ONTVANG 0,50% CashCoins ONTVANG 0,50% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

 • Wat is de GekkenGoud Alertbar?
  De GekkenGoud Alertbar geeft, als je online shopt, aan bij welke websites je cashback krijgt. Je krijgt automatisch een melding, waardoor je nooit meer cashback misloopt. Hiermee bespaar je honderden Euro’s extra per jaar. Installeer de GekkenGoud Alertbar hier.
 • Hoe werkt de GekkenGoud Alertbar?
  Is de GekkenGoud Alertbar geïnstalleerd, dan geeft deze een melding als je een webshop bezoekt die is aangesloten bij GekkenGoud en waar je CashCoins kunt verdienen. De GekkenGoud Alertbar wordt geactiveerd zodra je doorklikt naar een webshop vanaf GekkenGoud.nl en is gedurende 20 minuten actief. De melding van de Alertbar verschijnt bovenin je browservenster en toont hoeveel CashCoins je ontvangt bij de betreffende webshop. Klik op de button Klik hier voor CashCoins en je gaat direct naar de pagina van deze webshop op GekkenGoud.nl. Vervolgens ga je via de button Koop nu met korting naar de webshop en doe je jouw aankoop.
 • Hoe installeer ik de GekkenGoud Alertbar?
  In slechts enkele, simpele stappen is de GekkenGoud Alertbar geïnstalleerd. Klik hier om de Alertbar voor de gewenste browser te installeren. Kijk voor meer informatie over het installeren van de Alertbar bij de gewenste browser: Chrome, Firefox. De Alertbar is op dit moment niet beschikbaar voor andere browsers.
 • Vanaf welk bedrag kan ik een uitbetaling aanvragen voor de CashbackCard?
  De uitbetaling grens is gelijk aan de normale uitbetalingen, dus vanaf 10 CashCoins kan je een uitbetaling aanvragen.
 • Voor welke browsers is de GekkenGoud Alertbar beschikbaar?
  De GekkenGoud Alertbar is beschikbaar voor de browsers Chrome (versie 10 of hoger) en Firefox (versie 28 of hoger).
 • Is de GekkenGoud Alertbar gratis te installeren en te gebruiken?
  Ja, installatie en gebruik van de Alertbar is geheel gratis voor leden van GekkenGoud.nl.
 • Hoe zie ik of ik cashback verdien bij een webshop?
  De GekkenGoud Alertbar wordt alleen getoond in de browser als je een webshop bezoekt waar je CashCoins kunt verdienen. Bovenin het browservenster verschijnt een melding van de Alertbar met het aantal CashCoins en de button Klik hier voor CashCoins. Is een webshop niet aangesloten bij GekkenGoud, dan verschijnt er geen melding in de browser.
 • Moet ik nog naar www.gekkengoud.nl voordat ik via de Alertbar een aankoop doe?
  Ja. De aankoop kan alleen worden geregistreerd via jouw GekkenGoud account als je via onze website doorklikt naar de betreffende webshop, zoals je normaal gesproken ook doet om CashCoins te verdienen. We hebben het wel makkelijk gemaakt voor je, als je in de Alertbar klikt op de button Klik hier voor CashCoins dan ga je direct naar de pagina van de betreffende webshop op GekkenGoud.nl en kan je daar direct doorklikken. Dit is een extra controle om ervoor te zorgen dat je bent ingelogd voordat je doorklikt naar de webshop, waardoor de CashCoins in jouw account worden geregistreerd.
 • Moet ik zijn ingelogd als ik gebruik maak van de GekkenGoud Alertbar?
  Nee. De GekkenGoud Alertbar wordt na activatie getoond in de browser bij aangesloten webshops, ongeacht of je op dat moment wel of niet bent ingelogd op GekkenGoud.nl. Ga je een aankoop doen en klik je op de button Klik hier voor CashCoins in de Alertbar, dan vindt er altijd nog een extra controle plaats of je bent ingelogd voordat je vanaf onze website doorklikt naar de betreffende webshop. Ben je nog niet ingelogd, dan verschijnt de melding om dat alsnog te doen om CashCoins te verdienen.
 • Krijg ik evenveel cashback via de GekkenGoud Alertbar als via de website?
  Jazeker! De GekkenGoud Alertbar maakt het verdienen van CashCoins tijdens het online shoppen nog makkelijker en leuker. Je verdient altijd evenveel CashCoins via de GekkenGoud Alertbar als via de website.
 • Is de GekkenGoud Alertbar veilig om te installeren?
  Ja, de GekkenGoud Alertbar kan veilig worden geïnstalleerd. Er wordt geen spyware, malware of adware geïnstalleerd bij het downloaden van de GekkenGoud Alertbar. De Alertbar kan op elk gewenst moment worden verwijderd.
 • Waarom krijg ik niet voor alle GekkenGoud webshops een melding in de Alertbar?
  De webshops, die zijn aangesloten bij GekkenGoud, moeten toestemming geven voor promotie via de Alertbar. Als webshops hiervoor geen toestemming geven, mag er geen melding worden getoond in de Alertbar. Er zijn momenteel slechts enkele webshops die dit niet toestaan.
 • Installeer de GekkenGoud Alertbar in Google Chrome
  Voor het downloaden van de GekkenGoud Alertbar in Google Chrome klik hier. Kies voor installatie van de Alertbar in Chrome en de Google App Store opent automatisch. Klik op de button Gratis rechtsboven in het Google App Store scherm en bevestig vervolgens de vraag of je de extensie wilt downloaden in het popup venster dat verschijnt.
 • Installeer de GekkenGoud Alertbar in Mozilla Firefox
  Voor het downloaden van de GekkenGoud Alertbar in Mozilla Firefox klik hier. Kies voor installatie van de Alertbar in Firefox en het add-ons scherm opent automatisch. Klik op Installeren/Toevoegen in Firefox en de Alertbar wordt gedownload. Het kan zijn dat er extra toestemming wordt gevraagd voor de installatie van de Alertbar op jouw computer.
 • Hoe kan ik de GekkenGoud Alertbar verwijderen?
  De GekkenGoud Alertbar kan op elk gewenst moment worden verwijderd. Heb je vragen over het gebruik van de Alertbar, neem dan eerst contact met ons op. We helpen je graag!

  Chrome: Voor het verwijderen van de GekkenGoud Alertbar klik je in de browser rechtsboven op de drie oranje streepjes en vervolgens op Instellingen. Kies aan de linkerkant voor Extensies en klik het vinkje weg bij de GekkenGoud Alertbar om de Alertbar uit te schakelen of klik op de Prullenbak om de Alertbar geheel te verwijderen uit Chrome.

  Firefox: Voor het verwijderen van de GekkenGoud Alertbar klik je in de browser rechtsboven op de drie streepjes en vervolgens op Add-ons of ga via Extra bovenin je scherm naar Add-ons. In de tab Extensies kan je de GekkenGoud Alertbar uitschakelen/verwijderen. Sluit de browser vervolgens af. Bij het opnieuw openen van de browser is de Alertbar verwijderd.

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

ONTVANG 0,50% CashCoins ONTVANG 0,50% CashCoins
visit register click click