Side-Banner
Meld je aan en ontvang direct 100 Goudklompjes
Help

Over GekkenGoud.nl

Over Gekkengoud.nl en Orangebuddies

Over Gekkengoud.nl

Gekkengoud.nl is een cashback website waar je korting krijgt op online aankopen en op diverse manieren Goudklompjes kunt sparen. Gekkengoud.nl is onderdeel van online mediabedrijf OrangeBuddies Media.

Hoe werkt Gekkengoud.nl?

Bij Gekkengoud.nl ontvang je heel eenvoudig extra kortingen bij het online shoppen. Via de meer dan 2.500 aangesloten webshops biedt Gekkengoud.nl korting op miljoenen producten, van kleding en schoenen tot vakanties, meubels en elektronica. Ook kan je op diverse andere manieren op de website en in de Gekkengoud.nl App Goudklompjes sparen, bijvoorbeeld met e-mails lezen, vrienden uitnodigen, spellen spelen en aanbiedingen delen. Aanmelden bij Gekkengoud.nl is geheel gratis, zonder verdere verplichtingen.

Met Gekkengoud.nl willen wij jou de beste & meeste voordelen bieden bij het online winkelen. Als je je (gratis) registreert als lid van Gekkengoud.nl, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Cashback korting bij online aankopen
  • Extra korting op miljoenen producten met kortingscodes & speciale acties
  • Goudklompjes sparen voor gratis cadeaus, cadeaubonnen of cash
  • Nodig vrienden uit en ontvang een vriendenbonus

Onderdeel van OrangeBuddies Media

Gekkengoud.nl is één van de cashback websites van OrangeBuddies Media, een online mediabedrijf dat sinds de oprichting in 2009 is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met kantoren in Nederland, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 100 cashback websites in Europa en Australië. OrangeBuddies is gespecialiseerd in online cashback & loyalty portals met als doel toegevoegde waarde te bieden voor zowel consumenten als adverteerders.

  nowGo Kortlopende reisverzekering
Close
tot 3,25% Goudklompjes
Ontvang 20% korting bij Groupon Shopping
Code:LOVE
Holidaycars.com
visit register click click