ONTVANG 16,25 CashCoins ONTVANG 16,25 CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Welkoop Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Welkoop

Bij Boerenbond Welkoop koop je met korting alles voor het buitenleven

Allerlei producten voor in en om het huis vind je bij Boerenbond Welkoop. Gereedschap en kleding om in de tuin te werken, tuinmeubelen om heerlijk in de tuin te zitten, barbecues, blokhutten, speeltoestellen en trampolines voor de kinderen, dierenbenodigdheden als kippenhokken en buitenrennen voor de dieren en veel meer. Op de website van Boerenbond Welkoop vind je ook nuttige informatie over dieren & welzijn, plant & zorg en over werken en genieten in de tuin.

Welkoop Beoordelingen

Piet van Brabant  | 06/11/22  10:36:46 | Winkelbeoordeling :
Fijne website van Welkoop voor tuin- en dierbenodigdheden, en bijbehorende accessoires. Goede beschrijvingen van de artikelen en een ruim assortiment. Je kunt kiezen uit thuis bezorgen of in de winkel ophalen, prima!
John Wayn  | 31/10/22  17:25:13 | Winkelbeoordeling :
De bestelling was online makkelijk te plaatsen bij Welkoop. Jammer dat je niet kunt afrekenen online. De bestelling stond netjes klaar maar wel jammer dat ik daar eerst zelf over moest bellen omdat ik geen bevestigingsmail had ontvangen. Het personeel is behulpzaam, bekwaam en zeer vriendelijk.
Lee Wang  | 08/10/22  10:14:24 | Winkelbeoordeling :
Super service, voor nu een leuke korting op het voer en dan een snelle levering. Misschien een klein puntje, er staat altijd netjes een winkelvoorraad per product op en op de website niet. Bij de Welkoop in Deurne altijd zeer netjes geholpen en of gebeld als het product binnen is. Top, blij mee!
Ferry Bouman  | 28/09/22  10:53:11 | Winkelbeoordeling :
Welkoop is een hele fijne zaak met fijne, behulpzame mensen. Overal waren de zakken met houtpellets uitverkocht, maar niet bij onze Welkoop. Online bestelling lag keurig op mij te wachten en een medewerker hielp een handje mee bij het laden, perfect!
Henk Trabelsi  | 26/09/22  08:38:06 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop van Welkoop. Makkelijk online bestellen en ophalen in de winkel. Je wordt goed geholpen in de winkel, Niets op aan te merken het is altijd goed en je wordt er vriendelijk geholpen. Enorm assortiment, scherpe prijzen en mooie aanbiedingen.
Hans de Boer  | 14/08/22  09:05:59 | Winkelbeoordeling :
De online bestelling stond de volgende dag al klaar bij een vestiging van Welkoop. Bij het ophalen was er personeel die aanbood het naar de auto brengen. Prima prijzen en een goede service en een uitstekende bediening!
Charley Brown  | 29/07/22  10:52:26 | Winkelbeoordeling :
Snelle en correcte bezorging van Welkoop. De volgende dag had ik de bestelling in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Via email heb ik de factuur ontvangen. Fijne en gemakkelijke website.
Kim Kimich  | 18/07/22  14:09:58 | Winkelbeoordeling :
Bestelling is altijd snel af te halen bij Welkoop. Nooit achteraf een mail dat het toch niet leverbaar is en altijd snelle info over wanneer leverbaar. Fijne medewerkers, vriendelijk en kundig en daarom is Welkoop zeker een aanrader!
Hans Worst  | 22/05/22  12:55:32 | Winkelbeoordeling :
Welkoop is de leukste winkel voor alles wat met planten en dieren te maken heeft. Een winkel om uren in rond te dwalen. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, ruim assortiment voor tuin en dier. Fijne winkel, regelmatig goede aanbiedingen.
Frits Barend  | 24/03/22  19:15:04 | Winkelbeoordeling :
Hele mooie complete dierenassortiment. Super. Waarvoor alleen al mijn 5 sterren. En natuurlijk ook voor de tuin. Waarbij het voor het tuingereedschapsassortiment al een sterk houder is voor de winkel, ik ben super tevreden over Welkoop.
Anna Kournikova  | 14/02/22  17:53:52 | Winkelbeoordeling :
Bestelling geplaatst op website en binnen 10 minuten een bevestiging dat artikel klaar zal liggen in vestiging van mijn keuze. Goede communicatie en vriendelijke medewerkers in vestiging, alles probleemloos bij Welkoop!
Loise Hamilton  | 24/11/21  13:55:18 | Winkelbeoordeling :
Prima service-desk. Had kruiwagen besteld via web-shop maar daar zat vertraging op. Heb in overleg met service-desk de bestelling van de webshop kunnen annuleren en de kruiwagen bij een lokale vestiging van Welkoop kunnen ophalen. Heerlijk als mensen zich niet achter bestelprocedures verstoppen!
richard ber  | 22/11/21  12:28:47 | Winkelbeoordeling :
Wat een fijne webshop heeft Welkoop. Binnen een mum van tijd een bestelling kunnen plaatsen voor hondenvoer en kippenvoer. De prijzen zijn echt aantrekkelijk waardoor het loont om gebruik te maken van Welkoop.
Stoffel van Doorn  | 08/05/21  09:55:15 | Winkelbeoordeling :
Gewoon goede service van Welkoop, top levering, een mooie upgrade van Welkoop gekregen nadat mij origineel bestelde verticuteermachine niet leverbaar was. Snel gereageerd, opgestuurd en goed verpakt. En dat zonder prijsverschil!
Pieta Bambergen  | 12/09/20  13:18:22 | Winkelbeoordeling :
Verkopers van Welkoop denken met je mee. Is een reclame artikel niet (meer) op voorraad, dan wordt dat besteld en alsnog voor de reclameprijs gerekend. Top! Gemakkelijk om een bestelling te maken op een duidelijke site. Bestelling kan gevolgd worden en wordt goed verpakt, afgeleverd, super!
Arjan Bouman  | 19/02/20  16:05:00 | Winkelbeoordeling :
Goede (persoonlijke) aanbiedingen krijg je bij Welkoop. Je kunt er ook sparen voor korting en op je verjaardag krijg je altijd een leuk en handig cadeau. De bestelling is vlot en het werd snel bezorgd. Verder werd de cashback binnen 2 weken bijgeschreven.
Ron Veltman  | 14/11/19  16:20:36 | Winkelbeoordeling :
Welkoop. In mijn ogen geen tuincentrum en geen dierenwinkel. Maar wel heel fijn. Niet dicht bij mijn huis, dat is wel jammer. Toch ga ik er regelmatig naar toe om eten voor de hond te halen. En binnenkort van alles voor de buitenvogels.
lion van der wens  | 19/08/18  06:23:15 | Winkelbeoordeling :
Welkoop is een geweldige winkel waar je van alles kunt kopen voor je tuin . Allerlei artikelen voor een prachtig tuin leuke speeltoestellen voor de kleintjes waar je als het zonnetje schijnt je heerlijk van kunt genieten . Zeer goede winkel
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,00% CashCoins
Ontvang jouw duo verzorgingen gratis bij L'Occitane
Code:SOINS23
ONTVANG 16,25 CashCoins ONTVANG 16,25 CashCoins
visit register click click