Meld je aan en ontvang direct 100 Goudklompjes
Help

Shoppen met Goudklompjes

Leden sparen via GekkenGoud.nl Goudklompjes op hun aankopen bij meer dan 3233 bekende en minder bekende webshops. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je gratis aanmelden en je online aankopen altijd starten bij GekkenGoud.nl!

Hoe spaar je Goudklompjes bij de aangesloten webshops?


Stap 1: Meld je aan

Meld je gratis aan op GekkenGoud.nl. Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
> Meld je nu aan en krijg direct 100 Goudklompjes in jouw account gestort!

Stap 2: Log in

Zorg altijd dat je bent ingelogd op GekkenGoud.nl voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en Goudklompjes geven.

Stap 3: Zoek je shop

Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel Goudklompjes jij van GekkenGoud.nl krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de button en shop met Goudklompjes!

Stap 4: Doe je aankoop

Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. GekkenGoud.nl registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel Goudklompjes je van ons krijgt). 

Stap 5: Krijg Goudklompjes!

Jouw aankopen en de Goudklompjes die jij hiervoor van GekkenGoud.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op GekkenGoud.nl. Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

Heb je nog vragen? Lees onze uitgebreide FAQ's voor meer informatie over shoppen met Goudklompjes bij GekkenGoud.nl

De voordelen van GekkenGoud.nl

Als je je aanmeldt bij GekkenGoud.nl spaar je Goudklompjes op miljoenen producten en diensten bij meer dan 3233 aangesloten webshops. Profiteer daar bovenop van méér korting als je gebruik maakt van onze kortingscodes en speciale acties. Jij shopt, wij betalen!
> Meld je nu aan en krijg direct 100 Goudklompjes op jouw account gestort!

 

 

Holland & Barrett
2,23% Goudklompjes
10% korting op gepersonaliseerde Merci & Australian bij Greetz.nl
Code:BA1610CHOCOLADE
Weekendesk
visit register