ONTVANG 0,50% CashCoins bol.com
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Bekijk alle testimonials

Martha N
Groupon

ik ben zeer enthousiast over gekkengoud
ik vind het leuk om mee te doen
je kunt er goed van sparen
en het is ook zeer leuk
een echte aanrader om lid te worden van gekkengoud
ik vind het leuk om mee te doen

Maris V
Groupon

Jullie site is een hele fijne site waar je alles goed kunt vinden en ook de verdien mogelijkheden zijn erg prettig. Er zijn genoeg opties om wanneer je bijna bij een uitbetaling zit nog even snel je saldo een boost te geven, top!

Chantal
Groupon

Fijne en betrouwbare site. Snel naar een bedrag die je kunt inwisselen. Vanaf het begin erbij. 200,00 zeker al verdient. Je komt meer te weten over online winkelen, reclame via het internet. Dubbel op de hoogte en nog GEKKER je verdient nog GOUD

Ingrid R
Groupon

Door een vriendin aangemeld voor deze app, het duurde even voor alle functies het goed deden en ik zonder fourmeldingen ermee kon werken. Maar eenmaal aan de gang en het geld komt gestaag de spaarpot in.

Harry S
Groupon

Een spaarprogramma dat heel erg leuk ven opzet is.Je kunt er een leuk zakcentje bijverdienen door alleen al met het lezen van mails.Veel sneller sparen kun je door aankopen te doen,en dan cashback te ontvangen, super dus!

Arie V
Groupon

Ik ben al jaren lid van gekkengoud ik mag wel zeggen vanaf het begin hele leuke site en leuke aanbiedingen je wordt na voldoende saldo netjes uitbetaald dit is toch een van mijn favoriete Ik adviseer dan ook iedereen om lid te worden van deze site

Alexander E
Groupon

het is een leuke en simpele makkelijke bijverdienst waar je je mening kan delen voor vergoedingen.Tot heden altijd posetief over geweest en zal zeker altijd blijven het geeft me de optie iets te doen.

Henkjeanet E
Groupon

vind het leuk om dit te doen en zo iets wat verdienen
bol.com is onze favoriete online webwinkel
leuke klikjes voor geld en leuke onderwerpen
makkelijk en simpel gelijk als wakker word en kijken of er leuke dingen te koop is

Bert K
Groupon

Ik kwam Gekkengoud op facebook tegen en het blijkt een goeie manier om wat geld bij te verdienen. Als ik na werk s'avonds mij verveel dan vul ik enquêtes in of ga ik op links klikken. Wel zo makkelijk en lekker simpel!

Carine S
Groupon

Ik vind Gekkengoud erg leuk om te doen. De klikmails, het besparen op diverse online winkels.
Je spaart zo snel en voordat je het door hebt dan kun je weer je tegoed aanvragen. Een leuk extra tje. Zeer tevreden

Melissa B
Groupon

Tot nu toe erg fijne ervaring. Veel mailtjes en dus veel mogelijkheden tot wat extra cashcoins. Het is geen vetpot maar zeker wel even lekker zo. Veel opties in extra verdiensten en tijdbesteding. Ik zeg Gekkengoud is Te Gek

Hans W
Groupon

Met Gekkengoud kan je simpel geld verdienen door eenvoudig een paar mailtjes per dag aan te klikken. Zo kan je elke maand toch een beetje bijverdienen door er weinig voor te doen. Ik ben zeer positief!

Tom R
Groupon

Als fanatiek lid van alle Orangebuddies sites kan deze natuurlijk niet ontbreken. Mogelijkheden genoeg om een extra zakcentje te verdienen. Betaling. Zou wel fijn zijn als er ook een uitbetaling kwam in PayPal.

Frits B
Groupon

Een heel leuk spaarprogramma. Iedere dag mails die zich lonen. Ik doe mee aan onderzoeken. Die lonen zich ook. Ik heb in het verleden dit ook gedaan. Maar de oude versie van het de site was niet zo mijn ding.

Marcel R
Groupon

Orangebuddies is één van de weinig betrouwbare sites die er zijn op internet. Zie het als een potje waarbij je toch een aardig bedrag bijeen spaart. Het is een aanrader om alle opties te benutten. Zo spaar je het snelst.

ONTVANG 0,50% CashCoins bol.com
visit register click click