ONTVANG 1,50% CashCoins ONTVANG 1,50% CashCoins

Yves Rocher Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Yves Rocher

Bestel met korting bij Yves Rocher schoonheidsproducten met 100% natuurlijke producten

Yves Rocher is dé online-shop voor al uw schoonheidsverzorging met 100% natuurlijke producten, GRATIS geschenken en leuke accessoires. Yves Rocher is wereldwijd nummer 1 in plantaardige cosmetica en al jaren een begrip voor natuurlijke schoonheidsproducten voor een aantrekkelijke prijs. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment producten voor gezichtsverzorging, parfums, zonnebrand, haar, voedingsupplementen en cadeau-ideeën.

Yves Rocher Beoordelingen

Manuela V Renswoude  | 21/04/20  07:34:52 | Winkelbeoordeling :
yves rocher is echt n super webshop ze hebben allerlei fijne produkten op natuurlijke basis....ze hebben oa heerlijke luchtjes en crèmes en de kwaliteit van hun produkten is zeer hoog en de prijs valt best mee ....ze hebben ook altijd veel kortingen...n echte aanrader vind ik
Stephanie Van der wal  | 23/02/20  20:18:28 | Winkelbeoordeling :
Mensen uitgenodigd om mee te maken wat ik heb gevoeld toen ik de producten van Yves Rocher heb uitgeprobeerd in 1 woord HEERLIJKE PRODUCTEN TEGEN EEN GOEDE PRIJS MET PROEF PRODUCTEN EN PROEFMONSTERS.probeer het zelf je wilt er vaker bestellen gegarandeerd!
Hennie Oosterink  | 01/03/19  14:23:08 | Winkelbeoordeling :
In het verleden vaak wat besteld. Ze hebben fijne producten,cremes,shampoo,douchegels,make-up alles was goed. Vaak hadden ze aanbiedingen. Heb vaak cremes,shampoo en douchegels besteld,make-up minder,maar alles was goed.
Hanneke  | 07/02/19  16:31:22 | Winkelbeoordeling :
Yves rocher heeft fijne producten die ook milieu en huid vriendelijk zijn! Regelmatig geven ze leuke cadeautjes bij je bestelling zoals een gratis product of laatst een mooie powerbank!! Erg fijn en.leuk
Vanessa Leman  | 28/12/18  22:03:59 | Winkelbeoordeling :
bij Yves Rocher bestel ik best wel graag. de levering bij bestelling bij Yves rocher verloopt vrij snel. problemen heb ik nog niet gehad bij een bestelling bij Yves rocher, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. er is wel een goede communicatie via mail, waar ik wel veel belang aan hecht. ik bestel dus zeker nog terug bij yves rocher
Petronella Smit  | 18/09/18  09:18:12 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher is voor mij al heel lang een prettige en gemakkelijke manier om mijn make-up voorraad aan te vullen en om leuke cadeautjes voor vriendinnen uit te zoeken. Yves Rocher heeft ook hele fijne verzorgingsproducten voor je huid. Lekker thuis op je gemak je producten bestellen, top!!
Fouzia Benboubker  | 06/06/18  09:32:48 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Yves Rocher.nl een van de beste websites in Nederland. Ruim assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, elk week aantrekkelijke kortingen. Overzichtelijke site, bestellen en betalen gaat heel makkelijk, snelle bezorging, goede klantenservice, gratis retourneren zonder gedoe. Een echte aanrader.
Natascha Luiten  | 01/06/18  21:32:39 | Winkelbeoordeling :
ik ben al jaren klant van yes rochel. nog uit de tijd dat je een bestelformulier in moest vullen met allerlei losse stickers erbij. nu ze een webshop hebben winkelt het een stuk prettiger. wel vreemd dat je in de webshop kan kiezen voor het ouderwetse formulier en deze op dezelfde manier in kunt vullen. de produkten zijn nog altijd prima met veel zorg voor milieu. Echt kwaliteit voor een redelijke prijs en altijd wat extra's bij je bestelling. het wordt tijd voor een app om nog makkelijker te kunnen shoppen.
jannie wallinga  | 06/03/18  18:15:18 | Winkelbeoordeling :
die heeft goede parfum enzo daar kun je wel wat bestellen En ook nog eens goed koop En je kan er ook altijd een leuk caudotje bij kopen ook geschikt voor verjaardagen kun je ook iets leuks kopen en deo en nagellak en wat kun je er wel niet kopen laten we ons dat eens af vraggen
faranaz dahoe  | 19/02/18  08:56:50 | Winkelbeoordeling :
Goeie producten wat het egt waard is om te kopen bij Julie de beste prijzen en leuke aanbiedingen Wil alleen nog klant bij jou worden aangezien mijn moeder vaker producten bij Julie besteld Julie hebben in Amsterdam egt een super gave winkel met zeer klantvriendelijke personeel ben daar erg geliefd
Kyra van der Sluis  | 26/01/18  20:14:05 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Yves Rocher persoonlijk een hele fijne winkel. Mooie en leuke producten voor een goed prijs, regelmatig voordelige aanbiedingen. De service is prima en makkelijk te bestellen, snelle levering!
Leo Paans  | 26/06/16  02:00:04 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher is al heel erg lang bekend als leverancier van verzorgings produkten voor hem en haar. En de kracht is overeind te blijven zonder winkel, en nu kun je online nog steeds terecht bij deze kwalitatieve winkel.
Leo Paans  | 26/06/16  02:08:44 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher is al heel erg lang bekend als leverancier van verzorgings produkten voor hem en haar. En de kracht is overeind te blijven zonder winkel, en nu kun je online nog steeds terecht bij deze kwalitatieve winkel.
Leo Paans  | 26/06/16  02:04:42 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher is al heel erg lang bekend als leverancier van verzorgings produkten voor hem en haar. En de kracht is overeind te blijven zonder winkel, en nu kun je online nog steeds terecht bij deze kwalitatieve winkel.
Elly Stöver  | 01/06/16  09:36:55 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher heeft prima producten en goede aanbiedingen. Ben al jaren klant en zeer tevreden over dit bedrijf. Ook het bestellen via de site gaat goed en heb je de producten snel in huis. Blijf dus klant bij hun en kan het iedereen aanraden.
Wendy Visser-van de Luijtgaarden  | 09/12/15  15:26:33 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher is een goede webwinkel om make-up en beauty producten te bestellen. Hun producten zijn erg geschikt voor een gevoelige huid en ze hebben regelmatig leuke aanbiedingen en gratis producten. De levering is erg snel en hun klantenservice is ook goed.
Marianne Hiemstra  | 19/10/15  19:26:05 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al zo lang klant van Yves Rocher, al vanaf de jaren 80. Toen bestelde ik altijd via een vriendin, heel omslachtig, maar nu online. Super gemakkelijk en er wordt precies bijgehouden hoeveel ik kan besparen op verzendkosten etc. Helemaal happy met die site!
anke  | 14/08/15  18:48:01 | Winkelbeoordeling :
Bij Yves Rocher bestel ik al jaren,ze hebben heerlijke produkten allemaal op natuurbasis.De service is altijd erg goed.De verzending duurt meestal een week. Ze hebben vaak aanbiedingen waardoor je lekker goedkoop kan shoppen.
Agnieszka Starzomska  | 03/04/15  19:08:35 | Winkelbeoordeling :
Fijne webwinkel. Producten van goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijs, vooral in de aanbieding. Een pakje binnen enkele dagen thuis. Uitstekende service: een keer kreeg ik verkeerde product in mijn pakje en na mijn e-mail werd het probleem snel en naar volle tevredenheid opgelost.
Veerle Wouters  | 28/03/15  12:37:22 | Winkelbeoordeling :
Al zolang ik makeup en verzorgingsproducten koop, koop ik het meeste bij Yves Rocher. Ze hebben goede producten, geven veel advies als je in de winkel langs gaat en ze belonen trouwen klanten met punten waarmee je dan gratis producten kan krijgen of korting op een behandeling.
Kim Nettenbreijers  | 25/01/15  13:14:02 | Winkelbeoordeling :
Absoluut fan van Yves Rocher. Fijne producten die heerlijk ruiken en ook nog eens goed zijn voor het milieu. Vooral de glansshampoo voor bruin haar en de douchegel granaatappel zijn mijn favorieten. Bij elke bestelling een gratis cadeautje, helemaal fijn toch ?!?
Ruiz De Moor Carmen  | 12/11/14  12:05:28 | Winkelbeoordeling :
Ives Rocher Leuke site Je vindt fijne verzorgingsproducten ales goed voor je huid.Ook veel korting. Leuk om cadeau te geven of om te krijgen .
M. Zdm  | 11/11/14  00:59:17 | Winkelbeoordeling :
Fijne verzorgingsproducten. Wat ik persoonlijk heel erg belangrijk vind, is dat het dierproefvrij is en dat het milieu zo weinig mogelijk wordt belast bij het produceren van de producten. Verder is het natuurlijk ook leuk dat je vaak een cadeautje krijgt bij je bestelling.
Jeroen Peters  | 05/10/14  09:18:35 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher is al heel lang de specialist op het gebied van beautyproducten kopen op afstand. Ook in de internettijd gaan ze goed mee. Je krijgt niet meer de 'loterijrolletjes' per post natuurlijk, maar wel leuke acties per mail. Goede winkel voor de mensen die veel beautyproducten willen!
Nanique van Drunen  | 08/07/14  08:30:06 | Winkelbeoordeling :
Leuke, duidelijke websites met heel veel producten. Goede en snelle service. Goede producten voor een goede prijs, vaak leuke aanbiedingen en leuke extra kadootjes te kiezen voor bij je bestelling. Ik bestel er regelmatig!
Marijke Boersma  | 11/06/14  14:00:43 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een hele leuke webshop met veel leuke aanbiedingen en snelle verzending. Ik vind wel dat ze soms hele leuke acties hebben maar te veel voorwaarden, denk hierbij aan gratis bij minimale besteding van bepaald aantal euro, en dat vind ik heel misleidend.
Patty Lemson  | 02/06/14  21:14:46 | Winkelbeoordeling :
De make-up van Yves Rocher vind ik wat minder, maar alle soorten crème zijn geweldig! Of het nu voor je handen, voeten, gezicht of lijf is, alle crèmes zijn op plantaardige basis en hypo-allergeen. En heel betaalbaar als je slim gebruikt maakt van de aanbiedingen.
Lena Terra  | 17/05/14  11:54:12 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jarenlang klant bij Yves Rocher. Je kunt er heerlijke parfums en crews kopen die niet duur zijn. Sinds Yves Rocher bijna geen winkels meer heeft, ben ik overgestapt op de webshop en dat is verschrikkelijk handig. Snelle bezorging. etc.
Ina van Haaften  | 09/05/14  09:02:29 | Winkelbeoordeling :
Al vele jaren een tevreden klant hier, heerlijke natuurlijke producten van goede kwaliteit en dat voor een nette prijs (vooral in de aanbieding). Het pakje wordt meestal snel geleverd en voldoende betaalopties waaronder iDeal en acceptgiro.
Raika nava  | 06/02/14  20:55:48 | Winkelbeoordeling :
ik ben heel blij met YVER ROCHER , ik bestel vaak .verschillende produkten uit hun assortiment. goed kwaliteit, betrouwbaar en nog lueker dat je met acceptgiro mag betallen .
Ria van delen  | 02/01/14  09:27:02 | Winkelbeoordeling :
yves rocher is helemaal mijn ding bestel elke 2 maanden heel tevreden
mary kes-hoppe  | 02/01/14  12:53:46 | Winkelbeoordeling :
een geweldige winkel waar je online en in de winkel leuke natuurlijke producten kunt kopen voor een zacht prijsje. Ook kan je er leuke kedootjes bij krijgen. Kortom een winkel voor ieder wat wils
Tamara van der Steen  | 17/12/13  08:27:08 | Winkelbeoordeling :
Leuke makeup aanbiedingen zijn er volop. Bestellingen worden netjes op tijd afgeleverd en de kwaliteit os zeer goed.
Klaziena Waerts  | 07/12/13  17:03:49 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel via boekje die ik per post ontvang. Ik ontvang snel, correct en goed verpakt mijn bestelling.
klaziena waerts  | 07/12/13  17:04:29 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel via boekje die ik per post ontvang. Ik ontvang snel, correct en goed verpakt mijn bestelling.
Christine Chu  | 04/12/13  20:52:57 | Winkelbeoordeling :
Zeer goede site met veel keuze uit beautyproducten, levertijd is erg snel
Annette Smit  | 02/12/13  00:16:22 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher is een geweldig product, het maakt niet uit wat je er koopt. De site is romantisch zonder zwoel te zijn. Voor meer achtergrond informatie kan je ook op de site terecht. Voor mensen die echt geïnteresseerd zijn in goede plantaardige producten.
Daniëlle Lekkerkerk  | 28/11/13  19:48:54 | Winkelbeoordeling :
Webshop heeft altijd fijne acties en aanbiedingen!
Farzaana Jahangier  | 26/11/13  23:15:34 | Winkelbeoordeling :
Hey allemaal, Ik bestelde hier al voordat ik bij Ladycash kwam en ik was nooit ontreveden over hun kwaliteit en klantvriendelijkheid. Bij iedere bestelling wat je doet krijg je een product spot goedkoop plus je krijgt een cadeau.
marie jansen  | 19/11/13  08:27:18 | Winkelbeoordeling :
Nu luxe parfums tot 50% korting! Leuk om cadeau te geven of om te krijgen! Vanaf 25,- wordt uw bestelling gratis thuis bezorgd!
geertje Eilander  | 18/11/13  19:11:03 | Winkelbeoordeling :
goede producten voor niet veel geld
Dima Kutincheva  | 17/11/13  07:46:49 | Winkelbeoordeling :
Natural cosmetic. Top!
anja van vessem  | 17/11/13  09:24:21 | Winkelbeoordeling :
ik vind dat ze erg fijne producten hebben en door het voordeel ook nog extra voordelig, Toppie
Lotte Mulder  | 17/11/13  14:59:40 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen, breed assortiment.
Elly Boon  | 15/11/13  11:46:13 | Winkelbeoordeling :
Al jarenlang klant. Prima producten en prima service. Aanrader
Rachel Meijer  | 29/10/13  16:46:42 | Winkelbeoordeling :
Het is een goed gevulde webshop met per artikel een uitstekende omschrijving. Yves Rocher staat bekend om de goede kwaliteit van haar producten en vanuit mijn optiek is dit ook zo. De service die zij bied is absoluut vanuit de behoefte van de klant en daar ben ik van overtuigd.
Anke Bolts  | 25/10/13  11:30:21 | Winkelbeoordeling :
snelle en correcte levering
gaby kramer  | 07/10/13  18:04:26 | Winkelbeoordeling :
niet al te duur, maar vaak blijven de luchtjes ook niet goed hangen
Annette Pieterman-Wittenberg  | 08/10/13  10:46:17 | Winkelbeoordeling :
Yves Rocher voor een goede verzorging tegen aantrekkelijke prijzen
Nelly Zegel  | 08/10/13  14:46:32 | Winkelbeoordeling :
Leuke site en erg goed je wordt hier vrolijk van en alles is nartuurlijk.en niet zo duur .nelly
Bhakti Dharma  | 09/10/13  08:02:11 | Winkelbeoordeling :
Strakke website, duidelijk gericht op volwassenen (netjes in "u" vorm). Overzichtelijk gemaakt, op de voorpagina kun je al alles vinden wat belangrijk is, al is de indeling niet even overzichtelijk. Goede foto's bij de producten.
Maria Catharina Van Rijn  | 06/10/13  16:40:44 | Winkelbeoordeling :
De produkten van Yves Rocher gebruik ik al jaren en ben er zeer tevreden over. Door Yves Rocher kijk je met andere ogen naar de natuur. Yves Rocher is goed voor je huid en goed voor de natuur!
Lia Kwasiba  | 07/10/13  10:51:11 | Winkelbeoordeling :
Ruim assortiment aan beauty producten.helemaal top
Saskia de Wachter  | 28/09/13  11:18:37 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel hier vaak mijn beautyproducten. De producten zijn van goede kwaliteit en bestellen in de webshop is goedkoper dan de winkel. Altijd een leuk geschenk en als je lid wordt van de nieuwsbrief nog meer voordelen. Pakketjes altijd snel verzonden. Goede webshop!
Marleen Buter  | 28/08/13  09:29:50 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke site, aantrekkelijke aanbiedingen en altijd een gratis extraatje!
Suzan Ser  | 29/06/13  13:11:02 | Winkelbeoordeling :
Had mijn bestelling snel binnen. Vooral de afdeling met Parfum is een aanrader!
 

Schrijf een beoordeling en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 1,50% CashCoins ONTVANG 1,50% CashCoins
visit register click click