Meld je aan en ontvang direct 100 Goudklompjes
Help

Verdien meer

Nodig vrienden & familie uit

Vertel je vrienden, familie en bekenden over GekkenGoud en nodig ze uit om ook te profiteren van de vele voordelen bij meer dan 3233 webshops. Melden ze zich na het lezen van jouw uitnodiging aan via jouw unieke link? Dan ontvang jij een bonus per aangemelde vriend(in). Je kan jouw persoonlijke uitnodigingen per e-mail versturen via jouw account op GekkenGoud. Of plaats een unieke (tekst)link of banner op je eigen website, Twitter, Facebook of Skype. Als vrienden of bekenden op jouw unieke link klikken (jouw persoonlijke e-mail bevat ook een unieke link) en zich aanmelden op GekkenGoud, wordt dit door ons automatisch geregistreerd. En zodra zij 500 Goudklompjes hebben gespaard in hun account, wordt de bonus automatisch aan jouw tegoed toegevoegd. Hoe meer mensen zich via jouw link aanmelden, hoe meer jij verdient!
» Nodig je vrienden uit

Schrijf webwinkel reviews en deel jouw ervaringen

Geef je mening en beoordeel het aanbod, de kwaliteit en de service van webwinkels die zijn aangesloten bij GekkenGoud. Je ontvangt een vergoeding van 5 Goudklompjes voor het schrijven van een review. Je kan 1x per 7 dagen een review indienen. De vergoeding wordt in je account toegevoegd zodra deze door ons is goedgekeurd.
» Zoek je favoriete webwinkel en schrijf direct een review

Doe mee met prijsvragen, enquêtes en meer gratis acties

Verdien cashback door mee te doen met prijsvragen en enquêtes en door je aan te melden voor nieuwsbrieven. Ontvang bovendien gratis cadeaus, profiteer van diverse proefabonnementen en krijg gratis speelgeld bij de leukste online game & casino spelen. Verdien niet alleen extra Goudklompjes in je account, je maakt ook nog eens kans op geweldige prijzen door mee te doen met diverse acties.
» Bekijk alle 'Gratis' acties en start direct met extra Goudklompjes verdienen

Gebruik onze exclusieve kortingscodes

De beste en nieuwste kortingscodes zijn altijd te vinden bij de webwinkels op GekkenGoud.nl. Vaak zelfs exclusieve kortingscodes. Gebruik deze kortingscodes bij je aankopen via GekkenGoud en bovenop de Goudklompjes verdien je met de kortingscodes nog eens extra korting en bespaar je altijd veel geld.
» Bekijk hier de nieuwste kortingscodes

De voordelen van GekkenGoud

Bespaar met GekkenGoud niet alleen op je online aankopen, maar verdien ook geld door vrienden uit te nodigen en door mee te doen met prijsvragen en enquêtes. Bepaal zelf hoeveel jij verdient!

 

Holland & Barrett
2,23% Goudklompjes
10% korting op gepersonaliseerde Merci & Australian bij Greetz.nl
Code:BA1610CHOCOLADE
visit register