ONTVANG 0,50% CashCoins ONTVANG 0,50% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

 • Wat is GekkenGoud.nl?
  GekkenGoud.nl geeft CashCoins op jouw online aankopen. Als je naar GekkenGoud.nl gaat, op één van de links van de aangesloten webshops klikt en daar een aankoop doet, betaalt GekkenGoud.nl een deel van jouw aankoopbedrag terug. Hiervoor moet je wel lid zijn van GekkenGoud.nl. Het lidmaatschap is GRATIS. Er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden en je betaalt niet meer als je via GekkenGoud.nl koopt. Je kan zelfs nog meer korting krijgen met kortingscodes en speciale deals. Bij de aangesloten webshops op GekkenGoud.nl staat aangegeven of er een kortingscode of speciale deal beschikbaar is. Verdien nog meer met GekkenGoud.nl door vrienden uit te nodigen om ook lid te worden en door het invullen van enquêtes.
 • Moet ik mij aanmelden bij GekkenGoud.nl om CashCoins te sparen?
  Ja, om CashCoins te sparen moet je zijn aangemeld bij GekkenGoud.nl. Aanmelden is GRATIS en er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden. Zonder aanmelding kunnen wij niet registreren wie de aankoop heeft gedaan en is het niet mogelijk om de CashCoins aan de juiste persoon toe te wijzen. Ben je nog niet aangemeld? Klik hier om je aan te melden. Voor het gebruik van de kortingscodes op GekkenGoud.nl is aanmelding niet noodzakelijk.
 • Wat kost aanmelden bij GekkenGoud.nl?
  Aanmelden bij GekkenGoud.nl is GRATIS. Er zijn geen verdere verplichtingen aan het lidmaatschap verbonden en na aanmelding krijg je van GekkenGoud.nl direct CashCoins op je online aankopen.
 • Hoe kan ik mij aanmelden?
  GekkenGoud.nl kent twee manieren om te registreren en in te loggen:
  1. Meld je hier aan voor GekkenGoud.nl of klik op de link om je aan te melden bovenin het scherm. Je ontvangt van GekkenGoud.nl een bevestiging van jouw aanmelding per e-mail. Klik op de link in deze e-mail om jouw aanmelding definitief te maken.
  2. Registreer je hier via Facebook. Klik op de Facebook button en maak een account met het zelfde wachtwoord en e-mailadres als je Facebook account. Jouw acties worden NIET getoond op Facebook. Het idee hierachter is dat men tegenwoordig al te veel wachtwoorden heeft en op deze manier heb je voor verschillende platformen hetzelfde wachtwoord.
  Daarna kun je direct geld verdienen!
 • Waarom moet ik mij aanmelden?
  Door het aanmelden/inloggen bij GekkenGoud.nl kunnen wij registreren wanneer jij een aankoop doet. Hierdoor weten wij hoeveel CashCoins wij moeten bijschrijven in jouw account op GekkenGoud.nl. Wij registreren niet welke producten je koopt, alleen het totale aankoopbedrag. Zonder registratie weten wij niet bij welke webshop jij een aankoop hebt gedaan en kunnen wij geen CashCoins geven.
 • Wat doet GekkenGoud.nl met mijn gegevens?
  De door jou verstrekte gegevens worden door GekkenGoud.nl alleen gebruikt om korting te kunnen geven op jouw online aankopen en om jou op de hoogte te houden van de nieuwste acties met de GekkenGoud.nl nieuwsbrieven en mailings. Daarnaast kun je deelnemen aan het online panel, in dat geval worden jouw gegevens gebruikt voor marktonderzoek. In deze onderzoeken werken we met geaggregeerde en anonieme gegevens om er zo voor te zorgen dat jouw privacy niet in gevaar komt. Bekijk voor meer informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens onze privacyverklaring.
 • Ik woon in buiten Nederland. Kan ik gebruik maken van GekkenGoud.nl?
  Nee, je kan alleen gebruik maken van GekkenGoud.nl als je in Nederland woont en een Nederlandse bank- of girorekening hebt.
 • Wat is het verschil tussen shops, kortingscodes en deals?
  GekkenGoud.nl geeft CashCoins voor online aankopen bij de aangesloten webshops. Deze CashCoins zijn een vast aantal per aankoop of een percentage van het aankoopbedrag. De CashCoins ontvang je in jouw account op GekkenGoud.nl, nadat jouw aankoop is goedgekeurd door de webshop. Kortingscodes geven direct korting bij het plaatsen van jouw bestelling. Je voegt de code toe in het bestelproces en de korting wordt direct verrekend. Je betaalt dan de aankoopprijs minus de korting. Als GekkenGoud.nl beschikt over een kortingscode of speciale deal bij één van de aangesloten webshops, vermelden we dat bij de betreffende webshop op de website. Zo kun jij profiteren van nog méér korting!
 • Hoe blijf ik op de hoogte van nieuwe acties?
  Meld je aan bij GekkenGoud.nl en wij houden je met onze E-Mails op de hoogte van nieuwe webshops, kortingscodes en speciale deals. Zo mis je niks en verdien je het meeste geld en voordeel!

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

ONTVANG 0,50% CashCoins ONTVANG 0,50% CashCoins
visit register click click