ONTVANG 0,50% CashCoins ONTVANG 0,50% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help
 • Ik heb de bevestigingsmail niet ontvangen om mijn uitbetalingsaanvraag te bevestigen
  Zodra je een uitbetaling hebt aangevraagd, sturen we een e-mail met een bevestigingslink om de aanvraag te bevestigen. Alleen als jouw uitbetalingsaanvraag is bevestigd via de bevestigingslink wordt jouw uitbetaling in behandeling genomen en binnen 30 dagen verwerkt. Heb jij de bevestigingsmail niet ontvangen? Dan raden we je aan eerst jouw spambox te controleren. Als je de e-mail ook niet in jouw spambox hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.
 • Hoe kan ik mijn tegoed laten uitbetalen?
  Je kan een uitbetaling aanvragen als het totale tegoed in jouw account op GekkenGoud 10 CashCoins of meer bedraagt. In het totale tegoed worden alleen aankopen meegerekend die de status goedgekeurd hebben. Je kan laten uitbetalen in geld of in cadeaukaarten. Je bent niet verplicht om jouw tegoed direct te laten uitbetalen zodra je het minimum uitbetalingsbedrag hebt bereikt. Je kan het ook laten staan in jouw account en pas bij een hoger bedrag laten uitbetalen. Tegoeden komen enkel te vervallen als je gedurende een aangesloten periode van meer dan 1 jaar niet actief bent geweest op GekkenGoud of in het geval van misbruik.
 • Worden er kosten in rekening gebracht als ik uitbetaling aanvraag?
  Nee, voor de uitbetaling van een tegoed op GekkenGoud worden geen kosten in rekening gebracht.
 • Is er een minimum uitbetalingsbedrag?
  Ja, uitbetaling is mogelijk zodra jouw tegoed op GekkenGoud 10 CashCoins of meer bedraagt. In het totale tegoed worden alleen aankopen meegerekend die de status goedgekeurd hebben. Voor tegoeden tot 10 CashCoins kan geen uitbetaling worden aangevraagd.
 • Hoe lang duurt het voordat ik het tegoed op mijn rekening heb staan?
  Uitbetalingsaanvragen worden door GekkenGoud binnen 30 dagen verwerkt. Binnen enkele werkdagen na verwerking van de aanvraag wordt het tegoed bijgeschreven op de bankrekening van de gebruiker.
 • Ik heb een uitbetaling aangevraagd, maar mijn tegoed nog niet ontvangen. Hoe kan dat?
  De termijn voor het verwerken van een uitbetalingsaanvraag is maximaal 30 dagen. Is deze termijn verstreken en is het tegoed nog niet bijgeschreven op jouw rekening? Neem dan contact met ons op en wij proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
ONTVANG 0,50% CashCoins ONTVANG 0,50% CashCoins
visit register click click