ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Shoppen met CashCoins

Shoppen met korting

Leden sparen via GekkenGoud.nl CashCoins op hun aankopen bij meer dan 2989 bekende en minder bekende webshops. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je gratis aanmelden en je online aankopen altijd starten bij GekkenGoud.nl!

Hoe spaar je CashCoins bij de aangesloten webshops?

 • 1

  Stap 1: Meld je aan

  Meld je gratis aan op GekkenGoud.nl. Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
  > Meld je nu aan en krijg direct 1,00 CashCoins in jouw account gestort!

 • 2

  Stap 2: Log in

  Zorg altijd dat je bent ingelogd op GekkenGoud.nl voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en CashCoins geven.

 • 3

  Stap 3: Zoek je shop

  Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel CashCoins jij van GekkenGoud.nl krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de button en shop met CashCoins!

 • 4

  Stap 4: Doe je aankoop

  Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. GekkenGoud.nl registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel CashCoins je van ons krijgt).

 • 5

  Stap 5: Krijg CashCoins!

  Jouw aankopen en de CashCoins die jij hiervoor van GekkenGoud.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op GekkenGoud.nl. Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!
  Heb je nog vragen? Lees onze uitgebreide FAQ's voor meer informatie over shoppen met CashCoins bij GekkenGoud.nl

De voordelen van GekkenGoud.nl

Als je je aanmeldt bij GekkenGoud.nl spaar je CashCoins op miljoenen producten en diensten bij meer dan 2989 aangesloten webshops. Profiteer daar bovenop van méér korting als je gebruik maakt van onze kortingscodes en speciale acties. Jij shopt, wij betalen!
> Meld je nu aan en krijg direct 100 CashCoins op jouw account gestort!

 

Close
1,25% CashCoins
6% korting op museumkaartjes bij Tiqets
Code:TIQETSMUSEUMS
ONTVANG 20,00% CashCoins ONTVANG 20,00% CashCoins
visit register click click