen loten besteld van de Vriendenloterij. Best wel leuk maar ik vind het ook wel belangrijk om de goede doelen te steunen.
Mariet Coppers  | 27/08/18  06:50:30 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij, en bekende loterij waar men wel eens een geldbedrag wint, toch wel eens fijn om mee te maken, dus aarzel niet en geef je maar op, beslist de moeite waard, voor jong en oud, nietwaar ?
Barbara  | 19/08/18  19:44:33 | Winkelbeoordeling :
Je speelt bij de vriendenloterij mee met je telefoon nummer. Dat vind ik wel jammer. En dat ik nog nooit gewonnen heb vind ik ook erg jammer Maar het is en blijft een gokspel dus Ik gokte verkeerd helaas
Arie Wanningen  | 14/07/18  11:40:29 | Winkelbeoordeling :
Als je eens een keer een gokje wilt wagen heb je veel kans op een goede prijs bij de Vriendenloterij. Daarnaast kan een vriend van je er ook nog eens zijn of haar voordeel mee doen. Vooral gebruik maken hiervan dus. Een echte aanrader!
Itske Elst  | 11/07/18  20:56:35 | Winkelbeoordeling :
Al hele leuke dingen gewonnen en leuke dagtrips gedaan met het gezin. Meestal winnen wij nooit iets, maar met de vrienden loterij hebben we al verschillende keren vrijkaarten gewonnen. Echt super leuk.
Chanel West Coast  | 09/07/18  07:18:10 | Winkelbeoordeling :
Sinds een paar maand doen wij ook voor het eerst in ons leven mee aan de Vriendenloterij, via onze voetbalclub hebben we loten besteld en zijn lid geworden van de Vriendenloterij. Spannend! Misschien winnen we ook eens een keer een leuke prijs !
Rick Ricciardo  | 06/07/18  12:28:36 | Winkelbeoordeling :
De Vriendenloterij is nog eens een leuke en spannende loterij, waarmee je makkelijk en gezellig met je vrienden in meespeelt. Grote winkansen en het steunen van goede doelen maken meespelen extra aantrekkelijk! Gewoon proberen en ervaren.
Adri Veltman  | 04/07/18  14:14:54 | Winkelbeoordeling :
Voor het aanmelden kreeg ik de aanbieding dat ik de eerste maand gegarandeerd 15,= terug zou krijgen. Dat klopte ook. Een lot kost minder, dus dat is al winst. Daarnaast heb ik nog een klein cadeautje gewonnen. Nu nog wachten op de grote prijzen.
Poeskin  | 04/07/18  07:32:38 | Winkelbeoordeling :
De vriendenloterij waar je aan mee kan doen als je een gokje wil wagen. Maandelijks is er een trekking. Je mobiel nummer is je lot. Daarnaast spaar je vriendenkringen en met die punten maak je extra kans op prijzen. Je steunt ook fondsen door mee te spelen.
Ger Herder  | 23/06/18  10:39:39 | Winkelbeoordeling :
Een loterij waarbij niet alleen jij of ik kan winnen, maar zeker ook de hulpbehoevende medemensen, de natuur, dieren, milieu en nog veel meer, baat bij hebben! Dat is het fijne om hieraan deel te nemen!
Daniel Ham  | 12/06/18  20:13:31 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij is een prachtig initiatief waar je mooie prijzen kunt winnen. Het opzeggen is wat lastig en omslachtig maar daarentegen krijg je vaak mooie welkomstcadeaus bij het aanmelden. Ook win je regelmatig prijzen zoals dagjes weg
Veronique Bam  | 06/06/18  09:13:51 | Winkelbeoordeling :
Vriendenloterij is misschien wel leuk om te doen, maar er zijn heel wat loterijen. Ik heb tijdelijk met de Vriendenloterij mee gedaan, niks gewonnen, maar ik moet zeggen dat ik het allemaal wat onduidelijk vind. Helpen ze nu ook goede doelen, ik zie daar namelijk niks van terug(!)
Nel Koopmans  | 27/05/18  07:30:32 | Winkelbeoordeling :
Het is een overzichtelijke site. Ook rustig met geen bewegende plaatjes. Wel veel tekst. Het is duidelijk dat je een polo kunt winnen en ook de geld bedragen die je wint zijn goed in beeld gebracht. Het is overdreven dat ze melden dat je 100% kans hebt op een prijs.
klaassien Hartman boekholt  | 20/05/18  23:40:36 | Winkelbeoordeling :
ben al jaaaaaren lid echt van af t begin ,toen nog bingo loterij,doe t graag goed doel te helpen,nu heb ik er zoveel ingestoken en door t een en al vraag ik hun om mij eens te helpen om een mooie prijs te winnen ,komt goed t is een top bedrijf.
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 2,25% CashCoins Welkoop
visit register click click