ONTVANG TOT 3,00% CashCoins OTTO
Meld je aan en ontvang direct 1,00 CashCoins
Help

Bekijk alle testimonials

Miranda B
Groupon

leuke website om wat bij te verdienen. het gaat alleen niet zo heel snel. maar de aanhouder wint. paar keer op de mail klikken en je verdient cashpoints. ben wel benieuwd hoebeel ik er uiteindelijk mee zou kunnen gaan verdienen.

Sander D
Groupon

Fijne, grappige website waarbij je heel eenvoudig CashCoins kunt verdienen. De site is overzichtelijk, houdt je continu up-to-date en gebruiksvriendelijk. Uitbetaling verloopt vlekkeloos en dat maakt Gekkengoud.nl alles bij elkaar de moeite waard.

Carola V
Groupon

GekkenGoud bestaat al heel lang. Toen ik voor het eerst lid werd van GekkenGoud (ik denk meer dan 10 jaar geleden) was het nog een hele simpele standaard website. Maar springt er voor mij uit door de ontwikkeling in die jaren: de app, alert bar etc.

Barbara B
Groupon

Supersite, was jaren geleden ook al lid, opgezegd maar toch maar weer aangemeld. mis wel de leuke spelletjes zoals galgje e.d. Misschien komt dat nog wel terug. Was altijd heel erg vrolijk dat mis ik nu wel een beetje.

Selma S
Groupon

Met deze website kan je simpel geld verdienen door eenvoudig een paar mailtjes per dag aan te klikken. Zo kan je elke maand toch een beetje bijverdienen door er weinig voor te doen. Ik ben zeer positief!

Bram S
Groupon

Het is top om extra cashcoins bij te verdienen door het gebruikt te maken van deze site. Altijd goed overzichtelijk. Het werkt soepel en je kan notificaties krijgen wanneer weer cashcoins beschikbaar zijn.

TEUNI S
Groupon

Door dagelijks te klikken kun je Gekkengoud een centje bij verdienen en heb je een dag geen tijd de volgende dag lukt dat ook nog steeds. Er is ook nog een Jackpot waar je als je naam er staat helemaal makkelijk geld mee kan verdienen

Ilonka
Groupon

Ben net lid, maar zie nu al dat dit een fijne website is. Zie dat er veel mogelijkheden zijn om cashback te sparen. Leuke webshops waar je cashback kan verdienen en elke dag een bannerklik. Kan het iedereen aanraden

Hilda V
Groupon

leuke app paar dagen geleden begonnen bevalt me goed ik doet het invullen of klikken zowel op de laptop of op de pc zo hoop toch wat geld te sparen met email lezen een spelletje te spelen vragen lijsten invullen ik ga ervoor

Els V
Groupon

Gekkengoud is een prima website waar je met een paar kliks per dag toch best veel geld kan verdienen! door het lezen van emails ,banners en ingaan op aanbiedingen maar vooral door te bestellen via gekkengoud de cashback opstrijken,loopt heel snel op!

Peter V
Groupon

Gekkengoud.nl is een site waar je door aankopen in webshops geld kunt verdienen. Dat kun je ook met klikken op reclame-emails en door onderzoeken in te vullen. Een site waar je door online activiteiten een leuk bedrag kunt verdienen.

Remond R
Groupon

een super fijne spaar app makkelijk sparen en verdienen door te klikken en lezen en spelletjrs sprlen dit echt de mooiste app voor de vrije uurtjes thuis het is zeer makkelijk en alle kleine beetjes helpen in deze moeilijke tijden

Michel K
Groupon

hoi is super dat je kan sparen en nog zelfs geld verdiend ik vind het een leuke site om te kijken leuke korting heb je overal je kan er van alles doen op de site zelf soms moet ik even kijken hoe en wat en waar maar ik ben niet de enige denk ik hahah

Harry W
Groupon

helemaal top!! Leuke kortingen, handige site.
wat wil een mens nog meer??
de site is ook erg overzichtelijk en ik word er helemaal gelukkig van.
ik heb nog niet zoveel gespaard maar dat gaat wel in de toekomst gebeuren.

M.s S
Groupon

super chil om zo wat extra's te verdienen, een paar klikjes en je hebt weer n tientje binnen. heb in totaal al 30 euro, en sta nu weer op 6 en een beetje. Wel jammer dat je soms geen grote slag kan slaan met een extra anbieding ofzo..

Close
tot 3,25% CashCoins
10% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:TIEN10
ONTVANG TOT 11,25 CashCoins BEN
visit register click click