ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Smart Help service

Meer dan 80% van de vragen kunnen door het beantwoorden van onderstaande vragen direct voor je worden opgelost mocht je er toch niet uitkomen kun je via deze wizard contact met ons opnemen.

  • Hoe krijg ik bij GekkenGoud CashCoins voor mijn online aankopen?
    Ga naar www.gekkengoud.nl voordat je een aankoop doet, log in en klik via onze links naar de webshop van jouw keuze om je aankoop te doen. Wij registreren jouw aankoop en schrijven de CashCoins bij in jouw account op GekkenGoud.
  • Moet ik altijd zijn ingelogd bij GekkenGoud om CashCoins te krijgen voor mijn aankoop?
    Ja, alleen als je bent ingelogd bij GekkenGoud en klikt op de links op onze website kunnen we jouw aankoop registreren en de CashCoins geven. Zonder inloggen is registratie van jouw aankoop niet mogelijk en kunnen wij geen CashCoins geven.
  • Waar kan ik shoppen voor CashCoins?
    Je krijgt CashCoins voor aankopen bij alle, bij GekkenGoud, aangesloten webshops. Klik hier voor een overzicht van alle aangesloten webshops of ga op de website naar Shops. Bij elke webshop staat aangegeven hoeveel CashCoins jij per aankoop van GekkenGoud ontvangt.
  • Hoeveel CashCoins krijg ik voor mijn online aankopen?
    Het aantal CashCoins varieert per webshop en soms zelfs per type product of dienst. De door GekkenGoud verstrekte CashCoins (een vast aantal per aankoop of een percentage van het totale aankoopbedrag) staat aangegeven bij de informatie over de webshop. De CashCoins worden berekend over het totale aankoopbedrag exclusief BTW en verzendkosten. Klik op Bereken jouw CashCoins en zie direct hoeveel CashCoins je verdient als je via GekkenGoud je aankoop doet.
  • Krijg ik voor al mijn aankopen CashCoins?
    In principe wel, maar er zijn enkele uitzonderingen. Check daarom altijd de informatie van de webshop op GekkenGoud om te zien of de CashCoins van toepassing zijn op het gehele assortiment van de webshop. Verschilt het aantal CashCoins per productgroep, dan wordt dit bij de informatie over de shop weergegeven. Staat er slechts één percentage of aantal vermeld en geen verdere bijzonderheden? Dan geldt dat aantal CashCoins voor het gehele assortiment van de webshop. De CashCoins worden berekend over het totale aankoopbedrag exclusief BTW en verzendkosten.
  • Betaal ik meer als ik via GekkenGoud koop?
    Nee, je betaalt via GekkenGoud niet meer. Als je direct bij de betreffende webshop een aankoop zou doen, betaal je dezelfde prijs.
  • Krijg ik CashCoins over het totale aankoopbedrag als ik producten retourneer?
    Nee, bij het retourneren van een deel van de bestelling wordt het aantal CashCoins aangepast. Er worden CashCoins gegeven over het bedrag waarvoor daadwerkelijk wordt aangekocht. In enkele gevallen komen de CashCoins bij aanpassing van de order of retournering van een deel van de aankoop in z'n geheel te vervallen. Wordt de gehele bestelling geretourneerd? Dan vervallen ook alle CashCoins.
  • Kan ik gebruik maken van een kortingscode en tevens de CashCoins van GekkenGoud ontvangen?
    Ja, maar wij adviseren om alleen gebruik te maken van kortingscodes die worden vermeld op onze website. Kortingscodes van andere websites worden niet ondersteund, waardoor de CashCoins van GekkenGoud in veel gevallen komen te vervallen.
  • Zijn mijn account bij GekkenGoud en mijn account bij de aangesloten webshops hetzelfde?
    Nee, jouw account bij GekkenGoud staat geheel los van jouw accounts bij de aangesloten webshops.
  • Als ik twee aankopen doe bij dezelfde webshop, moet ik dan terugkomen naar GekkenGoud om weer CashCoins te krijgen?
    Ja, om CashCoins te krijgen van GekkenGoud moet je bij elke (nieuwe) aankoop via GekkenGoud doorklikken naar de webshop van jouw keuze. Je kan wel meerdere producten tegelijk bestellen en CashCoins krijgen, zolang het dezelfde order betreft. Is jouw bestelling bij de betreffende webshop afgerond? Ga dan opnieuw via GekkenGoud naar de betreffende webshop om een nieuwe order aan te maken en (opnieuw) CashCoins te verdienen.
  • Ik heb een vraag en/of klacht over een product dat ik via GekkenGoud heb gekocht. Wat moet ik doen?
    Aankopen worden gedaan bij de aangesloten webshops. GekkenGoud verkoopt zelf geen producten en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor producten die worden geleverd door derden. Bij vragen en/of klachten over aangekochte producten verwijzen we je dan ook door naar de betreffende webshop. Neem contact op met de webshop om het probleem op te lossen.
  • Wanneer wordt mijn aankoop in 'Mijn account' getoond?
    Jouw aankoop wordt in principe binnen 48 uur getoond in jouw account op GekkenGoud. De aankoop moet dan nog wel worden goedgekeurd door de betreffende webshop. Pas na goedkeuring door de webshop kan je, bij voldoende tegoed in jouw account op GekkenGoud, het tegoed laten uitbetalen. Bij elke aankoop in jouw account staat aangegeven welke status de aankoop op dat moment heeft. Kijk hier wat de verschillende statussen betekenen.
  • Hoe vind ik mijn favoriete webshops snel terug op GekkenGoud?
    Plaats webshops, die je graag nog eens wilt bezoeken, in jouw persoonlijke lijst met Favoriete shops op GekkenGoud en je vindt ze altijd snel terug. Hoe doe je dit? Bij de informatie van elke aangesloten webshop op GekkenGoud staat rechtsboven op de pagina Voeg toe aan mijn favorieten. Klik op deze link en de shop wordt toegevoegd aan jouw persoonlijke lijst met favoriete webshops op GekkenGoud. Een overzicht van jouw favoriete shops vind je in jouw account op GekkenGoud. Snel shops zoeken op GekkenGoud kan ook met de zoekfunctie rechtsboven in het scherm of ga naar het overzicht van de webshops en maak gebruik van de zoekbox Shop zoeken.

Staat jouw vraag er niet bij? Klik op een van onderstaande onderwerpen om jouw vraag te beantwoorden

Close
Tot 5,00% CashCoins
20% korting op al jouw Elemis favorieten
Code:20ELEMIS
ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
visit register click click