ONTVANG TOT 3,00% CashCoins OTTO

Bekijk alle testimonials

Sanne
Groupon

Ik vind dit een zeer fijne website, je kan makkelijk verdienen en het is zeer duidelijk ik ben vandaag begonnen maar vind het nu al leuk! Ik raad het zeker aan, het is makkelijk te gebruiken maar ook makkelijk om een account aan te maken.

Nathalie B
Groupon

Ik heb me net aangemeld op deze site. Ik vind de site een fijne lay out hebben. Hierdoor kan ik overzichtelijk alles vinden wat ik nodig heb en gemakkelijk iets extra verdienen. Ook de verdienmogelijkheden zijn optimaal. Content.

Germaine D
Groupon

Een website waar je supersnel en gemakkelijk kunt sparen. Door middel van cashback maar ook met klikjes en vragenlijsten. De uitbetaling is altijd zeer snel. Ik kan niet anders zeggen dan een goede site met een goede service.

Sanne W
Groupon

Ik vind gekkengoud een hele fijne site. Wat ik vooral fijn vind zijn de verschillende mogelijkheden om cashcoins te verdienen. Daarnaast is de site ook heel duidelijk en overzichtelijk! En je hoeft geen score te behouden.

ANGELINE H
Groupon

Dit is een van de betere websites. Een uitbetalingsverzoek wordt vrij snel gehonoreerd. Ook wordt er, in tegenstelling tot andere sites, niet afgedwongen dat je steeds moet blijven kopen om een accountscore te behouden.

Charlotte N
Groupon

ik vind dit een van de betere cashback sites,
dit omdat ze veel verschillende opties hebben, je kan cashback point verdienen door shoppen online, maar ook door surveys invullen
uitbetaling is snel, erg betrouwbaar

Pegt P
Groupon

ik ben net met de site gekkengoud begonnen en mijn eerste indruk is opzich wel prima, je krijgt meteen een startbonus van een bedrag van een euro en kan makkelijk geld verdienen door simpele dingen te doe.

Sylvia L
Groupon

Ik doe al een poosje mee en vind het leuk dat je ongemerkt spaart door alleen maar elke dag op de banners te klikken die je krijgt via email, en wil je sneller iets meer verdienen, meldt je je aan voor enquêtes, of doe je mee aan acties

Thomas N
Groupon

Top website. Betalen meer per klik of enquête dan de rest. Ook kun je hier flink besparen op aankopen met cash-back bonnen.
Het is echt een aanrader voor mensen die wat minder te besteden hebben en een extra zakcentje willen verdienen.

G.Y. H
Groupon

Ik kwam Gekkegoud op facebook tegen en het blijkt een goeie manier om wat geld bij te verdienen. Als ik na werk s'avonds mij verveel dan vul ik enquêtes in of ga ik op links klikken. Wel zo makkelijk en lekker simpel!

Lotte N
Groupon

Ik ken meerdere sites als gekkengoud, maar ze zijn bijna allemaal niet betrouwbaar, of er is niks beschikbaar.
Ik ben nu een tijd lid hier, en zonder de webshop aankopen gaat het verdienen langzaam, maar het is wél betrouwbaar

Samantha
Groupon

Gekkengoud is een gemakkelijke manier om wat bij te verdienen zonder er heel veel moeite voor te doen.
Een leuke bezigheid als je even niks te doen hebt.
Mails lezen, enquêtes invullen, en je krijgt cashback van je aankopen.

Maissae F
Groupon

Gekkengoud gaat heel fijn te werk naar mijn mening. Ik kan in mijn vrije tijd toch nog geld maken. Ook vind ik het persoonlijk fijn dat je al bij 10 cashcoins kunt uitcashen. Dat is makkelijk en snel gedaan door een paar ênquetes in te vullen.

Wesley B
Groupon

gekkengoud.nl

handige online spaarprogamma om je overgebleven tijd te benutten voor een extra zakcentje , het opstarten is moeizaam en de geduld moet je opbrengen al met al per week voldoende kliks en emails en panels om aan mee te kunnen doen ,

Jet K
Groupon

leuke opdrachten om cashcoints te verdienen overzichtelijk en uitnodigent blijf bij gekkengoud ze hebben allerlei opdrachtjes heel veel je hebt hier altijd wat te doen of te bekijken vooral de kliks en emails zijn leuk

Close
tot 2,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 2,00% CashCoins adidas
visit register click click