ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Over GekkenGoud.nl

Over Gekkengoud.nl en Orangebuddies

Over Gekkengoud.nl

Gekkengoud.nl is een cashback website waar je korting krijgt op online aankopen en op diverse manieren CashCoins kunt sparen. Gekkengoud.nl is onderdeel van online mediabedrijf OrangeBuddies Media.

Hoe werkt Gekkengoud.nl?

Bij Gekkengoud.nl ontvang je heel eenvoudig extra kortingen bij het online shoppen. Via de meer dan 2.500 aangesloten webshops biedt Gekkengoud.nl korting op miljoenen producten, van kleding en schoenen tot vakanties, meubels en elektronica. Ook kan je op diverse andere manieren op de website en in de Gekkengoud.nl App CashCoins sparen, bijvoorbeeld met e-mails lezen, vrienden uitnodigen, spellen spelen en aanbiedingen delen. Aanmelden bij Gekkengoud.nl is geheel gratis, zonder verdere verplichtingen.

Met Gekkengoud.nl willen wij jou de beste & meeste voordelen bieden bij het online winkelen. Als je je (gratis) registreert als lid van Gekkengoud.nl, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Cashback korting bij online aankopen
  • Extra korting op miljoenen producten met kortingscodes & speciale acties
  • CashCoins sparen voor cadeaubonnen of cash
  • Nodig vrienden uit en ontvang een vriendenbonus

Onderdeel van OrangeBuddies Media

Gekkengoud.nl is één van de cashback websites van OrangeBuddies Media, een online mediabedrijf dat sinds de oprichting in 2009 is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Met meer dan 100 cashback websites in Europa. OrangeBuddies is gespecialiseerd in online cashback & loyalty portals met als doel toegevoegde waarde te bieden voor zowel consumenten als adverteerders.

 

Close
Tot 1,75% CashCoins
€50,- korting op blokhutten en overkappingen bij Warentuin
Code:2023BLOKHUT50
ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
visit register click click