ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Kortingscodes & acties

Wij helpen jou graag bij het vinden van de beste acties en kortingscodes bij online shops. Als je bent aangemeld bij GekkenGoud.nl profiteer je met onze kortingscodes & speciale acties nog eens extra, bovenop de vergoeding die je standaard van GekkenGoud.nl ontvangt op je online aankopen. Dat is dus dubbel zoveel korting!

Hoe krijg je extra korting met kortingscodes & speciale acties?

Bespaar met onze kortingscodes & acties het hele jaar door extra op het aankoopbedrag, laat je bestelling gratis verzenden of profiteer van andere topacties!

Stap 1: Meld je aan en krijg extra korting!

De kortingscodes & acties op GekkenGoud.nl zijn voor iedereen toegankelijk, maar alleen als je bent ingelogd op GekkenGoud.nl profiteer je van extra korting. Meld je gratis aan en bespaar dubbel zo veel! Je profiteert niet alleen van onze kortingscodes en speciale acties, maar je krijgt daar bovenop ook nog eens de standaard vergoeding van GekkenGoud.nl.
Ben je al aangemeld bij GekkenGoud.nl? Zorg dan altijd dat je bent ingelogd op GekkenGoud.nl voordat je bij één van de aangesloten webshops een aankoop gaat doen. Alleen dan ontvang je de CashCoins vergoeding van GekkenGoud.nl.

Stap 2: Zoek je kortingscode of speciale actie

Zoeken in het ruime aanbod kortingscodes en acties op GekkenGoud.nl kan eenvoudig door de naam van de webshop, waarvoor je een kortingscode zoekt, in te vullen in de zoekbox bovenaan de pagina. Maar je kan ook gewoon je favoriete shop zoeken in het overzicht van aangesloten webshops. Is er voor jouw shop een kortingscode of speciale actie beschikbaar, dan staat dat aangegeven bij de informatie over de webshop.

Stap 3: Doe een aankoop en gebruik de kortingscode

Heb je de kortingscode gevonden bij de informatie over de webshop? Klik op de groene button voor de kortingscode of actie. Kopieer de kortingscode, want deze moet je later bij het afrekenen in de webshop invullen. Klik op de blauwe button om naar de shop te gaan (zorg dat je bent ingelogd!), doe je aankoop in de webshop en plak bij het afrekenen de kortingscode in het daarvoor bestemde veld. De kortingscode wordt direct verwerkt bij het afrekenen in de webshop. De CashCoins vergoeding die je van GekkenGoud.nl krijgt, wordt in jouw persoonlijk account op GekkenGoud.nl bijgeschreven.

Heb je nog vragen? Lees onze uitgebreide FAQ's voor meer informatie over de kortingscodes & acties van GekkenGoud.nl

De voordelen van GekkenGoud.nl

Bij GekkenGoud.nl profiteer je het hele jaar door van de meeste CashCoins op je online aankopen! Bekijk ons uitgebreide aanbod van kortingscodes & acties, meld je gratis aan en krijg dubbel zoveel korting! 

Close
3,50 CashCoins
Ontvang tot €90 korting op je maaltijd bij Green Chef
Code:GCORANGE50
ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
visit register click click