ONTVANG 18,75% CashCoins NordVPN

Bekijk alle testimonials

Thomas N
Groupon

Top website. Betalen meer per klik of enquête dan de rest. Ook kun je hier flink besparen op aankopen met cash-back bonnen.
Het is echt een aanrader voor mensen die wat minder te besteden hebben en een extra zakcentje willen verdienen.

G.Y. H
Groupon

Ik kwam Gekkegoud op facebook tegen en het blijkt een goeie manier om wat geld bij te verdienen. Als ik na werk s'avonds mij verveel dan vul ik enquêtes in of ga ik op links klikken. Wel zo makkelijk en lekker simpel!

Lotte N
Groupon

Ik ken meerdere sites als gekkengoud, maar ze zijn bijna allemaal niet betrouwbaar, of er is niks beschikbaar.
Ik ben nu een tijd lid hier, en zonder de webshop aankopen gaat het verdienen langzaam, maar het is wél betrouwbaar

Samantha
Groupon

Gekkengoud is een gemakkelijke manier om wat bij te verdienen zonder er heel veel moeite voor te doen.
Een leuke bezigheid als je even niks te doen hebt.
Mails lezen, enquêtes invullen, en je krijgt cashback van je aankopen.

Maissae F
Groupon

Gekkengoud gaat heel fijn te werk naar mijn mening. Ik kan in mijn vrije tijd toch nog geld maken. Ook vind ik het persoonlijk fijn dat je al bij 10 cashcoins kunt uitcashen. Dat is makkelijk en snel gedaan door een paar ênquetes in te vullen.

Wesley B
Groupon

gekkengoud.nl

handige online spaarprogamma om je overgebleven tijd te benutten voor een extra zakcentje , het opstarten is moeizaam en de geduld moet je opbrengen al met al per week voldoende kliks en emails en panels om aan mee te kunnen doen ,

Jet K
Groupon

leuke opdrachten om cashcoints te verdienen overzichtelijk en uitnodigent blijf bij gekkengoud ze hebben allerlei opdrachtjes heel veel je hebt hier altijd wat te doen of te bekijken vooral de kliks en emails zijn leuk

Dennis G
Groupon

Leuk centjes sparen betaling altijd netjes genoeg mails per week gewoon super te vrede
En als je echt een leuk en goed spaarprogramma zoekt zou ik je zeker deze aanraden meld je aan en gaat aan de slag zou ik zeggen

Anne M
Groupon

Ik ben nog niet zo heel erg lang lid bij gekkengoud,maar ik vind de site nu al een echte topper,er zijn meer dan genoeg manieren om een leuk centje bij te verdienen,ik raad gekkengoud dan ook voor 100% aan.

Richard D
Groupon

super programma, leverd een zakcentje op. Elke dag een paar mails lezen, wat webshops bij langs en een zeer duidelijk programma. Alles is mooi duidelijk en overzichtelijk. Alles wat een spaar programma hebben kan heeft het

Frank S
Groupon

Gekkengoud is echt super!! Toffe deals en batuurlijk supergoedkoop en chilke aanbiedingen en deals!! Check de site en je ontdekt superdeal!!! Echt waar, ga maar kijken allemaal op gekkengiud!! De beste

Jacob S
Groupon

Gekkengoud is een spaarprogramma dat heel erg leuk ven opzet is.Je kunt er een leuk zakcentje bijverdienen door alleen al met het lezen van mails.Veel sneller sparen kun je door aankopen te doen,en dan cashback te ontvangen.

Robin H
Groupon

Ontzettend leuk spaarprogramma waarbij je een leuk zakcentje kan verdienen. Door kids van e-mails weg klikken, banners weg klikken en een aantal leuke enquêtes invullen kun je al snel leuk verdienen.

Leen V
Groupon

Ik ben via een tip pas aangemeld op deze website. Het ziet er professioneel uit en je kan er cashback verdienen bij veel sites. Ook heb ik al een leden actie gezien. Ik verwacht veel van deze website.

Marianne D
Groupon

Dit is een heel betrouwbare cashbacksite. Ik heb nog nooit problemen ondervonden, en ze betalen prompt uit. Door veel te klikken en online te kopen loopt je tegoed lekker op en je blijft lekker op de hoogte van aanbiedingen.

ONTVANG TOT 1,50% CashCoins De Bijenkorf
visit register click click