ONTVANG 16,25 CashCoins ONTVANG 16,25 CashCoins
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Bekijk alle testimonials

Arie V
Groupon

Ik ben al jaren lid van gekkengoud ik mag wel zeggen vanaf het begin hele leuke site en leuke aanbiedingen je wordt na voldoende saldo netjes uitbetaald dit is toch een van mijn favoriete Ik adviseer dan ook iedereen om lid te worden van deze site

Alexander E
Groupon

het is een leuke en simpele makkelijke bijverdienst waar je je mening kan delen voor vergoedingen.Tot heden altijd posetief over geweest en zal zeker altijd blijven het geeft me de optie iets te doen.

Henkjeanet E
Groupon

vind het leuk om dit te doen en zo iets wat verdienen
bol.com is onze favoriete online webwinkel
leuke klikjes voor geld en leuke onderwerpen
makkelijk en simpel gelijk als wakker word en kijken of er leuke dingen te koop is

Bert K
Groupon

Ik kwam Gekkengoud op facebook tegen en het blijkt een goeie manier om wat geld bij te verdienen. Als ik na werk s'avonds mij verveel dan vul ik enquêtes in of ga ik op links klikken. Wel zo makkelijk en lekker simpel!

Carine S
Groupon

Ik vind Gekkengoud erg leuk om te doen. De klikmails, het besparen op diverse online winkels.
Je spaart zo snel en voordat je het door hebt dan kun je weer je tegoed aanvragen. Een leuk extra tje. Zeer tevreden

Melissa B
Groupon

Tot nu toe erg fijne ervaring. Veel mailtjes en dus veel mogelijkheden tot wat extra cashcoins. Het is geen vetpot maar zeker wel even lekker zo. Veel opties in extra verdiensten en tijdbesteding. Ik zeg Gekkengoud is Te Gek

Hans W
Groupon

Met Gekkengoud kan je simpel geld verdienen door eenvoudig een paar mailtjes per dag aan te klikken. Zo kan je elke maand toch een beetje bijverdienen door er weinig voor te doen. Ik ben zeer positief!

Tom R
Groupon

Als fanatiek lid van alle Orangebuddies sites kan deze natuurlijk niet ontbreken. Mogelijkheden genoeg om een extra zakcentje te verdienen. Betaling. Zou wel fijn zijn als er ook een uitbetaling kwam in PayPal.

Frits B
Groupon

Een heel leuk spaarprogramma. Iedere dag mails die zich lonen. Ik doe mee aan onderzoeken. Die lonen zich ook. Ik heb in het verleden dit ook gedaan. Maar de oude versie van het de site was niet zo mijn ding.

Marcel R
Groupon

Orangebuddies is één van de weinig betrouwbare sites die er zijn op internet. Zie het als een potje waarbij je toch een aardig bedrag bijeen spaart. Het is een aanrader om alle opties te benutten. Zo spaar je het snelst.

Hillie R
Groupon

Ben lid van meerdere Orangebuddies accounts en moet zeggen dat zij tot de beste sites behoren in hun branche. Mijn aankopen dat ik wel liever bij Cashbackkorting en/of Enquêteclub, want daar is de provisie het dubbele dan bij Gekkengoud.

Berry D
Groupon

De Gekkengoud website kun je veranderen in "goud". Lekker op e-mails klikken, op diverse websites en niet te vergeten de jackpot. Elke dag controleer ik die om te kijken of ik ook in de prijzen ben gevallen!

Xantippe V
Groupon

Ik vind gekkengoud een hele fijne site. Wat ik vooral fijn vind zijn de verschillende mogelijkheden om cashcoins te verdienen. Daarnaast is de site ook heel duidelijk en overzichtelijk! En je hoeft geen score te behouden.

Miriam S
Groupon

Je kunt vrij makkelijk een leuk zakcentje verdienen... Niet dat je er echt rijk van wordt, maar per jaar is het toch wel 50 euro en dat is toch wel erg fijn. Het is ook betrouwbaar want je krijgt het geld snel en zonder problemen..

Gil K
Groupon

Het is makkelijk om geld te verdienen,maar je kan wel een lange adem nodig hebben en dat maakt gekkengoud een van de 5 beste sites die er is, de website is een echte aanrader.
Gekkengoud is betrouwbaar en komt zijn afspraken altijd keurig na.

Close
2,00% CashCoins
Ontvang 10% korting op woonaccessoires bij Intens Wonen
Code:woondeco10
ONTVANG 16,25 CashCoins ONTVANG 16,25 CashCoins
visit register click click