ONTVANG 0,79% CashCoins Badkamerwinkel.nl

Bekijk alle testimonials

Dennis G
Groupon

Leuk centjes sparen betaling altijd netjes genoeg mails per week gewoon super te vrede
En als je echt een leuk en goed spaarprogramma zoekt zou ik je zeker deze aanraden meld je aan en gaat aan de slag zou ik zeggen

Anne M
Groupon

Ik ben nog niet zo heel erg lang lid bij gekkengoud,maar ik vind de site nu al een echte topper,er zijn meer dan genoeg manieren om een leuk centje bij te verdienen,ik raad gekkengoud dan ook voor 100% aan.

Richard D
Groupon

super programma, leverd een zakcentje op. Elke dag een paar mails lezen, wat webshops bij langs en een zeer duidelijk programma. Alles is mooi duidelijk en overzichtelijk. Alles wat een spaar programma hebben kan heeft het

Frank S
Groupon

Gekkengoud is echt super!! Toffe deals en batuurlijk supergoedkoop en chilke aanbiedingen en deals!! Check de site en je ontdekt superdeal!!! Echt waar, ga maar kijken allemaal op gekkengiud!! De beste

Jacob S
Groupon

Gekkengoud is een spaarprogramma dat heel erg leuk ven opzet is.Je kunt er een leuk zakcentje bijverdienen door alleen al met het lezen van mails.Veel sneller sparen kun je door aankopen te doen,en dan cashback te ontvangen.

Robin H
Groupon

Ontzettend leuk spaarprogramma waarbij je een leuk zakcentje kan verdienen. Door kids van e-mails weg klikken, banners weg klikken en een aantal leuke enquêtes invullen kun je al snel leuk verdienen.

Leen V
Groupon

Ik ben via een tip pas aangemeld op deze website. Het ziet er professioneel uit en je kan er cashback verdienen bij veel sites. Ook heb ik al een leden actie gezien. Ik verwacht veel van deze website.

Marianne D
Groupon

Dit is een heel betrouwbare cashbacksite. Ik heb nog nooit problemen ondervonden, en ze betalen prompt uit. Door veel te klikken en online te kopen loopt je tegoed lekker op en je blijft lekker op de hoogte van aanbiedingen.

Miranda B
Groupon

leuke website om wat bij te verdienen. het gaat alleen niet zo heel snel. maar de aanhouder wint. paar keer op de mail klikken en je verdient cashpoints. ben wel benieuwd hoebeel ik er uiteindelijk mee zou kunnen gaan verdienen.

Sander D
Groupon

Fijne, grappige website waarbij je heel eenvoudig CashCoins kunt verdienen. De site is overzichtelijk, houdt je continu up-to-date en gebruiksvriendelijk. Uitbetaling verloopt vlekkeloos en dat maakt Gekkengoud.nl alles bij elkaar de moeite waard.

Carola V
Groupon

GekkenGoud bestaat al heel lang. Toen ik voor het eerst lid werd van GekkenGoud (ik denk meer dan 10 jaar geleden) was het nog een hele simpele standaard website. Maar springt er voor mij uit door de ontwikkeling in die jaren: de app, alert bar etc.

Barbara B
Groupon

Supersite, was jaren geleden ook al lid, opgezegd maar toch maar weer aangemeld. mis wel de leuke spelletjes zoals galgje e.d. Misschien komt dat nog wel terug. Was altijd heel erg vrolijk dat mis ik nu wel een beetje.

Selma S
Groupon

Met deze website kan je simpel geld verdienen door eenvoudig een paar mailtjes per dag aan te klikken. Zo kan je elke maand toch een beetje bijverdienen door er weinig voor te doen. Ik ben zeer positief!

Bram S
Groupon

Het is top om extra cashcoins bij te verdienen door het gebruikt te maken van deze site. Altijd goed overzichtelijk. Het werkt soepel en je kan notificaties krijgen wanneer weer cashcoins beschikbaar zijn.

TEUNI S
Groupon

Door dagelijks te klikken kun je Gekkengoud een centje bij verdienen en heb je een dag geen tijd de volgende dag lukt dat ook nog steeds. Er is ook nog een Jackpot waar je als je naam er staat helemaal makkelijk geld mee kan verdienen

Close
tot 1,75% CashCoins
Buy more, save more bij Body & Fitshop
Code:SAVE
ONTVANG 2,00% CashCoins Reebok
visit register click click